Wkedk

Hvordan til at håndtere frustration


Frustration er en form for dårligt udtrykt vrede. Frustration handler om forventer verden og dens indbyggere til at være på en bestemt måde. I virkeligheden er tingene, som de er, og ingen mængde af fantasmer og dampende kommer til at ændre det. Hvad du behøver at ændre er dit perspektiv.

Steps

Hvordan til at håndtere frustration. Kig efter de udløsende faktorer, der får dig til at føle frustration.
Hvordan til at håndtere frustration. Kig efter de udløsende faktorer, der får dig til at føle frustration.
 1. 1
  Kig efter de udløsende faktorer, der får dig til at føle frustration. Fælles dem kan nævnes:
  • Utålmodighed ved en hastighed på mennesker, systemer eller resultater (Se Hvordan at være tålmodig )
  • Langsom forståelse af fakta eller en situation af en anden person
  • Mangel på pålideligheden af en persons, et element eller systemet (Se Hvordan man kan stoppe beskæftiger sig med en andens forsinkelse )
  • Generel følelse af uretfærdighed eller uretfærdighed om ting, der sker i dit liv (Se Sådan at være optimistisk)
  • Dårlig kommunikation resulterer i noget, der ikke bliver gjort på alle, eller til tiden
  • Ønsker tingene på din egen måde uden kompromis
 2. 2
  Tænk gennem dine svar. Har nogen af ​​ovennævnte situationer gælder for dig? Hvis ja, notere hvorfor. Tegn en anden kolonne, og foreslå måder, som du måske løse hver frustration i et frugtbart måde i stedet. For eksempel:
  • . "Jeg får frustrerede, når trafikken kravler at standse og jeg sidder i det, svedtendens Counter tænkte:" Jeg hader den trafik er langsom, men jeg kan undgå det ved at lade tidligere eller senere, eller jeg kan ride en cykel i stedet ".
  • "! Jeg kan ikke fordrage den måde George er så langsom til at forstå det punkt hver øvelse jeg rive mit hår" Counter tænkte: "Jeg ved, at George er en langsom lærende, men min godhed, da han griber begreberne endelig er der ingen stoppe ham, og han er ofte den person, der påpeger fejl, som vi går sammen, hjælper os til at undgå større problemer ved afslutningen af projektet. jeg nødt til at være tålmodig med ham og huske, at han har denne latente færdighed. "
  • ".! Jenny aldrig dukker op til tiden Det er som om hun er bevidst forsøger at ødelægge enhver lejlighed, jeg tilbringer med hende" Counter-tænkte:. ". Jenny har et problem med punktlighed Det er ikke mit problem, medmindre jeg gør det en stedet vil jeg nødt til enten at gøre hende ankomme til tiden ved at foreslå at hun ankommer på et tidspunkt en halv time tidligere end den reelle tid indstillede, eller jeg bare brug for at komme videre med at nyde mig selv, indtil hun ikke ankommer, i den fulde viden, at det er hendes måde. "
  • "Alt er så uretfærdigt! Selv vejret er imod mig gøre mit hår lank og forfærdelig. Folk på gaden bevidst at støde ind i mig. Taxaen var sent, og jeg var sent at gå ind til mødet som et resultat. Hele verden! er imod mig "Counter tænkte:" Det er bare en af de dage, hvor tingene sker, hvorover jeg har lidt kontrol Alle de samme, næste gang jeg vil bestille min taxa for en halv time tidligere for at få tid til mulige forsinkelser Og som.. for mit hår, er det sandsynligvis tid til at se hårstylist alligevel! "
 3. 3
  Træk vejret dybt og tælle, når du føler et anfald af frustration, der kommer på. Dette er en god mulighed for at skabe din reaktion snarere end at reagere og oprette din frustration. Et dyb indånding, efterfulgt af en langsom tælle til ti, i hvilket tidsrum du lade dine tanker gå. Vende tilbage til virkeligheden og overveje situationen, før du omhyggeligt og med et reality check. Spørg dig selv:
  • Er tingene virkelig som jeg opfatter dem?
  • Hvilken slags reaktion kan jeg give, som vil ordentligt udtrykke min bekymring, min ærgrelse, mine ønsker?
  • Hvilke gode og positive ord kan jeg bruge til at udtrykke behov for at se tingene på min måde også?
  • Ser jeg ting i andre folks måde også?
 4. 4
  Husk, at frustrationen er født af at ville ting eller folk til at være på en bestemt måde, der er fastsat i dit hoved. Dine forventninger andres og hvordan verden fungerer dannes gennem mange års erfaringer og nogle gange din personlige overlay er defekt, det kunne have været en kilde til selvbeskyttelse én gang, men når det fortsætter med at rådgive dig dårligt for fremtidige erfaringer, så er det hænger i tid, og generelt forfejlede. Når du ophører med at forvente, at andre folk til at handle på en bestemt måde, når du begynder at se på verden med friske øjne igen og forventer intet bortset fra det faktum, at du er medlem af et fællesskab af individer, og en verden af ​​mange happenings, så du begynder at indse, at tingene sker, folk er den måde, at de er, og vigtigst af alt, hvordan du reagerer spørgsmål. For eksempel:
  • Lad os sige, at nogen råber til dig for et uheld står på gaden, som du har til hensigt at krydse vejen på samme tid, som de kommer rundt. Der er ingen reel skyld her. Du troede vejen var klar, chaufføren gjorde også. Ingen af ​​jer havde ondsindede hensigter. At tage handling på førerens frygt for at løbe dig over er at placere en fortolkning på denne begivenhed, der ikke er der, i stedet acceptere, at føreren var bange, de ville såre dig (og det er en god hensigt), og at din brik i handlingen var lig. Simply undskylder anerkender din egen forskrækkelsen i situationen, og komme videre.
 5. 5
  Øv at tale tilbage til dig selv, hver gang frustration opstår. Det tager lang tid at overvinde det, er blevet det væsentlige en meget betryggende, men demoraliserende vane. Selv om det kan føles berettiget at føle en følelse af harme, forfølgelse og fornærmelse, hvor skal de typer af selvmedlidende følelser i sidste ende føre dig? De fører til personlig stagnation og en offerrolle typen mentalitet, der forhindrer dig i at vokse som menneske og fra at opleve, hvad hele verden virkelig har at tilbyde. Må ikke give op på at give slip grebet af frustration, og det vil tage tid, men det vil ske, hvis du sætter i en samordnet indsats for at ændre dit perspektiv.