Wkedk

Hvordan man kan reducere fedt i armene for kvinder

Kvinder almindeligvis se på mulighederne for at reducere fedt i deres arme for at gøre dem ser slankere og mere tonet. Der er ingen måde at bare tabe fedt i området omkring armene, fordi kroppen vælger visse dele af kroppen til at opbevare og tabe fedt. Den mest effektive måde at reducere fedt og få armene ser slankere og tonet, er imidlertid at spise en sund kost og gøre øvelser, der er målrettet hver muskel gruppe af armene. Arme vil synes at have mindre fedt omkring dem, hvis de indeholder flere muskler, hvilket gør dem synes tonet. Jo flere muskler din krop indeholder, jo mere fedt det vil brænde, hvilket efterlader dig med armene, der er mere skulpturelle. Her er et par skridt på hvordan man kan reducere fedt i armene for kvinder.

Steps

Hvordan man kan reducere fedt i armene for kvinder. Spis en kost, der er høj i magert protein, og det består af langsomt brændende kulhydrater, sunde fedtstoffer og grøntsager.
Hvordan man kan reducere fedt i armene for kvinder. Spis en kost, der er høj i magert protein, og det består af langsomt brændende kulhydrater, sunde fedtstoffer og grøntsager.
 1. 1
  Spis en kost, der er høj i magert protein, og det består af langsomt brændende kulhydrater, sunde fedtstoffer og grøntsager. En kost af denne art vil hjælpe din krop opbygge og vedligeholde muskler samtidig brændende fedt. Proteiner, bønner og bælgfrugter vil hjælpe du føler dig fuld, så du ikke spise for meget.
  • Magre proteiner kan bestå af fisk, kalkun, kylling, æggehvider og hytteost.
  • Langsomt brændende kulhydrater er kulhydrater, der ikke rejser dit blodsukker. De mest fordelagtige kulhydrater er bønner og bælgfrugter såsom sorte bønner, pinto bønner og linser. Kulhydrater, der vil hæve dit blodsukker bør undgås, og omfatter de fleste hvide og fuldkorn, såsom brød, ris, pasta og kartofler.
  • De mest fordelagtige grøntsager er dem, der indeholder store mængder af vitaminer og mineraler, og er lav i stivelse. Grønkål, spinat, broccoli og sennep greens er gode valg.
  • Sunde fedtstoffer er nødvendige for et sundt hjerte og for at hjælpe din krop optage næringsstoffer. Olivenolie, avocado, kokos og valnødder indeholder alle sunde fedtstoffer.
  • Frugt bør undgås, da de indeholder en stor mængde sukker.
 2. 2
  Spise et måltid 90 minutter før du træner, så din krop har energi til at arbejde ud. Hvis du ikke spiser du kan føle sløv og lav energi, hvilket vil hæmme din præstation.
 3. 3
  Kast dig ud i styrketræning 2 til 3 dage om ugen.
  • Gør vægttræning øvelser, der er målrettet alle muskelgrupper i dine arme, herunder biceps, triceps og skuldre.
  • Udføre øvelser med lette, medium og tunge vægte, så du er engagerende alle de forskellige typer af fibre i musklerne i dine arme.
  • Skift din arm træning hver 2. uge, så du ikke altid udføre de samme bevægelser. Du vil få mest ud af din træning ved hjælp af forskellige muskler og vægte.
 4. 4
  Tilføj hjerte-kar-øvelse til din rutine to dage om ugen for at forbrænde fedt hurtigere. Hjerte-kar-motion som svømning er mest effektive i brændende fedt.
 5. 5
  Drik et flydende måltid, såsom et protein ryste når du udfører dine øvelser. Musklerne i dine arme skal næringsstoffer inden for 20 minutter af din træning, og væsker er bedst, fordi de er fordøjet hurtigere end fast føde.
 6. 6
  Forbruge flere små måltider i stedet for nogle få store måltider. Spise oftere vil hjælpe din krop reparation efter træningen og samtidig holde dit blodsukker på et lavt niveau. Du vil også være mindre tilbøjelige til at spise for meget, hvis du indtager mange små måltider.

Ting du behøver

 • Magert protein
 • Grønne bladgrøntsager
 • Bønner og bælgfrugter
 • Sunde fedtstoffer
 • Vægte
 • Protein shake