Wkedk

Hvordan man kan forbedre fighting reflekser

Reflekser er den måde din krop opfører sig, når det er nødvendigt at handle uden at tænke. De kan være enten fysiske reflekser (så hurtigt vigende din hånd, når du rører noget alt for varmt), eller undervist reflekser (som ikke droppe at meget dyre eller værdifulde kop bare fordi det er for kostbar). Træning dine reflekser kan være succesfuldt opnås gennem endeløse gentagelse af bevægelserne. Under denne proces, vil den konsekvente tiltag til visse stimulus skal konverteres i underbevidste udløses aktioner (de reflekser).

Steps

Hvordan man kan forbedre fighting reflekser. Liste over de angreb, du ønsker at forbedre din reaktion imod.
Hvordan man kan forbedre fighting reflekser. Liste over de angreb, du ønsker at forbedre din reaktion imod.
 1. 1
  Liste over de angreb, du ønsker at forbedre din reaktion imod.
 2. 2
  Find en træningspartner.
 3. 3
  Spørg din partner til at udføre angrebet langsomt. Mens din partner udfører angrebet, forsøger at undvige eller blokere den. Være klogt at forstå, at visse angreb ikke kan blokeres, for eksempel blokerer en punch vil bare få dig selv ramt både af punch og ved hånden eller armen, du har valgt at blokere med. Du kan også træne en øjeblikkelig modangreb efter succes dodging den oprindelige angreb.
 4. 4
  Gentag den samme angreb med det samme forsvar. Hvis du tror, ​​du gør det rigtigt, så begynde at øge angreb hastighed og forsvaret hastighed. Gør dette for omkring 10 ~ 15 minutter. Din krop vil lære at reagere på denne særlige situation.
 5. 5
  Skifte til en anden angreb eller i en anden forsvar (eller begge). Fortsat uddannelse af omkring 10 ~ 15 minutter. Din krop vil nu lære at reagere på en anden situation. Ikke desto mindre, indtil her, er du altid forventer angrebet.
 6. 6
  Fortsæt skifte indtil du har trænet omkring 3 eller 4 angreb og tilhørende forsvar.
 7. 7
  Spørg din partner til at gøre en af de tidligere uddannede angreb tilfældigt. Igen begynder langsomt og holde øge angrebet hastighed, hvis du bliver en succes i din træning. Din krop vil nu begynde at træne på, hvordan du hurtigt identificere angreb og reagere i overensstemmelse hermed.
 8. 8
  Gentag det hele. Gentagelse er den eneste måde dine reflekser vil blive uddannet.
 9. 9
  Find flere partnere, eller i det mindste holde finde måder at bruge forskellige angreb. Du ønsker at forbedre fighting reflekser, ikke forbedre dine reflekser, når nogen du kender slår dig i en meget bestemt måde.
 10. 10
  Når du har styr på det, finde to flere mennesker. Har man stå på hver side af og foran dig, og udføre de samme angreb på tilfældig (Det er bedst at have en anden person kalde et vist antal for hver person, for at undgå dem alle angriber dig på én gang.)

Tips

 • Til sidst din muskel hukommelse vil sparke ind, og disse vil blive naturlige. Det er bedst at finde et par træk, der er mest behageligt for dig og komme nemt. Der er ikke én måde at negere ethvert angreb - Eksperimenter og se, hvad der virker.
 • Deltag i en kampsport skole. Du skal gøre det samme som beskrevet her, med den forskel, at du har "professionelle" hjælp på de bedste måder at undvige angrebene af kontra-angreb og et stort udvalg af angreb er sikret.
 • Nyde, hvad du gør. Må ikke træne, mens raser eller tænker hævn af en slags, som vil gøre din krop tænke på uddannelse erfaring som en dårlig oplevelse, og afvise dens stimulus så meget som muligt. Mens du nyder din træning, din krop vil være mere villige til at lære.
 • Prøv ikke at såre dig selv eller din partner. Du stadig kan lejlighedsvis komme til skade ved et uheld...

Advarsler

 • Sørge for de mennesker du træner med, er faktisk ikke kommer til at såre dig. Hvis du tror, ​​de vil derefter finde en anden partner til at træne med.