Wkedk

Hvordan man kan overvinde frygten for døden

Thanatophobia, eller mere almindeligt kendt som frygt for døden, påvirker millioner af mennesker verden over. Thanatophobia er frygten for døden, døde ting, eller noget forbundet med døden. Du kan lære at overvinde denne frygt ved at læse denne artikel.

Hvad hvis vi ikke frygter vores egen død, men vi frygter død af et familiemedlem eller en elsket en?

Steps

Hvordan man kan overvinde frygten for døden. Forstå, at det er en cyklus.
Hvordan man kan overvinde frygten for døden. Forstå, at det er en cyklus.
 1. 1
  Forstå, at det er en cyklus. Folk er født, folk dør, flere mennesker er født. Må ikke føle, at du bliver kaldt ud, og at du har at frygte det.
 2. 2
  Vid, at folk ikke vil glemme dig. Du vil fortsat blive husket på jorden, og dine minder vil aldrig forsvinde. Selvom folk er konstant at videregive, minderne, de efterlader, er det ikke, og de opholder sig i hjertet på dem, de elskede. Må ikke lyst til, så snart du dør, vil du forsvinde i glemmebogen. Hvis du er religiøs, vil du være med Gud eller guder / gudinder af din religion.
 3. 3
  Tal med nogen. Det er godt at tale med nogen om det, så du skal finde en person, du har tillid til, og fortælle dem om din frygt. Forklare dem, hvorfor du tror, ​​du føler på denne måde, og hvor længe du har følt sådan. Det anbefales, at du ser en terapeut, hvis fobi er ekstrem.
 4. 4
  Lev livet den måde, du skal. Spild ikke din levetid bekymre sig om døden. I stedet fylde hver dag med så megen glæde som muligt, og ikke lade små ting få dig ned. Gå udenfor, lege med venner, eller tage en ny sport. Bare gør noget, der vil tage dit sind off dø, og sætte det på levende.
 5. 5
  Må ikke bekymre dig, indtil du har brug for. Døden er noget, du bør ikke bekymre dig om, men måske lære at acceptere som en del af livet. Hvis du er kristen, kan du være interesseret i at vide, at der er en bibel vers, der siger, at der er nok bekymringer for i dag, så vi skal ikke blive bekymret over tommorow. Døden er ikke noget at bekymre sig om, selvom du har en dødelig sygdom, hvor chancerne for døden er høje. Hvis du er religiøs, kan du altid bede til en Gud om sygdommen og spørge andre troende til at hjælpe dig. Den gennemsnitlige levetid er 75 år i de fleste udviklede lande, og du kan stadig leve meget længere.
 6. 6
  Være optimistisk. Det vises, at optimisterne er mindre tilbøjelige til kontrakt hjertesygdomme end pessimister. Hvis du tænker dårligt om fremtiden, er du sandsynligvis til at dø hurtigere. Så fortvivl ikke, og du vil leve længere.
 7. 7
  Indse, at der er håb. Den materialistiske opfattelse - at fysisk virkelighed er den eneste virkelighed - ikke er videnskab, men blot endnu et trossystem. Ingen ved, hvad der sker, når man dør. Embrace mysteriet om det ukendte.
 8. 8
  Døden er ikke lig smerte. Selvom livet er en stor ting, så husk, at når du er død, vil du ikke være i smerte eller lidelse.
 9. 9
  Hvis du er bekymret for en anden at dø, det er okay at bekymre, men bare huske, at de er mennesker ligesom dig, og kan tilpasse sig ændringer og overvinde situationer.

Tips

 • Mind dig selv du er rask, og du har et helt liv til at leve foran dig.
 • Prøv at tænke på de mest lykkeligste steder på jorden.
 • Tænk på gode ting om dit liv og værne om dem, ikke dvæle ved at dø.
 • Prøv at tænke, at når du dør, vil du gå et sted glad. Mange religioner tror på dette.
 • Gør noget i dag, så det kan blive husket i mange år fremover.
 • Gør dit liv så rige, underholdende og tilfredsstillende som muligt.
 • Være helt ærlig og fuldt i øjnene, for din egen dødelighed. Det vil spise løs på dig, indtil du gør. Livet bliver meget mere værdifuldt, når dens midlertidighed realiseres.
 • Overveje at tale med en professionel.
 • Stop leve hver dag, som om det var din sidste!

Advarsler

 • Frygt for døden kan være et tegn på depression.
 • Du skal tale med nogen om disse følelser, bekymringer død er gyldige som den vedrører vores nuværende mentale sundhed.
 • Kontakt en læge, hvis fobi bliver ekstremt dominerende, og du er ikke i stand til at gøre daglige ting.

Nogle ting du kan gøre for at hjælpe dig selv

 • Udvikle en vedholdende tro på, at du kan overvinde din frygt.
 • Tag en dag ad gangen - ikke forudsige eller prøve at forestille sig, hvad fremtiden vil være som. Klip "Hvad nu hvis..." s.
 • Fokuser dit sind om, hvad du allerede har gjort, mens du levede, og være glad for det, og ikke på, hvad du ikke vil være i stand til at gøre, når du dør. Når vi dør, vil vi ikke, hvad vi vil gå glip af.
 • Må ikke være alt for knyttet til noget, og ikke tager livet alt for alvorligt. Men sørg for at du ikke blokere dine venner, familie og kære.
 • Holde minde dig selv, at frygten for døden er ofte værre end selve døden, og hvem ved, måske din død ikke være så ubehageligt, som du forestiller dig det skal være.
 • Vid, at jeres frygt en dag vil helt sikkert passere, ligesom liv også vil sikkert passere, som vil alt.
 • Husk du er ikke alene - masser af mennesker gennemgår, hvad du gennemgår.
 • Hvis du føler dig lammet eller overvældet af din frygt, søge professionel hjælp. Der er ingen skam i det. Faktisk øger tidlig behandling dine chancer for at klare din frygt.
 • Mange mennesker med frygten for døden tænker over det dagligt. Det betyder, at du har en masse ting, du ønsker at gøre i livet. Lad frygten arbejde gennem og spørge dig selv, hvad er det værste, der vil ske i dag. I dag er du er i live, så gå og leve.