Wkedk

Hvordan at være en sundhedsmæssig møtrik

Er du dybt bekymret for dit helbred? Bekymret for at blive syg, og hvad der foregår i din krop, og ønsker at ændre det? Læs videre for at integrere sund praksis i dit liv.

Steps

Hvordan at være en sundhedsmæssig møtrik. Reducer kulhydrater og sukker meget.
Hvordan at være en sundhedsmæssig møtrik. Reducer kulhydrater og sukker meget.
 1. 1
  Rens dit køkken: ". Kunstig" slippe for de fleste alt for forarbejdede, pre-made, levnedsmidler og med noget Smid ikke alt, eller du vil ikke være i stand til at lave mad, men slippe af med de ting, du kender, er flat-out dårlige (fx at kassen af trans-fedt fyldt Chips-ahoy.) Sørg for at tjekke de ingredienser på nogen af ​​de kasser med fødevarer, du har i din frysere. Hvis en ingrediens er "delvis hydrogeneret olie" dette er et andet navn for transfedtsyrer, og det er værre for dig end mættet fedt, som er den vigtigste årsag til hjerteanfald og slagtilfælde. Du vil gerne til sidst, hvis ikke det samme, smide alle fødevarer, du har med denne ingrediens noteret på pakken. Du kan arbejde på at erstatte de ikke-så-gode ingredienser i dit spisekammer undervejs.
 2. 2
  Shop sundere! Køb dine dagligvarer på naturlige fødevarer butikker eller fra "sunde fødevarer" i din nærmeste marked. Køb frugt og grøntsager, urtete, økologisk kød (hvis du kan). Kig på etiketterne af de ting, du køber. Det er altid en god ting at være i stand til at udtale alt, hvad du putter i din krop, men bare fordi noget er opført af den kemiske betegnelse, betyder ikke, det er dårligt for dig.
 3. 3
  Mad til dig selv. Kig efter sunde opskrifter, du kan gøre. Madlavning hjemmelavede måltider er normalt sundere end take-out.
 4. 4
  Reducer kulhydrater og sukker meget. Eliminer transfedtsyrer helt og lære at medtage sundere erstatninger. Ved brug af olie til madlavning, bruger kun olie med et højt røg punkt, såsom kokosolie, rigtigt smør eller svinefedt. Begrænse flerumættede fedtstoffer (PUFA'er), såsom dem, der er indeholdt i vegetabilske olier og margarine. Reserve lave røg punkt olier, såsom olivenolie eller raps olie til salater. Overvej det faktum, at du virkelig ønsker at tage i et forhold på ca 3 til 1 i Omega 6 og omega 3 fedtsyrer. Olivenolie er 10 til 1 Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer, som betyder, at det har tilbøjelighed til at være en promotor for betændelse i kroppen. Denne betændelse opstår på grund af manglende udfyldt hydrogenbinding steder i polyumættede fedt kæder. "Umættet" henviser til det faktum, at molekylerne indeholder mindre end den maksimale mængde hydrogen. Disse åbne obligationer udfylde med andre tilgængelige atomer (frie radikaler) og reducere din krops evne til korrekt metabolisere fedt. Olivenolie, serveres ved stuetemperatur, er acceptabelt, fordi det er mindre tilbøjelige til at gå harsk under lavere temperaturer.
 5. 5
  Spis lavt glykæmisk indeks frugter og masser af fiber, bladgrøntsager, veggies. Kroppen elsker vedligeholdte blodsukkeret. Du vil være mindre sulten denne måde.
 6. 6
  Drik masser af vand, en god tommelfingerregel er at drikke 30/35ml vand for hvert kg du vejer. Dette er, hvad nogle "eksperter" siger, men hvis du er virkelig en "sundhed møtrik", vil du spise masser af frugt og grøntsager hver dag, og du vil finde, at du ikke behøver at drikke meget vand på alle, fordi du bliver det i dine fødevarer! Husk, æbler er 90% eller mere vand.
 7. 7
  Motion regelmæssigt. Prøve forskellige aktiviteter, indtil du finder nogle, som du kan nyde. Du behøver ikke at være munter om det hele tiden, men du ikke ønsker at afsky det, eller du vil ikke gøre det. Nogle sunde øvelser, ikke vil få dig tilskadekomne er bordtennis, yoga og svømning. For meget cardio er dårligt for dig, så du skal ikke føle, at du har brug for at løbe en maraton (eller endda en 5k) for at være hjertet sundt.
 8. 8
  Prøve nye fødevarer. Fandt du en opskrift på noget, du aldrig har hørt om før? Gør det og spise det. Dette vil krydre din menu af sunde fødevarer, og du vil ikke kede sig.
 9. 9
  Studere op på de nyeste sundheds resultater, og hvordan du kan anvende dem i dit liv, men prøv ikke at blive fanget i de nyeste modeluner. Også dobbelttjekke alt, der er nogle hjemmesider, der lyder meget autoritativ, men skubbe køje som alle dine helbredsproblemer forsvinder, hvis du bare tage mit lever eller kolon rensnings formel etc.
 10. 10
  Watch out for stivelse (ALLE brød, pasta, risretter, kartofler). Stivelser er ikke ideel til vores fordøjelse. Vores tilpasning er at sætte dem i stand til at blive brændt ud så hurtigt som muligt. Du er oversvømmelse din krop med glukose, som er et toksin. Nogle mennesker kan lide at "carb-up" før du arbejder med henblik på at genopbygge glykogen butikker i deres muskler. Overveje andre kulhydrat muligheder, såsom lavt glykæmisk indeks frugt og grøntsager.
 11. 11
  Tag fiskeolie dagligt, eller bedre endnu, da mange fiskeolie kapsler indeholder harske olier, spiser valnødder, der er høj i omega 3-fedtsyrer (igen, buffer i køkkenhaven kilde), og hvis en valnød er harsk, du smage det & spytte det ud, før det skader dig. Når du sluge en fiskeolie kapsel, behøver du ikke vide, hvis du bare tog en harsk olie, der vil fungere som en pro-inflammatorisk få dig til at have mere smerte eller hovedpine senere.

Tips

 • Lær, hvad de forskellige almindelige ingredienser er, og hvorfor de er der. Nogle lyden virkelig dårlig, men er ikke så farligt, som de er bare svært at udtale. Andre synes uskyldige, men er langt fra den (se high fructose corn syrup tip, ovenfor.)
 • De vigtigste ting, du ønsker at rense din kost er høj fructose corn syrup og transfedtsyrer. De er modbydelige ting. Husk, alle pakkede fødevarer, der siger enten delvist hærdet fedt eller delvist hydrogeneret olie indeholder transfedtsyrer.
 • Tjek bogen spiser for at leve af Dr. Joel Fuhrman. Han er en bestyrelse certificeret familie praktiserende læge, der er en af ​​verdens bedste kilder til opsummering, hvad det videnskabelige samfund har fundet ud af, hvad der er godt for dig, og hvad der er dårligt for dig, og hvorfor. Hans bog har over 1.000 videnskabelige referencer i fodnoterne, og du kan tjekke sine kilder at se, at den forskning, der faktisk bakker op, hvad han hedder i bogen.
 • Abonner på et sundheds-magasin eller e-mail nyhedsbrev. RealAge har en god en. Også tjekke drfuhrman.com
 • Sund mad behøver ikke at smage som "helsekost". Du kan forberede en masse virkelig velsmagende måltider, der også er godt for dig. Tjek magasiner som Cooking Light for at finde opskrifter, der er lækre og sunde.
 • Du behøver ikke at deltage i et motionscenter eller købe et dyrt hjem gym eller løbebånd til at nyde regelmæssig motion. Løb, gåture, rulleskøjteløb, hoppe reb, og cykling er alle eksempler på god øvelse, du kan gøre selv med en lille investering i tøj eller motion poster. For endnu mere enkelhed, starter lige laver 10 armbøjninger og 20 crunches hver morgen, og arbejde op til 25 eller flere push-ups og 50 eller flere crunches. Hvis du ikke engang kan gøre én push-up, bare lå på jorden og skubbe som en sindssyg. Dine muskler vil vokse sig stærkere dag for dag, indtil du kan gøre en push-up, så lige tilføje én mere om dagen, når du kan, indtil du når dit mål.

Advarsler

 • Må ikke tage for mange vitaminer eller kosttilskud hver dag. Du kunne forgifte dig selv og gøre dig syg.
 • Du behøver ikke at indlæse op på piller hver dag, bare spise alle de vitaminer, du kan finde i sunde fødevarer, som du kan lide.
 • Udtrykket "økologisk" kan anvendes på fødevarer, der er omhyggeligt tilberedt med dit helbred i tankerne, eller til noget, der knap nok kvalificerer sig til ordet, men er egentlig ikke sundt. Pas på "sundhed marketing" tricks og holde sig til læsning ernæring etiketter i stedet.
 • Husk, når du hører om nogle nye "mirakel supplement," Det kan være nyligt pakket i en pille, men det var der allerede i naturen først. Så hvis du har spist en masse frugt, grøntsager, nødder og frø, så er du allerede ved at blive det i din kost, og du behøver ikke at købe de dyre piller!
 • Det er flot, at du vælger at være sunde, men ikke bliver så besat, at man ikke kan spise noget til fester. Tror ikke, drømme, dagdrømme, etc. om, hvad du kommer til at spise, når du går til en vens fest.
 • Du må ikke slå dig op for at spise noget "behandles" nu og igen. Over tid, vil du opdage du faktisk tørster dem mindre og kan nyde dem mere, når de er en særlig behandling.