Wkedk

Sådan at genskabe dit liv

Har du indset, at dit liv ikke er noget tæt på, hvad du ønsker det skal være? Denne artikel vil give dig råd om, hvordan at genskabe dit liv. Uanset om dit ønske om at ændre blev ansporet af en mid-life krise, en nær-død oplevelse, en rystende åbenbaring eller en smertefuld separation, du stadig har tid til at skabe det liv, du ønsker.

Steps

Sådan at genskabe dit liv. Skriv ned, hvad der er galt med dit liv.
Sådan at genskabe dit liv. Skriv ned, hvad der er galt med dit liv.

Tag en opgørelse over dit liv, som det er nu

 1. 1
  Skriv ned, hvad der er galt med dit liv. Hvilke områder gør dig den mest ulykkelig? Vælg det område, du mest ønsker at ændre. For eksempel:
  • Hader du dit kærlighedsliv (eller mangel på samme)?
  • Er du træt af dit job og desperat efter en ny karriere?
  • Har du negative familieforhold, der konstant trækker dig ned?
  • Hader du dit udseende, og hvordan det påvirker dit helbred?
  • Er du uansvarlige med penge og begravet i gæld?
 2. 2
  Beslut hvad du ville ændre sig, hvis nogen hindringer stod i vejen.
  • Hvem er din ideelle partner? Eller har du brug for lidt tid til at spille feltet, før du kan regne ud, hvad du ønsker i et forhold?
  • Hvad har du altid ønsker at være, når du voksede op? Hvis dette ønske er ikke længere realistisk, kan du komme tæt på det eller vælge noget andet, der stadig ville gøre dig glad?
  • Har du stadig lyst til at reparere familieforhold, eller vil du hellere ende dem helt?
  • Hvilke specifikke ting ville du ændre om dit udseende? Din vægt? Din frisure og makeup? Din garderobe?
  • Hvad betyder reel finansiel sundhed se ud for dig?
 3. 3
  Læg mærke til, hvad der fungerer om dit liv. Måske du har været økonomisk ansvarlig og har opsparing i banken, så du har råd til at tage en karriere risiko. Måske har du en meget støttende familie.
  • Hvilke elementer i dit liv i øjeblikket arbejder meget godt? Lav en liste over både store og små positiver.
  • Hvordan kan disse elementer i dit liv hjælper dig med at løse de dele, der ikke fungerer? Hvad skal du holde, og hvad er du villig til at ofre for at ændre andre dele af dit liv?

Tæm hensigten

 1. 1
  Skriv ned de ændringer, du ønsker at gøre. Lav lister og tidspunkter linjer. Læse dem hver dag, helst når du vågner.
  • Hvor vil du være om 5 år? 10 år? 20 år?
  • Hvad vil du ønsker at udrette, før du dør?
 2. 2
  Vælg 1 aktivitet for hver ændring, du kan udfylde inden for de næste 48 timer.
  • Bryde op med en partner, der ikke opfylder dine behov, eller give din partner et ultimatum.
  • Spiff op dit CV. Begynde at lede efter jobannoncer eller tale med venner, der arbejder i branchen, at du ønsker at deltage. Tag en klasse i dit foretrukne område.
  • Ring, e-mail eller sende et kort til et familiemedlem, med hvem du har oplevet en splittelse. Hvis et familiemedlem er behandler dig forkert, så kalder denne person, og fastsætte de nye adfærdsregler.
  • Lav en salon udnævnelsen at opdatere dit look. Alternativt begynder at gå i 30 minutter om dagen, eller begynde at skære ned på slik.
  • Åbn en opsparingskonto og begynde at spare 10 procent af din lønseddel. Oprette en tidsplan for at betale din gæld.
 3. 3
  Lav en liste over kerneværdier. Hvis du kunne være nogen form for person med det samme, hvad ville du være?
  • Måske du værdsætter ærlighed, sparsommelighed, hårdt arbejde og kreativitet. Eller måske du ønsker at leve med mere spontanitet.
  • Skriv ned dine værdier, og begynde at leve dem ud. Stop afregning for værdier, der kun har gjort dig ulykkelig.

Demonstrere integritet

 1. 1
  Identificere og acceptere dine følelser. Dine følelser er en guide til, hvad der er godt og skidt i dit liv. Hvis noget gør dig vred, derefter finde ud af hvorfor og løse situationen i stedet for at skubbe det væk.


 1. 1
  Gør din tale i overensstemmelse med dine følelser. Må ikke acceptere noget uhensigtsmæssigt, bare fordi du ikke ønsker at ruske op i status quo. Undgå at fortælle nogen, at du føler dig én ting, når du føler det modsatte.
 2. 2
  Øv, hvad du prædiker. Hvis du forventer, at andre til at handle på en bestemt måde, så handle efter de samme standarder i dit eget liv.
 3. 3
  Bevar dine standarder. Hvis du ønsker et bestemt kendetegn i en partner, så stop afregning for relationer, der ikke opfylder dine behov. Hvis du ønsker at tage sig af din krop, så stoppe med at spise fødevarer, der gør dig usundt.
 4. 4
  Reparer din fortid. Søge tilgivelse for uret du har gjort det stadig generer dig en hel del.
  • Den eneste undtagelse fra denne regel ville være, hvis du har gjort noget ekstreme eller ulovligt at en person, der ville være meget traumatisk for den anden person at genopleve. I et tilfælde som dette, er du nødt til at nøjes med at tilgive dig selv.
  • Undgå fejhed. Hvis du ved, at du har gjort noget forkert, og at du aldrig har undskyldt, skriver den krænkede person, et brev eller ringe til dem. Den anden person kan eller ikke kan reagere positivt, men du har gjort, hvad du skulle gøre for at forsøge at rette den forkerte.

Formulere dine drømme

 1. 1
  Del din vision for dit nye liv med andre mennesker. Øv formulere dine drømme på en klar og positiv måde.
 2. 2
  Tage skridt mod at nå dine mål. Gå tilbage til de lister, du har lavet, og begynde at tage handling skridt mod det liv, du ønsker.
 3. 3
  Ophold begået. Du vil løbe ind i forhindringer undervejs, som vil gøre dig tvivler selv. Men du kan ikke råd til at gå tilbage til et liv, hvor du tavshed dine drømme og forsøgte at leve efter en andens værdier.

Forbinder med støttende og inspirerende mennesker

 1. 1
  Find 1 person der tror på dig og dine drømme. Alle har brug for nogen, der er støttende, uanset hvad der sker. Tale med denne person om dine sejre, dine tilbageslag og din tvivl.
 2. 2
  Søge en større kreds af mennesker, der er ligesindede. Du kan nyde en støtte gruppe eller workshops, hvor du kan møde andre mennesker, der arbejder for at foretage lignende ændringer.
 3. 3
  Mød inspirerende mennesker. Gå til fora, workshops eller andre begivenheder, der har en person, som du dybt beundrer. I nogle få tilfælde kan personen ikke viser sig at være lige så stor, som du havde håbet. I mange tilfælde vil du forlade inspireret, og man ved aldrig, hvem kan være villige til at hjælpe dig på vej.
 4. 4
  Brug mindre tid med negative mennesker. Du må ikke være i stand til helt at skære bånd, men du kan vælge, hvordan man mest effektivt bruge din tid. Besøg lidet familiemedlemmer kun på store helligdage, eller undgå frit forbrug venner, som får dig til at blæse for mange penge på weekender.

Tips

 • Udvid din comfort zone. Gør noget, der er helt ude af karakter. Barbere dit hoved, bære en miniskirt, prøv karaoke eller gøre en vejrmølle, mens du er barfodet på græsset. Stepping ud af din comfort zone, vil hjælpe dig med at vænne sig til overfor din frygt. Du vil også vænne sig til overfor folks reaktioner, når du gør noget, de aldrig ville forvente dig at gøre.
 • Overveje at gøre en stor forandring. Skifte karriere, flytte til et andet område eller afslutte et forhold, der er at bringe dig ned. Stop dit liv fra at blive en frugtesløs og trættende rutine.

Advarsler

 • Når du bliver bedre til at sige sandheden om dine følelser og meninger, være opmærksomme på at såre andre mennesker unødigt. Prøv at kommunikere på en hjælpsom og ikke en sårende måde.
 • Indse, at livet er kort. Du kan dø år fra nu, eller du kan dø i morgen. Hvilken slags arv vil du efterlade? Du er nødt til at beslutte nu, før det er for sent at ændre.
 • Respekter de mennesker, der elsker dig. Du ønsker måske at blæse dit liv helt åbent, men disse ændringer kan være negativt for din partner eller dine børn. Tal åbent med de mennesker du elsker og forsøge at finde en balance, der beskytter dem, mens befriende dig.

Ting du behøver

 • Et tidsskrift eller notebook
 • En pen
 • En plan