Wkedk

Hvordan man kan stoppe trykke på snooze-knappen

Hvis du ikke energisk hoppe ud af sengen om morgenen, er du en del af en stor gruppe af folk med samme problem. Men tage hjerte, her er nogle ændringer for at gøre at komme op lettere!

Steps

Hvordan man kan stoppe trykke på snooze-knappen. Sæt en timer, så et klart lys tændes samtidig med din alarm.
Hvordan man kan stoppe trykke på snooze-knappen. Sæt en timer, så et klart lys tændes samtidig med din alarm.
 1. 1
  Sæt en timer, så et klart lys tændes samtidig med din alarm. Når lyset rammer dit ansigt, vil du være mindre tilbøjelige til at falde i søvn, selvom du holde dine øjne lukkede.
 2. 2
  Overveje at fastsætte en udendørs-rated timer, der forvandler en plads varmelegeme i dit soveværelse, for omkring en time, før du ønsker at vågne op. Vågne op til temperatur stimulus er langt blidere på din neurovascular systemet, og du kan opleve, at du selv vil få lyst til at hoppe ud af sengen og start din dag under ekstra varme forhold.
 3. 3
  Hvis du drikker kaffe, få en kop kaffe pot med en timer. Forbered det inden jeg går i seng, sætte den i 30 minutter før din alarm og ikke kun vil din kaffe klar, når du kommer op, duften af ​​friskbrygget kaffe kan hjælpe dig til at komme ud af sengen.
 4. 4
  Sæt dit vækkeur på den anden side af lokalet. Du har intet andet valg end at besvare det, og før du ved af det, vil du være ude af din seng. Fungerer bedst, hvis du deler dit hjem med andre, så skal du svare for at undgå irriterende dem.
 5. 5
  Indstil en anden alarm på din mobiltelefon, computer, en anden alarmen, eller hvad du kan høre, uanset hvor du nødt til at sætte det. Læg den anden alarmen ved din kaffekande, i badeværelset, nedenunder, i hallen, eller hvad der virker i dit hjem. Så sæt den i 5 minutter efter den første alarm på din almindelige alarm clock. Når du vågner, vil du vide, at du har brug for at gå ud og slukke den anden alarm, før det går også ud.
 6. 6
  Hvis alt andet fejler, låse vækkeur i en kasse med en kombination lås og vedhæfte det interne ur højtaler til en ekstern stereo højttaler. På den måde har du for at tænde lys og arbejde ud kombinationen, før du kan slå det fra.
 7. 7
  Overveje super limning din snooze knap for at gøre det umuligt at bruge. Vær forsigtig med ikke at ødelægge dit vækkeur skønt! (Dette kan have den utilsigtede virkning at tilskynde til brugen af ​​den knap, der slukker helt for alarmen)

Tips

 • Du kan også investere i en flyvende eller flytte vækkeur, som du er nødt til at finde eller hente at slukke!
 • Nogle gange, alt hvad du virkelig har brug for at gøre, er at fortælle dig selv, at du har brug for at komme ud af sengen. Kør gennem et par opgaver, som du har i dag, og du vil i sidste ende finde dig selv overbevist om, at du skal komme i gang.
 • Feed din kat eller hund i morgen lige efter du står op - de vil være sikker på at vække dig. Og du kan få en putte i samt - en dejlig måde at vågne op.
 • Sætte det op i en højere plads, så når du går til at ramme snooze, du ikke kan nå det.
 • Hvis du har en køjeseng søvn i toppen, så er du nødt til at gå ned ad stigen for at slukke den.
 • Efterlad et notat fra dit vækkeur hver aften, der minder dig alle de ting du har brug for at få gjort!
 • Indstilling af din alarm til den sidste mulige sekund, før du er nødt til kamp for at komme på arbejde (eller hvad) kan hjælpe med at bryde den snooze vane.

Advarsler

 • Søvnløshed er et symptom på et problem, og ikke selve problemet. God søvn er et tegn på sundhed. Dårlig søvn er ofte et tegn på nogle fejl, og kan signalere enten mindre eller alvorlige medicinske eller psykiatriske lidelser. Søvnløshed kan begynde på alle alderstrin, og kan vare et par dage (forbigående insomni), et par uger (kortvarig søvnløshed), eller på ubestemt tid (lang sigt søvnløshed).