Wkedk

Sådan jab i boksning

Hvis du har nogen lyst til at lære sporten boksning, også kendt som "søde videnskab" jab er en hurtig, langtrækkende punch, der vil afgøre din skæbne i ringen. Det kan også være det slag, du oftest fordi selv om det er en af ​​de svagere, kan det hjælpe dig med at vinde efter punkt beslutninger snarere end ved knockout. Over 90% af de slag, at boksning store Muhammad Ali kastede var jabs. Formålet med en jab er at holde din modstander væk fra dig, give ham en lille brod, slid ham ned gradvist, og sætte ham op for stærkere slag.

Steps

Sådan jab i boksning. Læn dig forover med albuerne i og din højre hånd lidt højere end din venstre.
Sådan jab i boksning. Læn dig forover med albuerne i og din højre hånd lidt højere end din venstre.
 1. 1
  Læn dig forover med albuerne i og din højre hånd lidt højere end din venstre. Hvis du er højere end din modstander, og det er usandsynligt, at han vil trække off en lige ret til dit ansigt, kan du holde det lavt for øget effekt og synlighed. Ellers holde det på din hage er klar til at parere eller blokere.
 2. 2
  Skift din vægt fremad med jab. Samtidig skubbe off din ryg (højre) fod (men lad det ikke komme væk fra jorden) og spjæt hele din venstre side fremad, mens en anelse løfte venstre fod. Som din hånd kommer frem, skal din krops vægt kommer frem samtidig. Roter din hånd, da det kommer frem.
  • Hold din hage gemt i bag din skulder.
  • Smid jab lige ud, som om du stansning ind i et rør.
 3. 3
  Så snart din næve når op på fuld forlængelse, hurtigt trække den tilbage til sin oprindelige position. Du kan enten medbringe din ryg fod frem, krænke din modstanders rum, eller skridt tilbage, sætte vægten igen på ryggen foden. Men du behøver ikke træde tilbage som du kaster jab, eller vil det ikke have nogen magt.
 4. 4
  Forvent en slags kontraangreb. Hvis du er høje, dit mål er at komme i tæt nok til at levere en lige højre. Hvis du er mindre og mere kompakt, kan du brug for et par jabs at komme tæt nok til en eller uppercut. Jab vil hjælpe dig med at opnå begge disse.

Tips

 • Udfør denne hulning, når din modstander er præcis længden af ​​din arm væk. Hvis han er længere, vil du falde korte og spilder energi. Hvis han er tættere og han undvigelser eller parries, vil du åbner dig op til en lige højre eller et venstre hook (ouch!).
 • Interchange ordene "venstre" og "højre" for en southpaw (venstrehåndet bokser).
 • Praksis for hastighed. Jab bør stikke modstanderen og få ham lidt fortumlet. Det er ikke en knockout punch.
 • Øv på den tunge taske til at vinde magt. Du skulle høre et højt pop, der giver genlyd i rummet. Hvis det ikke er højt nok, snap din hånd ud af mere eller bruge mere af en trækning. Din kropsvægt er hvad der giver din slag magt.
 • Smid ikke en doven jab. Lazy jabs er kendetegnet ved en mangel på hastighed, snap, og hensigt. En god bokser vil slå over toppen af ​​en doven jab og slå dig ud.
 • Uanset hvor du holder din venstre hånd, aldrig bringe ned din højre, selv når du stansning. En god bokser vil banke dig ud med en venstre hook.
 • Brug denne punch til at føle ud af din modstanders stil. Hvis han er en counter-puncher, han har visse måder at håndtere et jab, som du har brug for at studere, før du kan gå til knockout. Fejltagelser er meget dyre i boksning.
 • Kig efter den perfekte mulighed for at placere din jab. Spild ikke energi stansning på luften.
 • Hvis du lander en god ren jab, følge det op med en lige højre eller en venstre hook til knockout. Generelt højere, længere boksere vælger førstnævnte og kortere, mere kompakte boksere vælger sidstnævnte.

Advarsler

 • Når sparring altid bære handsker og beskyttelsesudstyr.
 • Hvis du er endda en amatør bokser, aldrig slå nogen uden handsker på, medmindre din personlige sikkerhed er i fare. Du kan forårsage hjerneskade eller død. Dette kan føre til anklager og / eller retssager.