Wkedk

Hvordan bliver en meget sund person

Ønsker du at blive en sundere person? Det handler om at gøre gradvise ændringer. Efter tips i denne artikel tilbyde flere fordele for dig: lavere risiko for flere kræftformer og sygdomme, en evt slankere ramme, og chancen for at leve et langt og lykkeligt liv.

Steps

Hvordan bliver en meget sund person. Spis mere frugt og grønt.
Hvordan bliver en meget sund person. Spis mere frugt og grønt.
 1. 1
  Få masser af. For at opretholde en sund krop, skal du 8-10 timers søvn hver dag. Det holder dig vågen og opmærksom, så du ikke behøver at drikke koffein og sukker-loadede energidrikke. Hvis du er et barn og har forlader skolen tider, gå på vågeblus tidligere på skolens nætter.
 2. 2
  Grine og smile! Smilende en masse gør dit ansigt til at se yngre ud, og det føles fantastisk. Hvis du griner meget, er det blevet videnskabeligt bevist at holde dig sundere.
 3. 3
  Gør intet. Opholder sig i et mørkt, roligt sted uden at have nogen stressende tanker for omkring ti minutter, vil forlade dig følelsen forfrisket. Hvis du bare slappe af, vil du føle dig bedre og formentlig holde veltilpas gennem dagen. Bare gør det et par gange om dagen.
 4. 4
  Spis mere frugt og grønt. Frugt og grøntsager er en vigtig del af en sund kost. Prøv at få mindst 5-9 portioner om dagen.
 5. 5
  Drik vand! Gode ​​gamle H2O er nøglen i at gøre du kører hele dagen. Prøv at drikke 8 otte-ounce glas vand hver dag. Det hjælper dig relancerer og holde vil. Ikke drikker nok frisk vand fører til acne, hovedpine, og endda dehydrering. Gør dette, og du vil forblive i god stand.
 6. 6
  Stræk! Det føles godt! Fra når du vågner om morgenen, til din gym klasse, varmer denne let form for muskel øvelse dig op og gør dig mere fleksibel. Hvis du løbende strække hver dag, vil du ende med at blive virkelig fleksibel og adræt. Det holder dig kørende længere og giver dig styrke.
 7. 7
  Løb og jog! Dette betyder ikke nødvendigvis løbe fem miles hver morgen, men jogging eller kører i ca 10 minutter ved en let tempo vil helt sikkert holde dig i form. Prøve jogging i cirka 10 minutter 2 gange om ugen. Det vil holde dine muskler stærke og passer hver dag. Må ikke nogensinde køre en time og så pludselig stoppe og sidde på sofaen til en anden time. Dette vil give dig frygtelige kramper og vil gøre det, så det gør ondt at gå den næste dag. Langsomt sparke ned på tempo til en gåtur, og tage dybe indåndinger. Løb vil få dig, at A i gym klasse, tro mig!
 8. 8
  Udfordr dig selv. Hvis du fik 10 push-ups som din maksimum, så prøv at gå til 12! Lidt udfordringer som denne holde din krop pæn og pasform.
 9. 9
  Gør noget, du elsker. Spil med et kæledyr, svømme, eller hoppe på en trampolin! Gøre ting, du elsker at gøre at holde dig i godt humør, og gøre dig gladere. Hvis du havde en dårlig dag i skolen, ride en cykel og tage ud din vrede. Ikke alene er dette sjovt, men det lader dig være dig selv for en stund. Prøv det!
 10. 10
  Føler sig godt om dig selv! Der vil altid være nogen i rummet, der gør mindst én ting bedre end dig, så du skal ikke sammenligne dig selv med andre mennesker! Find ting, du er god til, og bruge dine talenter!
 11. 11
  Udrette noget. Dette vil gøre du føler sejrende! Udførelse af en sang eller bruge dine talenter til at forbløffe nogen laver du føler dig godt!
 12. 12
  Få lidt motion hver dag. Dette vil ikke kun gøre du føler dig bedre, og gøre dig se bedre, men hjælpe dig med at komme igennem dagen.
 13. 13
  Be cool - må ikke tage tingene alt for alvorligt! Være laid-back og fordomsfri, udforske nye ting, fx nye kulturer.

Advarsler

 • Husk, at ændre din livsstil tager en masse tålmodighed. Du vil måske ønsker at give op, men gør det ikke.