Wkedk

Hvordan man kan mindske dit stofskifte

Deres stofskifte er den hastighed, hvormed du "brænde" energi fra den mad du spiser. Everybody stofskifte er lidt anderledes, så alle har lidt forskellige behov, når det kommer til kalorier. Som en generel regel, er de mindre og mere fysisk aktiv du, jo hurtigere dit stofskifte. Børn i voksealderen har også tendens til at have hurtige stofskifte. For en detaljeret diskussion af hvordan man kan sænke dit stofskifte, kan du læse følgende tips og tricks.

Steps

Hvordan man kan mindske dit stofskifte. Bestem din basale stofskifte (stofskifte i hvile).
Hvordan man kan mindske dit stofskifte. Bestem din basale stofskifte (stofskifte i hvile).

Beregn dit basal stofskifte

 1. 1
  Bestem din basale stofskifte (stofskifte i hvile). Du kan finde en online regnemaskine, eller du kan bruge følgende formler, afhængigt af dit køn:
  • Kvinder: BMR = 655 + (4,35 x vægt i pounds) + (4.7 x højde i inches) - (4,7 x alder i år)
  • Mænd: BMR = 66 + (6,23 x vægt i pounds) + (12,7 x højde i inches) - (6,8 x alder i år)
 2. 2
  Beregn din samlede daglige kalorie behov ved hjælp af en formel, kendt som harris-Benedikt ligning. Når du har beregnet din BMR, kan du anslå din samlede kalorie behov for forskellige niveauer af aktivitet. Faldende dit stofskifte betyder, at du "skrue ned" din kroppens indre ovne, hvilket sænker dit kalorie behov. Brug din BMR at foretage følgende beregninger. Hvis du:
  • Er inaktive eller motion sjældent: Kalorier at forblive den samme vægt = BMR x 1,2
  • Øvelse let 1 til 3 dage om ugen: Kalorier at forblive den samme vægt = BMR x 1,375
  • Øvelse moderat i 3 til 5 dage om ugen: Kalorier at forblive den samme vægt = BMR x 1,55
  • Øvelse aktivt for 6 til 7 dage om ugen: Kalorier at forblive den samme vægt = BMR x 1,725
  • Motion intenst hver dag: Kalorier at forblive den samme vægt = BMR x 1,9

Faldende din stofskifte for at få vægt

 1. 1
  Forstå, at "langsomme stofskifte" er ikke nødvendigvis ansvarlig for vægtøgning. Hvis du ønsker at tage på i vægt, gå til en diskussion af, hvordan man gør det på en sund måde. Læger generelt enige om, at andre faktorer er mere ansvarlige for vægtøgning eller vægttab end dit stofskifte. Disse faktorer omfatter:
  • Hvor mange kalorier du indtager dagligt.
  • Hvor meget og hvor intenst du træner.
  • Din genetik og familiens historie.
  • Den medicin du kan tage.
  • Andre usunde vaner såsom ikke at få nok søvn.
 2. 2
  Forstå at bremse dit stofskifte ikke kan være den sundeste måde at tage på i vægt. Opbremsning dit stofskifte kan involvere nogle ret ubehagelige ting: springe måltider, spise få kalorier osv. Korrekt, medicinsk-sound vægtøgning ofte indebærer:
  • Stigende kalorieindtag. Spise flere kalorier end din krop forbrænder på en dag.
  • Adressering eventuelle underliggende medicinsk problem, der kan få dig til at tabe sig, fx skjoldbruskkirtel problemer, diabetes, anoreksi.
 3. 3
  Springe måltider. Hvis du ønsker at sænke dit stofskifte, begynde at springe måltider. Dette er ikke en sund måde at sænke dit stofskifte, men det er effektivt. Skipping måltider får kroppen til at tro, at det måske nødt til at begynde at forberede hungersnød, får det til at sænke dets metabolisme i et forsøg på at spare på energien.
 4. 4
  Spis færre kalorier. Når du giver din krop færre kalorier, den kompenserer ved at sænke dit samlede stofskifte. Og det giver mening: med færre overordnede kalorier til at arbejde med, kan din krop ikke forventer at bruge den samme mængde energi, at det kan, når det er at få flere kalorier.
  • Bemærk: Når du giver din krop færre kalorier, kan det begynde at brænde muskler eller kroppens væv for at kompensere for den manglende kalorier det bliver. Hvis du allerede er mager, er dette ikke en god metode til vægtøgning.
 5. 5
  Tage lur. Hver gang du sover, dit stofskifte dips og derefter lyser undertrykt i en periode efter du vågner.
 6. 6
  Udskift simple kulhydrater (sukker) med komplekse kulhydrater (stivelse og fibre), når det er muligt. Undersøgelser viser, at sukker og frugt er fordøjet og absorberes hurtigere end komplekse kulhydrater, såsom brød, der producerer en rutsjebane af blodsukker med høje tinder og lave dale. Det har også vist sig, at det samlede kulhydratindhold oxidation over en seks timers periode er lavere med komplekse kulhydrater (brød og majsstivelse) end med sukker.
  • Saccharose (tabel sukker) indeholder også fructose, mens komplekse kulhydrater består udelukkende af glukose enheder. Fruktose forbrug resulterer i større termogenese (kalorieindhold brænding) end glucose forbrug.
  • Vælg fiberrige fødevarer såsom korn (især fuldkorn) og grøntsager. Højfiber måltider har vist sig at reducere varmeudviklingen (kalorieindhold brænding) i seks timer efter spisning.
 7. 7
  Medtag nødder og frø i kosten. Af alle de fødevarer, du kan spise, nødder og frø, som indeholder næsten ingen fugt og give sunde umættede fedtstoffer, har den højeste kalorietæthed, pakning i flest kalorier per ounce. Flerumættede fedtstoffer, såsom dem i nødder, har vist sig at være oxideret langsommere end enkeltumættet fedt. Nødder og frø er også rige på aminosyren arginin. Arginin anvendes af kroppen til at lave nitrogenoxid, en gas, der har vist sig at nedsætte stofskifte.

Faldende dit stofskifte i en overlevelse situation

 1. 1
  Klæde sig varmt. Varmetabet er en stor energi-drain, så klæde sig varmt at bremse dit stofskifte. Når du er kold, din krop øger niveauet af frakobling protein i dine celler. Afkoblingsmidler proteiner forstyrre ATP-produktion, hvilket resulterer i varmen i stedet for nyttig energi fra den mad, du spiser.
  • Niveauer af thyreoideahormon også stige i denne situation. Dette kan tjene til at indlede fremstillingen af ​​afkoblingsmidler proteiner. Skjoldbruskkirtel hormon er "den mest betydningsfulde regulator af basal stofskifte", der repræsenterer omkring halvdelen af ​​BMR.
 2. 2
  Stimle sammen med andre mennesker, hvis du har selskab. Flyt til den varmeste område kan du finde eller bygge et krisecenter, hvis du er udendørs.
 3. 3
  Lig stille. Alt, hvad du gør forbrænder kalorier. Selv små ting som at afhente sticks eller springe klipper. Når du har trænet i et stykke tid, dit stofskifte forbliver forhøjet i en periode, selv når du hviler. Hver mile at du går brænder 100 kalorier, og det tager ikke højde for stigningen i stofskiftet produceret af motion. Prøv at sove hvis det er muligt.
 4. 4
  Må ikke drikke koldt vand eller spise sne. Din krop vil forbruge energi til at varme vandet op. Det er energi, som du kan spare op til en mere liv-kritiske opgave, f.eks jagt efter mad til opmåling til evakueringsveje.

Tips

 • Undgå koffein. Koffein er et nydelsesmiddel, fremskynder din puls, og hæver dit stofskifte.
 • Holde varmen, men lad ikke din krop overophedet. Sørg for, at uanset hvad du pakket ind i kan lade en lille luft cirkulere. At være for varmt får dig til at svede og tvinger din krop til at forbrænde flere kalorier, ligesom at være for koldt.
 • Prøv at slappe af. Mens du kan være at finde dig selv i en skræmmende situation, vil blive stresset kun få din krop til at bruge mere energi. Stress øger niveauet af adrenalin og thyroxin, to hormoner der kraftfuldt øge stofskiftet. Dette kaldes kæmp-eller-flugt reaktion.
 • Husk, at en behagelig temperatur (ikke for koldt eller for varmt) er bedst til at spare på energien. Forskning viser, specifikt at kroppen bruger energi mest effektivt ved 24-27 ° C (75,2-80,6 ° F). En række af 20-22 ° C (68-71,6 ° F), mens i området stuetemperatur, får kroppen til at producere yderligere kropsvarme. Bare denne lille forskel har vist sig at øge stofskiftet 2-5%. Et udvalg af 28-30 ° C (82,4-86 ° F) øger stofskiftet det samme beløb, og faktisk forårsager varme termogenese. Kroppen gør ikke mindre varme i varmt vejr (kropsvarme produktion reguleres af skjoldbruskkirtel hormon, som produceres af kroppen ved en konstant hastighed), men faktisk gør mere, på grund af energi-forbrugende processer såsom sved. Din krop kan ikke reducere obligatorisk termogenese at gøre dig føle køligere eller at spare energi.
 • Hvis du har hyperthyroidisme, overveje at tage kaliumiodid (120-300 mg jod / dag). Før udviklingen af ​​antithyroid narkotika i 1940'erne, var kaliumiodid den eneste kemiske forbindelse, som vides at behandle hyperthyreoidisme. Den antithyroid narkotika methimazol og propylthiouracil tage uger til lavere thyroideahormonniveauerne. Skjoldbruskkirtlen har en enorm tilførsel af hormonet allerede dannet, at den kan udskille i blodbanen, selvom produktionen af ​​nye thyreoideahormon er undertrykt. Methimazol og propylthiouracil reducere produktionen af ​​thyreoideahormon, men at de ikke blokerer frigivelsen af ​​præfabrikeret hormon. Kaliumiodid, derimod, blokke såvel produktion af nye thyreoideahormon og frigivelse af præfabrikeret hormon. Det kan producere et fald i stofskiftet sammenlignelig med den set i thyreoideaektomi inden for 24 timer. Evnen kaliumiodid til hurtigt blokere optagelsen og organificeringen af ​​iodid i skjoldbruskkirtlen (det første skridt i skjoldbruskkirtel hormon produktion) er årsagen kaliumiodid anvendes i nukleare nødsituationer for at beskytte skjoldbruskkirtlen fra jod 131, en radioaktiv form af jod, der forårsager kræft.
 • Du kan justere dit stofskifte op eller ned, men kun inden for grænserne. Der er ingen tvivl, for eksempel, falder det sovende stofskifte, men dette fald kan være mindre end nogle mennesker tænker: søvn sænker stofskiftet 5-10% i forhold til vågen restfulness. Gener spiller en rolle, også, men denne rolle er blevet overvurderet. På den anden side, kan kropssammensætningen være en væsentlig faktor. Folk, der er høj og tynd taber varme lettere end folk, der er stockier. Folk med større muskelmasse er stærkere og sundere, men har også brug for mere mad. Dette er grunden til mænd har tendens til brug for flere kalorier end kvinder. Alder er en anden faktor uden for vores kontrol, stofskiftet falder i hele vores levetid, omkring 2% hvert årti. Ældre mennesker har en smule lavere kalorie behov. Der er nogle faktorer, kontrollerer stofskiftet (såsom ion-pumper, fx natrium-kalium-pumpen), som forskerne ikke ved så meget om, er stadig undersøger. Sygdom og menstruation er blandt de faktorer, som vi ikke kan ændre, og det kan øge stofskiftet og energibehov.

Advarsler

 • Hvis du sænker dit stofskifte og fortsætte med at tage i den samme antal kalorier du spiser før, vil du tage på i vægt. Din krop ikke brug for så meget mad med en langsommere stofskifte, og det vil gemme den ekstra energi som fedt.