Wkedk

Sådan tilstand knoerne

Fist kampene er en ældgammel aktivitet. Folk er fortrolig med det fra film, men de ikke klar over hvor svært det er på hænderne. Hvis du ønsker at gå væk fra en kamp med knoerne, der ikke er brudt, kan du prøve kno push-ups.

Steps

Sådan tilstand knoerne. Start med stansning noget blødt, ligesom vand, og praktisere teknikken bag dine slag.
Sådan tilstand knoerne. Start med stansning noget blødt, ligesom vand, og praktisere teknikken bag dine slag.
 1. 1
  Start med stansning noget blødt, ligesom vand, og praktisere teknikken bag dine slag.
 2. 2
  Flytte ind på en hårdere materiale som sand, så noget hårdere. Dit mål er at træne dine knogler gradvist efter Wolffs lov og i sidste ende være i stand til at ramme rock hårde genstande.
 3. 3
  Gør kno push-ups, nej, ikke knytnæve push ups, kno push-ups. Disse push ups er færdig med kun de to første knoer, ikke den fulde overflade af knytnæve. Prøv dem på fliser, marmor, eller en gym gulv. Hvis du ikke kan stå, at for bare én push-up, og derefter starte på gulvtæppet, linoleum, eller græs.
 4. 4
  Gøre så mange gentagelser som du kan, men ikke overdrive det.
 5. 5
  Punch en tung taske med håndleddet ombrydes i 15 minutter. Må ikke nogensinde finde en tung taske med nogen wraps. Du er ikke forsøger at betingelse hud, men ben, så vil have en smule klæde over knoerne ikke hæmme dine fremskridt og wraps vil forhindre alvorlig skade.
 6. 6
  Punch på væggen, men først skal du have et papir til at sætte på væggen, så du punch så hårdt som du kan.
 7. 7
  Gentag hver anden dag for at give dine knoer en chance for at komme til hægterne. Derefter flytte til 2 dages arbejde for en dags hvile.
 8. 8
  Presse hårdt på en hård overflade med dine knoer. Dette vil presse calcium til dine knoer for at gøre dem større.

Tips

 • Du kan også gøre noget. Dette blev undervist mig af min herre, og er en meget avanceret uddannelse praksis. Først skal du to stykker træ. (Ca. 4in lange X 3in bred X 1/4in tyk). Tag træ og børste en rimelig mængde af lim på den ene side (gør dette for begge stykker) og derefter straks tage ris og drys det hele indtil al limen er dækket. Lad det sidde i cirka en time, eller indtil limen er tør. (Carpenters lim vil fungere bedst). Nu dette kan skade en masse i starten, men med denne avancerede uddannelse, du vil være i stand til at blotte smerten. Resultaterne er bedøvende så at sige. Gør din kno push-ups på disse puder lidt ad gangen, indtil du kan blotte hele din rutine uden en undvigemanøvre. BEMÆRK: ris pads vil holde sig til knoerne. Må ikke være foruroliget.
 • Hvis du ikke engang kan opholde sig i push-up position - Hvis du vælter - så kan du give dig selv ekstra støtte ved at sætte ud af dine tommelfingre.
 • Gnid knoer mod en hård overflade med en mursten tekstur eller noget tilsvarende slibemiddel. Det vil øge din hud styrke og vil mindske risikoen for nedskæringer. Vent til huden heler og gentag.
 • Altid strejke og tilstand de yderste to knoer. Brug de sidste tre knoer af hånden, herunder den lille finger (eller pinky) er den mest almindelige brud på hånden. Martial kunstnere bruge den midterste og pegefinger knoerne, fordi disse er understøttet af de stærkeste to metacarpals. Når man gør kno armbøjninger, lægge din vægt på din indre to knoer (indeks og midterste).
 • Køb en tung boksesæk og gentagne gange slå det så hårdt, som du kan, indtil det gør ondt for meget at gøre mere.

Advarsler

 • Må ikke slå medmindre du har lært hvordan. Samt sårede knoer, kan du ende op med en brækket eller forstuvet håndled, en forvredet tommelfinger eller en hulning så svag, at det kun giver den anden person vred. Hvilket, du ved, er ikke meget godt.
 • Det vil i første omgang gøre ondt. Det bør ikke være en ulidelig smerte, men det bør gøre ondt. Hvis det gør ondt mere end du tror det burde, stoppe.