Wkedk

Hvordan man kan overvinde din frygt for tandlægen

Så du er bange for tandlægen? Må ikke bekymre dig, er du ikke alene. Her er nogle nyttige retningslinjer for at hjælpe dig med at overvinde din frygt, eller i hvert fald ikke lade det holde dig fra at besøge tandlægen.

Steps

Hvordan man kan overvinde din frygt for tandlægen. Din frygt er normale.
Hvordan man kan overvinde din frygt for tandlægen. Din frygt er normale.
 1. 1
  Din frygt er normale. Frygt for tandlæger er meget almindeligt. Lad os se det i øjnene - at gå til tandlægen er ikke sjovt, tandlæger gør stikke og prod et følsomt område af din krop. Ofte en oprørende barndom dental erfaring har varige effekter ind i voksenalderen. Sommetider folk "arver" frygt fra forældre, hvis erfaringer med tandlæger kan have været traumatisk. Men tandlæger er bedre uddannet i dag, og har værktøjer og teknikker til at mindske ubehag.
 2. 2
  Find en god tandlæge for dig. At finde en tandlæge, der forstår, at du er ivrig og vil arbejde sammen med dig vil øge din komfort. Mange tandlæger tilbyder praksis specifikt målrettet mod frygtsomme mennesker, og tilbyder en bred vifte af løsninger, der kan omfatte sedation, hypnose, og masser af tryghed. Tal med folk, du kender deres tandlæger at finde en, der er sympatisk. Planlæg et kontor besøg for at opfylde tandlægen uden at gøre nogen dental arbejde. Dette vil give dig mulighed for at evaluere på kontoret. Være parat til at betale for tandlægens tid. Hvis kontoret finder dette en mærkelig anmodning, gå videre - dette er ikke tandlægen for dig.
 3. 3
  Sedation er en mulighed. Tandlægen kan give en række sedation valgmuligheder. De spænder fra at give dig en pille, at du tager en time, før de kom til kontoret for at berolige dig, at generel anæstesi. Lattergas ("lattergas") er en mulighed, der kan slappe af dig. Undgå det, men hvis du er gravid. Mens Novocaine vil dulme din mund, så du ikke kan føle smerte. mange mennesker er bange for nålen. En tandlæge kan bruge en lokalbedøvelse til følelsesløs området, før du begynder injektionen.
 4. 4
  Skridt for skridt, du behøver ikke at gøre det hele på én gang. Planlæg en eksamen, så du kan møde tandlægen. Derefter vende tilbage til en rengøring. Et par vellykkede, lave stress erfaringer, vil hjælpe dig med at klare.
 5. 5
  Til ekstreme frygt du måske nødt til at vende til en god psykolog eller rådgiver. Du kan have så meget angst omkring tandlægen kontor, du kan ikke engang bringe dig selv til at gå ind på kontoret. Fobier kan behandles under anvendelse af teknikker såsom desensibilisering terapi, som er meget effektiv.
 6. 6
  Bringe noget i løbet, ligesom en stress bold, og holde den i hånden. Klem det svært. Det vil frigive din stress.
 7. 7
  Tag en sjov bog til tandlægen eller måske endda lytte til musik, mens du venter.
 8. 8
  Breath langsomt, holde vejret lidt og derefter langsomt udånder. Hvis du føler, at du har en angst angreb hjælper det at ånde dybt fra maven end fra brystet til maven.
 9. 9
  Medbring en ven med dig eller et familiemedlem så godt. Sørg denne person er komfortabel med tandlæger og ikke den overspændte sortere.
 10. 10
  Envision, hvordan du gerne vil have din udnævnelse til at gå og meditere på en positiv oplevelse snarere end "hvad nu hvis" af situationen. Envision hvor dejligt det vil være at have en smuk, sund smil.
 11. 11
  Tænk positivt! Husk - når du kommer igennem dette, vil du bevise for dig selv du er en stærk person, der tager sig af din krop. Dette vil være over snart - og glem ikke at belønne dig selv!
 12. 12
  Sæt en dato, efter din tandlæge udnævnelse til at gøre noget sjovt. Eller belønne dig selv, hvis du tror, ​​du har overvundet din frygt.
 13. 13
  Hvis du nødt til at få en fyldning, er det ikke enden af verden! Hvis du er et barn, anmodning om at få en BPA fri påfyldning, da BPA er knyttet til adfærdsproblemer hos børn. Eller, foreslår at bruge lattergas. Det er faktisk slags sjovt, når din læbe går følelsesløs. Du kan føle, hvordan din læbe føler sprængt i luften. Fokus på det snarere end skræmmende tanke at få den Novocaine skud.

Tips

 • Lattergas, eller "lattergas" er meget udbredt i de fleste dental praksis og vil slappe af dig, samt øge din smertegrænse. Hvis du er for nervøs intravenøs sedation og nervøs for dental arbejde, skal du kontakte din tandlæge om denne mulighed. Det gøres ved blot at sætte en næse maske på og trække vejret gennem næsen. Afhængig af proceduren, vil forskellige mængder af lattergas indgives til et passende tidspunkt.
 • Børst dine tænder godt, så du ikke behøver at gå tilbage og få fyld!
 • Anæstetika ikke 100% effektiv til 100% af befolkningen. Hvis smerten er din frygt, der meget klart op foran i at kommunikere dette til din læge, sammen med dine tidligere erfaringer. Må ikke være bange for at tandlæge-shop indtil du finder en villig til at arbejde sammen med dig. Hvis din tandlæge ikke tager dine tidligere tandsmerter erfaringer alvorligt, finde en anden tandlæge.
 • Her er et tip fra en rædselsslagen patient: Nogle fagfolk vil ikke indrømme, at nogle patienter ikke kan bedøvet tilstrækkeligt. Det er en kendsgerning. Hvis din tandlæge ikke mener dette, og smerte er dit problem, finde en anden tandlæge, der er villige til at arbejde sammen med dig.
 • Det lyder måske mærkeligt, men hvis du kan se, hvad der foregår, kan du blive distraheret fra frygten og fokus på proceduren. Nogle dental lamper har spejle fastgjort, så du kan se ind i din mund, og hvad der foregår. Det kan være ganske interessant, også!
 • Tandpleje er kommet en lang vej. Der er meget lidt, om nogen, smerte forbundet med enhver procedure udføres på en tandklinik. De bedøvelsesmidler, der anvendes til injektioner er dybe og bør helt følelsesløs området bliver arbejdet på. Der er endda en bedøvende brugt før injektionen, så du allerede er følelsesløse, før du endda få skud, der numbs dig!
 • Hvis alt andet fejler, er det muligt at have alle dine dental arbejde under IV sedation. Spørg din almindelige tandlæge eller en tandlæge skole for en henvisning. Det er dyrt, men i mindre grad end at miste dine tænder.
 • Hvis din bange for tandlægen bare tror, ​​at dens lyst til at gå for en helbredsundersøgelse med din læge, men denne gang er det for dine tænder for at gøre dem lige, skinnende og ren. Going for checkups, ekstraktioner, seler, er rengøringen værd tid og penge, fordi derefter 1. Du vil være i mindre smerte, hvis du får det overstået og 2.. Dit smil!

Må ikke være bange for tandlægen, forårsage dens bare en læge for tænder! Han forsøger ikke at såre dig, og hvis du samarbejder, vil det ikke ondt på alle!