Wkedk

Hvordan man bruger en WIC kontrol

Du er nu på WIC-programmet og har modtaget din første bundt af. Denne artikel vil guide dig gennem de forskellige dele af kontrollen og hvordan man bruger en i en butik.

WIC (en forkortelse for kvinder, spædbørn og børn) er en føderal bistand program i USA, der giver ernæringsmæssige og supplerende mad til nyfødte og børn op til 5 år, som er på et niveau af ernæringsmæssig risiko, samt lav- indkomst gravid, ammende og ikke-ammende post partum-kvinder. Programmet findes i alle 50 stater, 34 indiske stammefolk organisationer, Europe Samoa, District of Columbia, Guam, Commonwealth øer i det nordlige Marianas, Puerto Rico og Jomfruøerne.

Steps

Hvordan man bruger en WIC kontrol. Kig på de forskellige sektioner.
Hvordan man bruger en WIC kontrol. Kig på de forskellige sektioner.
 1. 1
  Kig på de forskellige sektioner. Hver sektion har sin egen brug og krav.
  • Den vigtigste er "First Date til at bruge" og "Sidste dato for at bruge". Disse to datoer er defineret som de tidspunkter, du har lov til at bruge den kontrol, og når de udløber. Hvis "Sidste dato for at bruge" er bestået med checken ubrugt, returnere det til din lokale WIC kontor eller.
  • Food liste: Listen fødevarer er vigtig, fordi den fortæller dig specifikt, hvad du kan købe og mængden af hvert element. Der er ingen tilladte udskiftninger og hver fødevare brand element, uanset om det er korn, æg, eller skal være på WIC Food List - brochuren får du med dine checks, der viser de acceptable mærker, størrelser og varianter.
  • "Date of Use" og "Beløb": Den dato kan udfyldes af dig eller i butikken, afhængigt af staten, Beløbet er for butikken kassereren til at udfylde.
  • WIC-id eller Client ID: Dette skal matche nummer på din WIC mappe. Vær sikker på at dobbelttjekke, inden de forlader WIC kontoret, så du får dine fordele og benægter ikke anden familie deres fordele.
  • Underskrift: Du skal underskrive (og måske dato) dette afsnit foran kassereren. Må ikke underskrive inden du bruger det.
 2. 2
  Kig på maden listen. Beskrivelserne vil fortælle dig specifikt, hvad du kan få. Hvis der står "24-36 oz - Dry Cereal", kan du få enhver kombination af godkendte korn, der tilføjer op til mindst 24, men ikke mere end 36 ounce. De fleste elementer, men skal svare nøjagtigt til det børsnoterede beløb, størrelse og type. For eksempel, "1 dusin store" skal være 12 æg, ikke 6, 8, eller 18, store, ikke mellemstore eller jumbo, og hvid, ikke brun eller økologisk. Du kan også købe færre varer end der er på checken, men check, vil ikke blive givet tilbage til dig for at købe de resterende elementer senere.
 3. 3
  Adskil WIC elementer fra regelmæssige køb. Placer dine WIC emner først på transportbåndet og placer den specifikke WIC kontrol på toppen af poster. Dette er for at advare kassereren, at det er en WIC køb nogle købmand kasseapparater skal ringe op WIC køb i en separat mode. Put en købmand divider efter hver WIC køb, hvis du bruger mere end en check. Også placere en skillelinje mellem de WIC poster og dine andre dagligvarer.
 4. 4
  Præsenter din WIC mappe (eller ID) til kassereren. Kassereren skal kontrollere, at din signatur er på den for at starte WIC køb. Du kan blive forpligtet til at fremvise et gyldigt billed-id, så godt.
 5. 5
  Tilmeld din WIC check. Dette er, hvordan butikken bliver betalt for WIC køb. Nogle stater kan kræve, at du underskriver en kvittering, så godt. Du kan eller ikke kan få en (anden) kvittering for dine egne optegnelser, afhængig af staten og gemme politik. Du kommer sandsynligvis ikke vender maden til butikken (og i nogle stater er det ulovligt at forsøge at gøre det), så have en kvittering normalt ikke noget.

Tips

 • På den anden side, lad ikke uvidenhed om andres skræmme dig. WIC-programmet er der for at hjælpe dig med at få din familie har brug for at forblive sunde og du har al mulig ret til at bruge dem.
 • Nogle butikker, der accepterer WIC Kontrollen er mærkning af produkter, der opfylder betingelserne for køb med WIC værdikuponer. Mens shopping, holde øje med en farvet mærkat på hylden, der siger "WIC Godkendt".
 • Indtil du bliver fortrolig shopping med WIC assistance kan du besøge butikken i den sene aften eller tidligt om morgenen, når det ikke er så overfyldt. Du har tid til at studere de krav, og sørg for dine indkøb matche. Prøv at lade børnene derhjemme med en eller anden ansvarlig voksen og tage tid at blive fortrolig med processen.
 • WIC liste regler for, hvad der er tilladt og hvad der ikke er afhængig af de statslige instanser. Så det kan variere fra stat til stat.
 • Hvis du har et spørgsmål om et produkt, du bør spørge en butik degnen eller en leder, før du når frem til check out linjen.
 • Plejebørn er berettiget til WIC. Ofte plejeforældre / adoptivforældre er ikke klar over dette.
 • Vær hensynsfuld over for andre, når du handler. Din check ud proces vil tage længere tid. Prøv at besøge butikken i off spidsbelastningsperioder og dobbelt kontrollere de genstande, du får med WIC-programmet opfylder størrelse og brand, før du få i linje. Være organiseret for at fremskynde check ud processen. Ved at gå i spidsbelastningsperioder, du kan bremse tjek linje og få andre en ulempe.
 • Realisere nogle mennesker har en lav udtalelse fra WIC brugere, og er mistænksomme, de manipulere systemet. Vær opmærksom på det billede, du projicerer i butikken. Hvis nogen mistænkte du tager fordel af systemet, de kan ringe og rapportere dig. Shopping i en mink frakke, med en designer taske eller lastning dine dagligvarer ind i en luksus bil er røde flag.
 • Den månedlige ydelse for hver aldersgruppe er. Når du eller dit barn bevæger sig ind på et andet niveau, for eksempel, nyfødte (0 til 3 måneder) til barn (4 til 12 måneder), kan du nødt til at indsende en ny formular om kost, vægt, medicinsk information og dokumenter samt andre nødvendige oplysninger.

Advarsler

 • Du skal bruge dit WIC mappe (eller ID), hver gang du bruger en check. Hvis du ikke gør det, bør sælgeren eller butikken ikke acceptere dit køb.
 • Brug aldrig dine WIC checks for en anden. Denne kontrol er beregnet til barnet eller mor, hvis navn står på checken, og de mennesker, der er tildelt på din WIC listen.

Ting du behøver

 • WIC check (r)
 • WIC food liste
 • WIC mappe eller ID