Wkedk

Hvordan at stoppe drikke alkohol ved hjælp af anti trang medicin

En ny familie af lægemidler er nu tilgængelig til at behandle alkoholisme, ligesom læger begyndte at behandle depression med medicin et årtier siden. Adskillige anti-trang meds er blevet indført og vil radikalt ændre den måde, læger hjælpe deres patienter. Disse stoffer arbejder typisk på midten af ​​hjernen receptorer for at lette tilbagetrækningen, stumpt trang og kedelig euforien tilhørende drikke. Når det bruges sammen med et omfattende program for rådgivning, ernæring og støtte, kan de være meget effektiv. Nogle medikamenter, ligesom Naltrexon og Acamprosate, er godkendt af FDA til dette formål. Andre, som Topiramate er Rimonabant, eller Baclofen ordineret off-label til at hjælpe patienter begynde et program af alkohol ophør.

Steps

Hvordan at stoppe drikke alkohol ved hjælp af anti trang medicin. Gør en ærlig selvevaluering om dit drikkeri.
Hvordan at stoppe drikke alkohol ved hjælp af anti trang medicin. Gør en ærlig selvevaluering om dit drikkeri.
 1. 1
  Gør en ærlig selvevaluering om dit drikkeri. Overvej at bruge "BUR" vurdering. C: Har du nogensinde følt du behov for at skære ned på dit drikkeri? A: Har folk generet dig ved at kritisere dit drikkeri? G: Har du nogensinde følt skyld over at drikke? E: Har du nogensinde følt du havde brug for en drink første ting i morgen (øjenåbner) til steady dine nerver eller for at slippe af med en tømmermænd? Hvis du kan svare ja til nogen af ​​disse spørgsmål, er du sandsynligvis nødt til at søge hjælp. Andre tegn på alkohol afhængighed omfatter den manglende evne til at styre, hvor meget du drikker, abstinenssymptomer såsom kulderystelser eller angst, hvis du stoppe med at drikke, søvn forstyrrelser og fysiske symptomer såsom væske oprustning, dårlig sårheling og gastrointestinal blødning. Jo før du søger behandling, jo bedre.
 2. 2
  Forskning anti-trang medicin, fordi denne tilgang er relativt nyt for mange behandlere. I sidste ende, vil du ønsker at arbejde i partnerskab med din læge til at bestemme, hvilken medicin der er mest hensigtsmæssig ud fra din helbredstilstand, mulige lægemiddelinteraktioner, bivirkninger, og andre faktorer. Gennemgå så mange oplysninger som muligt, om hvert af de anti-trang medicin du kan finde, herunder kliniske studier vedrørende deres brug og effekt. Søg online magasin og avisartikler om deres anvendelse, effektivitet og bivirkninger. Må ikke basere din mening om erfaringer fra andre individer, men indsamle så mange omfattende information, som du kan, før du besøger din læge. Afhængigt af den læge, du besøger, kan du være mere vidende om det specifikke medicinering, som du er interesseret.
 3. 3
  Gør din udnævnelse. Behandling for alkoholisme ikke kræver en højt kvalificeret afhængighed specialist, men det er nyttigt at have en betroet sundhedspleje udbyder, der vil lytte til dig. Seek nogen du er komfortabel med, og hvem du tror vil respektere dine ønsker. Patienterne foretrækker ofte at se en læge uden for deres normale omsorgsperson. Hvis dette er tilfældet, kan du overveje at besøge en mental sundhed praktiserende læge, fordi de ofte er mere komfortable ordinerer medicin til behandling afhængighed. Hvem du ser, være ærlig om dit helbred situation, men forstå informationen - med mindre andet er angivet - vil blive noteret i din journal.
 4. 4
  Forvent en kyndig læge til at køre et vilkårligt antal tests, som kan omfatte en fysisk eksamen, en GGT (blod kemi test til at evaluere leverfunktionen), et CDT (en mere følsom blodprøve) og en evaluering for tegn på komplikationer på grund af alkoholforbrug såsom mavesmerter, hjerteproblemer, tilbagetrækning eller skrumpelever.
 5. 5
  Vær forberedt på at modtage en henvisning til individuel rådgivning eller gruppe-baserede møder, der skal gøres i forbindelse med terapi. Support er en kritisk del af processen. Hvis du er villig til at besøge en lokal terapeut eller en 12-trins gruppe, overveje at besøge et online alkohol nyttiggørelse forum, hvor man kan deltage anonymt. Hvis det er muligt, finde nogen, der er begyndt en lignende regime og "buddy op". Dette kan være enormt terapeutisk.
 6. 6
  Overveje at acceptere en kortsigtet recept for et benzodiazepin såsom valium eller Ativan, hvis din læge mener, det er nødvendigt. Det er ofte nyttigt for sene alkoholikere til at håndtere abstinenssymptomer. Din læge bør først screene for tilstedeværelsen af ​​andre medikamenter for at undgå interaktioner såsom over-sedation.
 7. 7
  Følg anvisningerne for din medicin omhyggeligt og rapportere eventuelle forstyrrende bivirkninger på én gang. Hvis du er alt for følsom over for medicin, kan du nødt til at reducere den initiale dosering for at minimere uønskede virkninger. Læse materialet følger med medicinen for alle potentielle bivirkninger, selv dem din læge måske ikke har nævnt. Overvåg dit helbred nøje.
 8. 8
  Forsøge at skabe så vellykket et miljø som muligt. Fjern al alkohol fra dit hus. Tilskynde til støtte af partnere eller andre i hjemmet og understrege betydningen af ​​denne bestræbelse, hvis de ikke allerede er klar over det. Hvis det er nødvendigt, går ikke i sociale funktioner tidligt, hvis du føler, at de vil give for megen fristelse. Hold dig væk fra associerede med hvem du normalt drikker. Tilmeld dig i aftenskole, deltage i en frivillig gruppe, eller deltage i andre aktiviteter, der vil holde dig travlt. Mange mennesker rapporterer "midnatstimen timer" mellem 5 og 8:00 for at være den sværeste. Hvis det er tilfældet for dig, så prøv og ændre din tidsplan, i det mindste tidligt, så du er optaget i løbet af disse timer.
 9. 9
  Overvej medicin som kun * den ene del * af en vigtig, mangesidet terapi. På dette tidspunkt, bør du også være fokus på at genoprette din krops mentale, følelsesmæssige og fysiske sundhed. Hvis du ikke motionerer regelmæssigt, er dette en glimrende mulighed for at begynde, som du vil besætte tid engang fyldte drikke, mens du fremme frigivelsen af ​​endorfiner og løft depression. Forbedre din kost ved at øge fuldkorn, grøntsager og frugter og reducere sukker, hvilket yderligere vil bremse din trang til alkohol. Drik masser af vand. Begynd et program for forbedret kosttilskud, med fokus på vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, som vil bidrage til at genoprette, forynge og opretholde en sund, alkohol-fri livsstil. Spar tid hver dag til afslapning, positiv visualisering, selvhypnose og andre nyttige strategier til at omprogrammere adfærd. Fokusere på at fjerne drikke udløser og se ind i fremtiden for at "se" sund person, du vil blive.
 10. 10
  Følg op med din læge til at rapportere dine fremskridt. Hvis du gør det godt, kan han / hun vil have dig at vænne off medicin, eller baseret på din feedback, kan forlænge recept. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, eller lider bivirkninger, kan du ønsker at overveje at ændre dosis eller at bruge en anden anti-trang medicin.
 11. 11
  Må ikke skamme mig, hvis du ender på medicin på ubestemt tid. Ligesom diabetes, er alkoholisme en kronisk, ofte fremadskridende, langvarig sygdom, som ofte kræver farmakologisk intervention. Nu, forskerne er begyndt at afkode hjernens vanedannende veje, de endelig har en måde at løse receptorer, der resulterer i begær.
 12. 12
  Fortsæt med at integrere andre vigtige strategier i dit program, især da du dosis ned fra nogen medicin. Dette omfatter ernæring, kost, motion, kosttilskud, og positiv visualisering - at hjælpe med at opretholde din sunde nye livsstil.

Tips

 • Beløn ​​dig selv for dine præstationer. Forkæl dig selv, når du når en ædruelighed milepæl (en dag, en uge, 30 dage, tre måneder, et år osv.) Og husk ikke at give op, hvis du tilbagefald. Vejen til helbredelse er ikke altid lige og smalle.
 • En række medikamenter er ordineret til alkohol trang og ophør. Du kan finde en hel del oplysninger på farmakologi websites, men gør en søgning på nettet efter "PI" (ordination information) ark til hver enkelt og du vil finde mange flere detaljer før du taler med din læge. Den medicin oftest ordineret til at styre trangen omfatter typisk: Acamprosate, Baclofen, Naltrexone, Ondansetron, Revia, Rimonabant, Topiramat og Vivitrol.
 • Alternative behandlinger er blevet stadig mere populært i håndteringen alkoholisme. Gøre nogle forskning og overveje at tilføje akupunktur, EFT (Emotional Freedom Technique), hypnoterapi, terapeutisk massage, eller andre tilgange.
 • Spiritualitet er ofte en meget vigtig komponent i at opnå ædruelighed. Faktisk er det blevet dokumenteret i kliniske undersøgelser for at være nyttigt for dem, der kæmper med afhængighed. Uanset om du fortsætter med at følge en traditionel religion eller vælger at udforske nye veje for oplysning, at refleksion og selvbevidsthed, at resultatet kan være meget stærke og meningsfulde i din søgen efter nyfundne sundhed.
 • Abonner på online blogs, nyhedsbreve og hjemmesider, der presser information ud om nye udviklinger i afhængighed forskning. Det er vigtigt, at du bliver en advokat i dit eget helbred planen. Ofte patienter er så godt informeret om nye udviklinger, som de læger, der behandler dem!
 • Hvis du ikke har umiddelbar eller let adgang til en medicinsk bibliotek, for at søge Google Scholar finde gode abstracts fra kliniske tidsskrifter om medicin / s, hvor du er interesseret.

Advarsler

 • Utroligt, nogle mennesker finder deres planer for nye fundet ædruelighed er saboteret sig hjemme. Partnere kan frygte at miste en drikke kammerat eller kontrol over en mage. Vrede kan dukke op. Relationer ændres. Vær forberedt på dette på forhånd, og løse det, hvis du tror det vil være et problem. Du får brug for støtte fra alle sektorer i løbet af denne meget vigtigt tidspunkt.
 • Må ikke antage en "magisk pille" vil løse dit alkoholproblem. Alkoholafhængighed er en alvorlig og kompliceret helbredstilstand. Medicin kan være enormt hjælpsomme med at fjerne fysiske trang, men du skal stadig løse de underliggende årsager, der forårsager dig til at drikke. Her er hvor det virkelige arbejde begynder, og det er en fantastisk mulighed for at vende dit liv omkring. Men hvis du forventer at finde frelse i en recept, kan du være hårdt skuffet.
 • Vær forberedt: din læger kan afvise ethvert forslag til at ordinere medicin. Husk, at den gennemsnitlige læge modtager cirka 12 timers uddannelse i misbrugsbehandling under hans eller hendes læge skolegang; nogle er dårligt forberedt til at håndtere denne vanskelige sundhedsproblem. Du skal være proaktiv og finde nogen til at hjælpe dig. Hvis din læge vender dig væk, insistere på en henvisning og ikke give op, indtil du finder nogen, der er villige til at arbejde sammen med dig
 • Cravings kommer ud af det blå, undertiden måneder eller år senere. Vær forberedt til dem. Øjeblikke af stress, sult eller søvn kan bidrage til disse drifter. Har en strategi på plads, en ven til at ringe, eller nogle handlingsplan, når og hvis en trang hits
 • Nogle mennesker viger tilbage fra at besøge deres læger, og simpelthen bestille anti-trang medicin fra online-apoteker. Du skal være forsigtig, fordi mange af disse stoffer er stærke og kan have alvorlige bivirkninger, eller kan interagere med medicin, du i øjeblikket tager. Derudover kan du ikke være sikker på omdømmet af apoteket, som du bestiller eller kvaliteten af ​​det produkt, de sender dig. Det er klogt at gennemgå et program med den omhu og rådgivning fra en kvalificeret sundhedspleje udbyder og købe medicin fra en pålidelig kilde.