Wkedk

Hvordan man kan overvinde alvorlige beklager

Der er ikke sådan noget som et liv uden nogen beklager. Dog kan beklager blive enten byrder, der interfererer med din nuværende lykke og begrænse din fremtid, eller motivation til at bevæge sig fremad. Hvis du finder dig selv overvældet af beklager, her er nogle trin, der skal hjælpe dig med at integrere dem.

Steps

Hvordan man kan overvinde alvorlige beklager. Afgøre, hvad din beklagelse egentlig er.
Hvordan man kan overvinde alvorlige beklager. Afgøre, hvad din beklagelse egentlig er.
 1. 1
  Afgøre, hvad din beklagelse egentlig er. Fortryder du noget, du gjorde, eller noget, du ikke gjorde? Noget en anden gjorde eller ikke gjorde? En omstændighed uden for din kontrol? Det er vigtigt at træde tilbage fra de følelser af fortrydelse og identificere præcis, hvad beklagelse er.
 2. 2
  Bede om tilgivelse og gøre det godt igen. Undskylder for enhver skade, du måtte have forårsaget andre, betyder det ikke dræbe for at bede om tilgivelse, så giver det en go! dig selv. Tilgive andre vil gøre dig gladere. Være medfølende over alle involverede inklusive dig selv.
 3. 3
  Accepter omstændighederne. Undgå at give andre skylden, men snarere at tage ansvar for noget, som du kunne have bedre håndteret.
 4. 4
  Deal med giftige relationer. Sommetider andre mennesker få os til at gøre ting, der efterlader os med alvorlige beklagelser. Har du et giftigt forhold, der skal løses, eller brudt?
 5. 5
  Grieve til dine beklagelser. Når vi føler beklagelse, vi re-levende skyld, sorg eller vrede igen og igen. Tillade dig selv at opleve disse følelser fuldt ud med den hensigt at bevæge sig fremad kan hjælpe dig stoppe genoptagelse dem.
 6. 6
  Erkende, hvad du har lært eller vundet. Når du finder dig selv at tænke på den beklagelse, vende dine tanker til de ting, du har lært, og de muligheder, der nu er dit - også selvom de ikke er, hvad du ville have foretrukket. Der er altid en lektion, selv i smerte og sorg. Kig efter lektionen og fokusere på det i stedet for, hvad der kunne have været.
 7. 7
  Skriv en plan eller aftale for dig selv, der identificerer, hvordan du kan undgå at have denne form for beklagelse i fremtiden.

Tips

 • Finde trøst i at vide, at vi alle har gjort virkelig store fejl! Du er ikke alene. Hvis du kun vidste alle skeletter i folks closets, ville du vide, at vi alle gør ting, vi seriøst fortryde til tider. Men også dette vil passere (som de siger).
 • Skulle alt andet mislykkes, og efterlade dig mangler viljen til at forsøge noget nogensinde igen, bare efterlade alt. Gør hver dag en ny begyndelse i dit liv. Dit fokus fra nu af former dit liv i, hvad du ønsker, det skal blive.
 • At skrive om dine beklager, følelser og frustrationer kan hjælpe med at forstå, hvorfor du gjorde, hvad du gjorde, og hvordan du kan lære af dine fejl.
 • Uanset hvad dine tidligere fejltagelser er, kan de blive indløst, og bruges til gode, hvis du er virkelig ked af det. De fejl du har lavet kan bruges som pædagogiske værktøjer, for at forhindre andre i at gøre de samme dårlige valg, og komme ind i samme problemer, du gjorde. Hvis du virkelig er ved at ændre, kan du arbejde med teenagere og være en mentor. Deling din historie med andre, med det mål for undervisningen, kan være meget healing. Den ru ting, du gik igennem, selv om de var din skyld, kan endda hjælpe andre, der allerede har gjort fejl de fortryder, fordi du kan være en ven til dem, der vil forstå, hvordan de føler, og ikke dømme dem.
 • Hold din situation i perspektiv. Husk, at noget, du har gjort, er fuldstændig tilgiveligt, selvom det kan synes utilgiveligt for dig.
 • Visualiser dig selv handle og gøre ting, som du bevæger dig fremad og lade dit beklager bagefter.
 • Lev i nuet, holde dit fokus i den aktuelle øjeblik stopper dig fra re-leve fortiden igen og igen, og dette vil også hjælpe dig til at stoppe leve din live gennem øjnene på din fortid.
 • Taler til en betroet ven eller et familiemedlem kan også hjælpe dig med at identificere fejlslutninger i din tankegang og giver dig mulighed for at sortere i dine følelser i stedet for blot at opleve dem inde i dig selv.
 • Opsøge støttegrupper eller en rådgiver med henblik på at opdage, hvordan du kan få nødhjælp fra beklagelse og skyldfølelse.

Advarsler

 • Opdage kilden til din beklagelse, men ikke ændre din adfærd for at undgå en situation i fremtiden vil føre til gentagne beklager, eventuelt med større intensitet.
 • Må ikke opkog tilfælde igen og igen ved løbende at fortælle andre, hvad der skete. Du kunne faktisk blive "afhængige" til den sympati!
 • Må ikke over oppuste beklagelse. Accepter det som det er, og ikke gøre det større ved at dvæle ved det.
 • Hvis der på noget tidspunkt din beklagelse bliver til svær depression, tilbagetrækning, selvskadende eller selvmordstanker, så kontakt en læge, psykolog, rådgiver, psykiater, selvmord varm linje, mental sundhed telefonlinje eller nogen, du stoler fuldstændigt. Du er ikke alene!
 • Hvis du føler skyld eller fortrydelse fordi nogen har misbrugt dig eller seksuelt overfaldet dig, indse, at du ikke er skyld! Men sørg for at du fortæller politiet (og dine forældre, hvis du er ung), så den person, som såre dig, vil blive stoppet fra at såre dig og andre ofre.