Wkedk

Sådan bruger Subutex eller Suboxone

Subutex og Suboxone er begge partielle opioide lægemidler, der anvendes til behandling af narkotikamisbrug. Den vigtigste aktive ingrediens i begge medikamenter er buprenorphin. Det aktive stof, buprenorphin, er en partiel agonist, som betyder, at du kun opleve partielle opioide virkninger fra at tage denne medicin. Stoffer som heroin, morfin, metadon, etc, er fulde opioider og jo mere du tager jo større effekt. Subutex og Suboxone ikke arbejde på denne måde og nå et loft, som betyder, at du ikke vil få høj, hvis du tager mere af stoffet. Loftet effekt gør også Subutex eller Suboxone sikrere overdosering som respiratorisk depression når en grænse, men du kan stadig overdosis hvis du blander alkohol, benzodiazepiner eller tager stoffet rusmiddel. Subutex og Suboxone begge har en ekstremt høj affinitet til my opioid receptorer i hjernen og vil fortrænge alle andre opioider, der tilfældigvis besætter disse receptorer. Udtrykket "Affinity" anvendes til at beskrive den styrke, som en kemisk binder til dets receptor i hjernen. Suboxone indeholder en sekundær ingrediens, Naloxon, som er en ren antagonist, og dette stof er der for at fungere som en afskrækkelse mod misbrug. Hospitaler også bruge naloxon til at vende virkningerne af tilsigtet eller utilsigtet forgiftning med narkotiske agonister (heroin) samt nogle delvise antagonister (Buprenorphin). Buprenorphin overdosis er vanskeligt at behandle, da det bindes så tæt til hjernen receptorer Naloxon har en vanskelig tid at fortrænge det.

Steps

Sådan bruger Subutex eller Suboxone. Tag både Subutex og Suboxone ved at placere tabletten under tungen gør det muligt at opløse.
Sådan bruger Subutex eller Suboxone. Tag både Subutex og Suboxone ved at placere tabletten under tungen gør det muligt at opløse.
 1. 1
  Husk. Før du starter Subutex eller Suboxone behandling du skal være i moderat tilbagetrækning fra andre opioider. Hvis du indfører Subutex eller Suboxone for hurtigt efter at tage stoffer som heroin, metadon eller Kodein, vil du gå ind i udfældet tilbagetrækning. Det er altid bedst at spille sikkert og vent mindst 18 til 24 timer efter korttidsvirkende stoffer som heroin. Hvis du er på en metadon program, du skal være ned til mindste 30 ml metadon dagligt, og du skal være slukket metadon 48 timer før start Subutex eller Suboxone behandling eller du kan gå ind i udfældet tilbagetrækning. Ved indførelse af Subutex eller Suboxone for første gang er det bedst at tage enten narkotika 2mg ad gangen, hver to timer, indtil du er stabil som den måde er der mindre chance for udfældet tilbagetrækning sker. Udfældet tilbagetrækning er relateret til omgående levering af buprenorphindosis snarere end den samlede virkning af dosis. Udfældet tilbagetrækning har en højere risiko for at der sker, hvis du kommer fra Metadon, fentanyl depotplaster Systems, eller en anden langtidsvirkende opioid.
 2. 2
  Tag både Subutex og Suboxone ved at placere tabletten under tungen gør det muligt at opløse. Hvis du sniffe eller injicere enten narkotika, mens fysisk afhængige af opiater, vil du gå ind i udfældet tilbagetrækning. Hvis du tager enten narkotika, under tungen, mens fysisk afhængige opiater vil du også gå ind i udfældet tilbagetrækning. Det er en almindelig misforståelse, at naloxon er indeholdt i Suboxone forårsager udfældet tilbagetrækning. Dette er usandt. Det naloxon vil kun sætte dig ind i øjeblikkelig udfældet tilbagetrækning ved injektion i en person afhængig af opioider andre end buprenorphin. Hvis du kommer til at gå ind i udfældet tilbagetrækning det vil ske inden for 15 minutter af din første sublingual dosis og det første tegn vil være en følelse af at blive stenet og fordelte ud... det hurtigt bliver værre. Hvis du har en disposition til panik derefter næsten øjeblikkelig debut af udfældet tilbagetrækning kan kaste dig ind i et panikanfald. Udtrykket "fremskynder abstinenser" anvendes til at beskrive en Super abstinenser, som er resultatet af en antagonist (naloxon) eller delvis antagonist (Buprenorphin) indføres i en opioidtolerante individ.
 3. 3
  Vent mindst 24 timer efter din sidste dosis af Subutex eller Suboxone, før du tager et opioid eller vil det ikke have nogen narkotisk virkning. Der er et par vigtige faktorer, som vil afgøre, om en opioid vil have en effekt på dig efter Subutex og Suboxone behandling. Disse faktorer omfatter din Subutex eller Suboxone dosis, hvor lang tid du har taget stoffet, din frekvens af brug og kroppens kemi og stofskifte. Efter 24 timer kan du kun opleve en brøkdel af et opioid effekt med en fyldigere effekt at tage mindst 72 timer. Under Subutex og Suboxone behandling din opioidtolerance vil ikke være så høj, som det plejede at være, og du er nødt til at være meget forsigtige.
 4. 4
  Vænne off Subutex eller Suboxone ved at gøre en langsom nedtrapning af 1 mg til 2 mg per fjorten dage. De hævninger fra Subutex og Suboxone er alvorlige på grund af den lange halveringstid af lægemidlet og tilbagetrækning syndrom er lang og trukket ud. Både Subutex og Suboxone har en 36 timers middelværdi halveringstid, hvilket betyder halvdelen af ​​stoffet vil være ude dit system i 36 timer, men det betyder ikke, den anden halvdel vil være gået 36 timer efter dette. Det betyder efter yderligere 36 timer halvdelen resten vil være væk, og efter yderligere 36 timer halvdelen af ​​denne resterende del vil være væk, og så videre og så videre. Afholdenhed reaktioner fra Subutex og Suboxone er ikke så alvorlige som metadon tilbagetrækning, men de sidste lige så længe og symptomer er på deres mest akutte omkring 4. og 5. dag efter stop. Under sen tilbagetrækning dine symptomer kan gå væk kun for at vende tilbage næste dag, men i sidste ende de vil brænde ud og gå væk for altid. Både Subutex og Suboxone nå et loft, på et vist punkt, så hvis du tager en høj dosis af lægemidlet derefter tager større mængder vil ikke gøre noget for dig. Det er meget det samme i løbet af tilbagetrækning: Hvis du slipper fra en høj dosis til en rimelig høj dosis, du vil ikke føle sig alt for meget på alle, hvor tilbagetrækning er berørt. Det er, når du kommer ned til den lave doser tilbagetrækning er meget værre... især når du går fra noget til ingenting. Hvis du trækker for hurtigt, vil du opleve ubehagelige symptomer, som omfatter mavekramper og diarré, varme og kolde blinker, rastløse ben syndrom og spark (sparke vane). Du kan også have søvnløshed, ubehagelige livagtige drømme, depression, aggression, frygt og angst, og din lugtesans kan være øget. Det er også almindeligt at have frygt, du aldrig kommer til at være normal igen, men det er bare en del af abstinenssyndromet, og du vil komme tilbage til normal gennem tiden. Dens temmelig almindeligt efter enhver detox, især Suboxone, at lide af post Akut Tilbagetrækning Syndrome (poter), hvor du føler dig ned og deprimeret i et par måneder, mens din krop bedres, og kommer tilbage til normal... du vil komme som tiden går.

Tips

 • Når du går på Subutex eller Suboxone for første gang, er det kun naturligt, kan du læse om det stof enten ved bøger eller via internettet. Det er virkelig vigtigt ikke at lade dette komme ud af hånden, og hvis du kommer til at læse om det stof, det er bedst at finde ud af det grundlæggende og lade det blive ved dette. Hvis du begynder at søge efter oplysninger om buprenorphin halveringstid, biotilgængelighed, eventuelle alternative måder at træffe eller forstærke stoffet, osv., kan du blive fristet til at sniffe, injicere eller misbruge dine tabletter lige så du får mere ud af dem, hvis du tager dem disse måder, men dette er aktiv afhængighed og ikke helbredelse. Selv om det er gavnligt at chatte om din Suboxone behandling og få andre folks synspunkter og erfaringer om det, er det ikke en god idé til konstant besøge hjemmesider, hvor det vigtigste samtaleemne er skræmme snak om de frygtelige hævninger fra Subutex eller Suboxone. Hvis du bliver ved med at gøre dette kan du blive fanget i en ond cirkel og være bange for nogensinde kommer fra stoffet. Du må være rene og fri fra dit foretrukne stof, men du vil blive kørt fast og stadig have negativ tænkning, du havde, da du tidligere narkomaner. Suboxone vedligeholdelse handler om at få dit liv i orden og rev sig løs fra gamle adfærd og negative mønstre. Du skal blot tage Suboxone den måde, du har skulle, under tungen, så glem det. Tilføj nye ting i dit liv som NA eller grupper, hvor du blander med nye mennesker, der er i samme båd som dig selv. Hvis du formår at detox ting vil automatisk falder på plads for dig og hvis du er godt motiveret og gør de rigtige ting er der al mulig chance for du kan ændre dit liv til det bedre. Når du er afhængig af narkotika dit sind sæt er indgroet med narkotika, der søger tanker og vaner og på alle omkostninger, er det vigtigt, at du ændrer den måde, du tænker og opfører sig til at give dig selv en reel chance for at leve anstændigt liv, du fortjener. Lad aldrig din vagt ned i et minut og altid huske, bare fordi aben er fra din ryg, betyder ikke at sige cirkus har forladt byen. Det er, når du begynder at hengive sig din gamle livsstil negative mønstre kan re opstå og det er, når lært hjælpeløshed og selvopfyldende profeti kan opdrage sit grimme hoved og sætte dig i fare. Det er altid en god ide at sortere i genopfinde dig selv og introducere nye positive ting i dit liv som træningsprogrammer og nye sociale livssyn. Det er aldrig en god ide at hyppige gamle hjemsøgt og huse, hvor du brugte til misbrug af narkotika... Hvis du sidder i de barberer længe nok, vil du ende med at få en klipning.
 • Fravænning off Subutex eller Suboxone er ikke nær så slemt som tilbagetrækning fra Metadon men begge stoffer er ens, da begge har en lang halveringstid, så tilbagetrækning syndrom er en langvarig affære. Hvis du tager Subutex eller Suboxone, og du lever nu et godt liv, så hvorfor kommer fra stoffet? Hvis du beslutter dig for at trække sig tilbage og komme ud Subutex eller Suboxone vil du ikke have nogen problemer, når faldet fra høje doser, ligesom fra 16mg til 14mg nedad osv. Det er, når du kommer ned til lave doser, som 2mg, abstinenssymptomer virkelig begynde at sparke i. Når droppe dosen fra 2 mg er det bedst at kun falde små stykker ad gangen fra her på i. Den aktive ingrediens i Subutex eller Suboxone er buprenorphin og dette stof er foreskrevet i mikrogram doser med 0,2 mg for smertelindring, og stoffet er ikke designet til at være tilspidset. Mange mennesker kommer ud Subutex eller Suboxone hoppe ud fra høje doser, som 2mg, ikke at indse dette er 10 gange den terapeutiske dosis af buprenorphin og fravænning processen fra sådan en høj dosis er ekstremt svært at tage. Ved aftrapning er det vigtigt, at du tænker i mikrogram og halvdelen mikrogram, når du taper ned fra 2 mg eller 3 mg mærke. Gøre det på denne måde gør det meget lettere at tolerere i forhold til at komme rense ud højere doser. Ved fravænning off det er også vigtigt, at du kun slippe en dosis hver 10 til 14 dage på grund af den lange halveringstid af lægemidlet. Hvis du taper en dosis hver 3 eller 4 dage vil du være i konstant tilbagetrækning og det er ikke vejen at gå ned som du vil ende op meget syg og sengeliggende. Hvis du taper i mikrogram og mindre hver 10 til 14 dage, vil du bedre tolerere abstinenser og bosætte sig i dosis drop i en kort periode, før det er tid til den næste dosis reduktion. Ligegyldigt hvilken måde du trækker du kommer til at lide af abstinenser, men det kan gøres meget mere tåleligt, hvis du gør det meget langsomt med meget små dosisreduktioner i slutningen. Hvis dine ryggen mod muren eller anden grund, som at blive ramt lige fra din recept, så du kan ikke have andet valg end at trække sig tilbage og tage en kold tyrker. Hvis du er tvunget til at tage en kold tyrker, så abstinenser vil ikke starte for alvor indtil 36 til 48 timer efter din sidste dosis, og symptomerne vil være på deres værste omkring 4. og 5. dag. Hvis du kommer ud for en høj dosis af Subutex eller Suboxone, kold tyrker, den akutte fase kan ikke krybe ind indtil omkring uge mærket. Normalt efter 12 til 14 dage vil du se lyset for enden af ​​tunnelen, men nogle dvælende tilbagekøb vil vare i op til seks uger, selv om disse er mere en byrde end en svækkelse. Hvis du tager opioider på toppen af ​​Subutex eller Suboxone du vil ikke gå i tilbagetrækningen, men de vil ikke have en fuld effekt. Hvis du selv medicinerer og tage opioider at modvirke virkningerne af tilbagekaldelsen fra Subutex eller Suboxone risikerer du overdosis, som du ikke vil vide dit stof tolerance længere, og opiat blokade effekten af ​​buprenorphin vil begynde at falme, da det begynder at frigøre fra hjernen receptorer, så du risikerer respirationsdepression.

Advarsler

 • Bland ikke Subutex eller Suboxone med benzodiazepiner som Diazepam, Ativan, etc, medmindre ordineret af en sundhedsprofessionel eller det kan resultere i respiratorisk depression. Aldrig springe fra en Subutex eller Suboxone høj eller lav dosis eller vil du være i en meget hård medfart. Når fravænning off gør en meget langsom nedtrapning med bittesmå mikrogram reduktioner i slutningen, og du vil finde det meget lettere at håndtere. Hvis du er parat til at trække det ud over en længere periode, vil du få off Subutex eller Suboxone uden at blive totalt uarbejdsdygtige, men kun hvis du gør det meget langsomt over en længere periode med mikrogram og halv mikrogram nedskæringer under 2 mg. Både Subutex og Suboxone arbejde som antagonister ved høje doser og arbejde meget bedre, hvis det tages ved lave doser. Efter fravænning off Subutex eller Suboxone være meget forsigtig, da dit stof tolerance vil ikke være så højt som det plejede at være. Subutex og Suboxone er både høj dosis, potente medikamenter, der bør aldrig blive givet væk til andre, selv om deres symptomer er de samme som Deres.
 • Under Subutex eller Suboxone behandling du kan opleve depression, søvnløshed, mareridt, kløe, impotens, ejaculatory problemer, og menstruation problemer i den kvindelige. Du kan også lider svedeture, stivhed og kramper og lændesmerter. Hvis det at have rutinemæssige levertal gjort, kan du finde den blodprøve vil vise en stigning i leverenzymer. Dette vil korrigere sig selv, når du enten stoppe lægemidlet eller skære det ned til en lav dosis. Efter at være på Suboxone et par måneder eller endda år, kan du have en periode på dagen, hvor du føler spændt ud som om du går gennem abstinenser. Hvis dette sker ikke blive fristet til at tage mere Suboxone, da den fase vil passere ved sin egen overenskomst, uden behov for yderligere medicin. Hvis du er ved at indføre Subutex eller Suboxone for første gang ikke tager enten narkotika ved første sniffe eller nyser, hvis du kommer fra et andet opioid. Du skal vente, indtil du er i moderat tilbagetrækning før du indfører disse stoffer eller du kan kaste dig ud i udfældet tilbagetrækning. Ingen kan lide at udholde abstinenssymptomer, men udfældet tilbagetrækning kan være, under visse omstændigheder, tusind gange værre end normalt opiat tilbagetrækning, så du skal sørge for du ikke indfører Subutex eller Suboxone for tidligt. Der er tid retningslinjer, men disse kan være misvisende, da alle er forskellige. Nogle mennesker, for eksempel, føler metadon hævninger 24 timer efter deres sidste dosis, men nogle mennesker ikke føler nogen abstinenser for dage. Spil det sikkert og sørg for du er ikke for tidligt. På tidspunktet for at skrive denne artikel, har skaberne af Suboxone udviklet en ny "Suboxone strip ', som kommer i 2mg og 8 mg doser. Strimlen er ligesom en stregkode og opløser meget hurtigere end Suboxone tabletter. Mindre spyt strømmer ned gennem kanalerne i indre munden dermed gøre lægemidlet mere effektive som meget lidt buprenorphin er tabt ved at synke. Dette gør Suboxone meget lettere at tage og sværere at misbrug.