Wkedk

Hvordan at være en tilskyndelse til nogen, der er syge eller syge

Vi har alle været der, især sygesengen. Du kan kende en person, der i øjeblikket er i en situation, hvor på grund af deres helbred, de kan være sengeliggende for en dag eller to, og endnu andre er uhelbredeligt syge, i hvert fald, kan du bringe langs nogle glæde og trøst langs nogen der ikke føler så godt, og her er nogle ideer til, hvordan man gør det.

Steps

Hvordan at være en tilskyndelse til nogen, der er syge eller syge. Være hensynsfulde - Må ikke spilde deres tid, kan de nødt til at komme sig, eller har brug for hvile, så ikke mere end forlænge dit ophold eller slides din velkomst.
Hvordan at være en tilskyndelse til nogen, der er syge eller syge. Være hensynsfulde - Må ikke spilde deres tid, kan de nødt til at komme sig, eller har brug for hvile, så ikke mere end forlænge dit ophold eller slides din velkomst.
 1. 1
  Være betænksom - Når du finder ud af nogen, du kender, er ikke godt, eller er syg, skal du straks afgøre, hvad der er det rette at gøre.
 2. 2
  Empati - sætte dig selv i at personer sko, selv for et øjeblik, at placere dig selv i denne persons situation prøve. Husk den gyldne regel: Gør mod andre, som du ville have andre til at gøre eder.
 3. 3
  Vær dig selv - Du er unikt, og du behøver ikke at foregive at være Mr. eller Mrs Fix It, eller gøre det hele eller Fik svar på alt. Bare vær dig selv - i virkeligheden mange gange folk bare brug for nogen at være sammen med dem, bare så de kan lytte. Må ikke foregive at kende svarene, og nogle gange, selv hvis du gør, det er bedst at lade dem finde nogle ting ud på egen hånd.
 4. 4
  Være behagelig - Du ønsker at være lige så støttende og trøstende som muligt. Pop en ånde mynte, smile, være rolig, lytte. Du ønsker at løfte deres humør op, ikke mose dem ned med sladder eller negative udtalelser.
 5. 5
  Være hensynsfulde - Må ikke spilde deres tid, kan de nødt til at komme sig, eller har brug for hvile, så ikke mere end forlænge dit ophold eller slides din velkomst.
 6. 6
  Gør dem til at føle behov for - Lyv ikke for dem, men gøre dem føler som om de er savnet. Sommetider beder dem om deres råd om spørgsmål hjælper dem til at føle behov for.
 7. 7
  Tilbyd din hjælp - Vær klar til at blive generet hvis behov være.
 8. 8
  Hold kontakten - Hvis de ikke vil, det er fint, at du ikke behøver at. Men på den anden side, hvis de ønsker at forblive i kontakt med dig, sætter pris på det og tjekke ind på ham / hende, se, hvordan de skrider frem.
 9. 9
  Er de sengeliggende i længere tid end et par dage? Hvad hvis de er alvorlig berørt af sygdomme, som mig det første ikke give op på dem. Det vil bare gøre alting værre. Skriv farverige breve, som de kan holde på deres soveværelse vægge? Billeder af deres favorit bands? Nice ildelugtende sæber? Tænk på dem og skrive let om hjertet sjove farverige bogstaver, med masser af billeder:)

Tips

  1. Lav et hospital besøg - Yup! Du behøver ikke nødvendigvis at overlade det til ministeren til at besøge de syge. Det er klart, hvis din elskede eller nær ven ender på hospitalet, så tænk på hvilken glæde du kunne bringe hvis de kunne se dig! (Ring venligst først - husk være hensynsfuld!).
  2. Vær forsigtig med ikke at trætte dem ud ved at besøge for ofte. Det er især vigtigt at folk, der har problemer med at sove og har brug for deres hvile. Så prøv at holde dine besøg kort, hvis de har brug for at sove.
  3. Skriv en "get well" card - Du kan afhente et kort fra en butik, eller brug en dejlig brevpapir, eller du kan endda lave en selv. Men modtager en tankevækkende brev (fyldt med venlige ønsker, eller bønner, og god nyhed) er meget værdsat, vil det sandsynligvis bringe et smil til nogens ansigt!
  4. Send blomster eller frugtkurv (nogle folk har følsomme næser, kunne derfor andre ting virker bedre - bamser, få godt balloner osv.).
  5. Find sammen med venner og / eller kolleger, og du kan få noget de syge kan ønske sig, men har ikke fået på grund af sygdom. Fremlægge det som en gave punkt på dagsordenen på et passende tidspunkt.
  6. Give den person, der er syg en høj 5 det vil gøre dem glade for, at nogen er omkring
  7. Det tager dem, som er syge længere at gøre alt, så før du ønsker at besøge, planlægge en tid med dem. Og spørge, om de vil have dig til at bringe en bog eller en speciel fødevare godbid at de kan have og nyde. Selvom det er rart at blive læst til, ville de fleste hellere læse på egen hånd, hvis de er i stand til og bare have nogen til at lytte til dem og tale med dem om, hvad der foregår i verden (de gode ting, medmindre de bringe op dårlige ting). Mennesker, der er syge sjældent få nok rørende. Måske hvis det er en kvindelig ven, ville de elsker at have deres hår børstet eller lotion sat på deres hænder, osv. Når en person bliver kronisk syge, mange venner og familiemedlemmer falder væk. Måske fordi de tror, ​​at de ikke vil vide, hvad de skal sige eller gøre. Bare behandle nogen, som du altid har gjort. Jeg lover dig, at de vil elske dig for det. Ensomheden er den sværeste del. Jeg kender.

Advarsler

 • Få fakta - aldrig påtage sig. Vær ærlig, hvis du ikke ved, hvad der foregår, bare spørge (og når det er muligt altid gå til kilden).