Wkedk

Hvordan man kan slippe af kærlighed håndtag

En af de mest almindelige mål, som folk har, når der iværksættes en fitness plan er at finde ud af hvordan du slippe af kærlighed håndtag. Kærlighed håndtag er de områder på siderne af maven, som er et fælles sted for overskydende fedt til at ophobe og ser grimme. Det er et fælles område, hvor mange mennesker har tendens til at lagre overskydende kropsfedt, så det er et godt sted til at fokusere på, når de forsøger at tabe sig og forme op.

Steps

Hvordan man kan slippe af kærlighed håndtag. Forståelse, som motion skridt vil målrette din kærlighed håndtag er vigtigt, så du kan optage disse i din træning sessioner at hjælpe tone op disse uønskede kærlighed håndtag.
Hvordan man kan slippe af kærlighed håndtag. Forståelse, som motion skridt vil målrette din kærlighed håndtag er vigtigt, så du kan optage disse i din træning sessioner at hjælpe tone op disse uønskede kærlighed håndtag.
 1. 1
  Forståelse, som motion skridt vil målrette din kærlighed håndtag er vigtigt, så du kan optage disse i din træning sessioner at hjælpe tone op disse uønskede kærlighed håndtag.
 2. 2
  Altid huske, at kombineret med motion du har brug for en lavere kalorieindhold kost plan samt toning op den kærlighed håndtag område, du også nødt til at tabe fedt akkumulerede der og holde det ud. En god kost kombineret med nogle af de følgende fitness flytter vil sætte dig på vejen til at vide, hvordan man kan slippe af kærlighed håndtag.
 3. 3
  Her er de vigtigste øvelser for at slippe af kærlighed håndtag til at overveje.
 4. 4
  Slip af kærlighed håndtag: The Bicycle Move
 5. 5
  Cyklen er en stærk bevægelse designet til at slippe af kærlighed håndtag og kan indgå som en del af de fleste workout sessioner ganske nemt. Denne øvelse har man hurtigt skifte fra side til side, som fungerer den kærlighed håndtag muskler og holder stress på de skrå muskler.
 6. 6
  Cyklen er stor for dem, der ønsker til firma op de lavere abs samt abs er i en tilstand af konstant sammentrækning og spændinger som dine ben svæver over gulvet. Bare ligge på ryggen på et hårdt gulv overflade og hæve dine ben i luften i taljen. Støtte med hænderne ved at placere dine albuer under din lænd, så dine ben er rejst helt fra jorden og udføre cykling bevægelser med benene i luften.
 7. 7
  Når du udfører denne øvelse skal du sørge for at opretholde en dejlig langsom bevægelse mønster som dette holder maksimal spænding på de skrå muskler.
 8. 8
  Slip af kærlighed håndtag: tilbøjelig bolden rulle Ins til siden
 9. 9
  En anden øvelse at bruge som du lærer hvordan man kan slippe af kærlighed håndtag kaldes tilbøjelige bolden rulle ind til siden. Denne bevægelse er især effektiv til at målrette elskovshåndtag grund af den udsatte kropsstilling sammen med at være på en træningsbold virkelig placerer dig off balance.Your muskler har til at arbejde hårdt for at holde dig på balancen og det er her, toning op kommer ind
 10. 10
  Alt hvad du behøver for denne øvelse er en øvelse krop bolden.
 11. 11
  Hver gang du klemme bolden ind i siden af kroppen, du vil virkelig føle det i de skrå muskler, der viser, at du, at disse muskler helt fungerer.
 12. 12
  Slip af med kærlighed håndtag: Må Hula Hoop
 13. 13
  En sjov måde, der virkelig toner op det besværlige kærlighed håndtere område er at gøre det hula hoop. Dette er en fantastisk måde at virkelig målrette talje og hofter område.
 14. 14
  Alt du behøver er en hula hoop, som de fleste fitness-butikker sælger. Sæt noget musik på og sving dig hofter manøvrering rammen højere og lavere op og ned i kolonnen af ​​din talje-området. Efter et stykke tid kan du virkelig føle din skrå muskler sparker i hvilket betyder, at du er begyndt at have en vis effekt på brænde overskydende fedt direkte omkring elskovshåndtag området.
 15. 15
  Slip af kærlighed håndtag: Decline Twisting Sit-Ups
 16. 16
  Tilbagegang vride sit-ups er den endelige flytte for at bruge til at slippe af kærlighed håndtag med succes. Denne ene er virkelig rammer de skrå muskler i din træning planen. Tilbagegang vride sit-ups er mere intens end normalt sidde-ups, som du arbejder mod tyngdekraften, som du sænker kroppen og stiger op igen.
 17. 17
  Når du gør denne øvelse fokuserer på at vride så langt til den ene side, som du overhovedet kan, og derefter tilbage igen til gulvet, da dette hjælper arbejde musklerne inden for hele spektret af bevægelse. Blot udføre et sæt af normal sidde-ups, men twist til alternative sider, som du stiger op fra gulvet og vende positionen som du sænker tilbage til startpositionen.
 18. 18
  Så der har du et par af de øverste træk, at du absolut bør overveje at indarbejde i din kerne træning til at hjælpe dig se hurtigere resultater ved toning maven og kærlighed håndtag og udvikle din drøm krop. Har disse tre gange om ugen i 15-20 reps pr sæt og 2-3 sæt pr øvelse, og du vil være på vej til resultater.