Wkedk

Hvordan man kan forbedre din skønhedssøvn

Søvn er vigtigt at holde dig fysisk og mentalt sunde. Her er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at få den søvn, du har brug for.

Steps

Hvordan man kan forbedre din skønhedssøvn. Lyt til hvid støj eller afslapning cd'er.
Hvordan man kan forbedre din skønhedssøvn. Lyt til hvid støj eller afslapning cd'er.
 1. 1
  Lyt til hvid støj eller afslapning cd'er. Nogle mennesker finder lyden af ​​hvid støj eller naturlyde, såsom havet eller skoven, for at være beroligende for søvn. Lydene skal hjælpe til at slappe af dig.
  • Undgå at lytte til høj eller blød musik, der indeholder tekst eller nogen sang, da dette vil holde din hjerne aktiv og forhindre dig i at falde i søvn.
 2. 2
  Prøv at undgå at have nogen snacks før sengetid, især korn og sukker. Spise disse vil øge blodsukker og måske hæmme søvn. Senere, når blodsukkeret bliver for lavt (hypoglykæmi), kan du vågne op og ikke være i stand til at falde i søvn igen.
  • Ikke kun gøre snacks hæve blodsukkeret og hæmmer søvn, men de vil også holde dit fordøjelsessystem aktiv. Have en fuld mave lige før sengetid gør fordøjelsessystemet arbejde hårdere, forhindrer dig i at falde i søvn nemt.
 3. 3
  Sov i komplet mørke eller så tæt som muligt. Hvis der er selv den mindste smule lys i rummet kan det forstyrre din døgnrytme og din pinealkirtlen produktion af melatonin og seratonin. Der bør også være så lidt lys i badeværelset som muligt, hvis du står op midt om natten. Venligst uanset hvad du gør, holde lyset slukket, når du går på toilettet om natten. Så snart du tænder dette lys, du vil, til natten straks at indstille al produktion af melatonin.
 4. 4
  Ingen lige før sengetid. Endnu bedre - få TV ud af soveværelset eller endog ud af huset helt. Det er for at stimulere til hjernen, og det vil tage længere tid at falde i søvn. Det er også forstyrrende pinealkirtlen af ​​samme grund som ovenfor.
 5. 5
  Bær sokker i seng. På grund af det faktum, at de har den dårligste omsætning, fødder ofte føles kold før resten af ​​kroppen. En undersøgelse har vist, at bære strømper reducerer nat opvågnen.
 6. 6
  Læs en lystbetonet, langsomt tempo bog. Hvis du har læst bogen på forhånd, vil det hjælpe dig være i stand til at lægge bogen og ved, hvad der kommer til at ske næste - og dermed, hvilket giver dig mere søvnig tid. Prøv ikke at læse noget over-stimulerende, såsom et mysterium eller spændingsroman, da dette kan have den modsatte effekt. Hertil kommer, at hvis du virkelig nyder en spændingsfyldt bog kan du ende op med at læse i timevis, i stedet for at gå til at sove.
 7. 7
  Undgå at bruge larmende vækkeure. Det er meget stressende på kroppen til at blive vækket pludseligt. Hvis du jævnligt får nok søvn, bør de være unødvendig. Hvis du virkelig har brug for en ur, kan du bruge en lys alarm clock i stedet for en støjende én. Dog være sikker på det er højt nok til at vække dig op!
 8. 8
  Lav en dagbog. Hvis du ofte lå i sengen med dit sind racing, kan det være nyttigt at holde en dagbog og skrive ned dine tanker inden sengetid. Tidsskrifter hjælpe med at organisere dine tanker og få dem bosatte sig i, så de ikke vil være aktiv.
 9. 9
  Få i seng så tidligt som muligt. Vores kroppe, især i binyrerne, gør et flertal af deres genopladning eller bjergning løbet af de timer den 11. kl. og 1:00. Derudover toksiner din galdeblæren lossepladser i samme periode. Hvis du er vågen, de toksiner tilbage op i leveren, som derefter sekundært bakke op i hele dit system og forårsage yderligere forstyrrelser på dit helbred. Forud for den udbredte brug af elektricitet, ville folk gå i seng kort tid efter solnedgang, som de fleste dyr gør, og hvor naturen er beregnet til mennesker som godt.
 10. 10
  Tjek dit soveværelse for elektromagnetiske felter (EMF). Disse kan forstyrre pinealkirtlen og produktionen af ​​melatonin og serotonin, og kan have andre negative effekter. Én læge selv anbefaler, at folk trækker deres afbryder før sengetid til at dræbe al magt i huset.
 11. 11
  Holde temperaturen i soveværelset ikke højere end 70 grader. Mange mennesker holder deres hjem og især ovenpå soveværelser for varmt. Dette vil holde dig vågen og svedtendens, i stedet for at sove! Også, at have en kold soveværelse er ikke sundt enten, fordi du vil være kuldegysninger gennem natten - måske rystede ubevidst så godt!
 12. 12
  Spis en høj-protein snack flere timer før sengetid. Dette kan give L-tryptophan nødvendig for at producere melatonin og serotonin. Også spise et lille stykke frugt. Dette kan hjælpe tryptophan krydse blod-hjerne-barrieren.
 13. 13
  Reducere eller undgå så mange lægemidler som muligt. Mange medicin, kan både receptpligtige og over-the-counter have indvirkning på søvn.
 14. 14
  Undgå koffein. En nylig undersøgelse viste, at i nogle mennesker er koffein ikke metaboliseres effektivt og derfor kan de mærke virkningerne længe efter forbrugende det. Så en eftermiddag kop kaffe (eller endda te) vil holde nogle mennesker fra at falde i søvn. Også nogle medikamenter, især kost piller indeholder koffein.
 15. 15
  Undgå alkohol. Selvom alkohol vil gøre folk døsig, er effekten kortvarig og folk vil ofte vågner op flere timer senere, ude af stand til at falde i søvn igen. Alkohol vil også holde dig fra at falde i de dybere stadier af søvn, hvor kroppen gør det meste af sin helbredelse.
 16. 16
  Forblive raske. Overvægt (og undervægt), kan øge risikoen for søvnapnø, hvilket vil forhindre en god nats søvn.
 17. 17
  Undgå fødevarer, som du kan være følsomme med. Dette gælder især for mejeri og hvede produkter, da de kan have effekt på søvn, som forårsager søvnapnø, overskydende overbelastning, gastrointestinale gener, og overdreven gas, blandt andre.
 18. 18
  Drik ikke nogen væsker inden for 2 timer for at gå i seng. Dette vil mindske sandsynligheden for at skulle stå op og gå på toilettet eller i det mindste minimere frekvensen.
 19. 19
  Tag et varmt bad, brusebad eller saunaen før seng. Når din kropstemperatur er hævet i de sene aften, vil det falde ved sengetid, lette søvn.
 20. 20
  Fjern eventuelle ure fra visningen. Det vil kun tilføje til din bekymring, når tiden stirre på det. Plus, vil du højst sandsynligt blive stressede, når du opdager, at du stadig ikke kan falde i søvn ved en vis tid!
 21. 21
  Hold din seng for at sove. Hvis du er vant til at se tv eller laver arbejde i sengen, kan du finde det sværere at slappe af og tænke på sengen som et sted at sove. Hvis du opdager, at du udfører en række forskellige aktiviteter i sengen, overveje at tilføje en komfortabel sækkestol eller en lille sofa i dit værelse for disse aktiviteter, i stedet for at bruge din seng.
 22. 22
  Har dine binyrerne kontrolleres af en god naturlig medicin kliniker. Forskere har fundet, at søvnløshed kan være forårsaget af den type stress.
 23. 23
  Hvis du er i overgangsalderen eller perimenopausale, få tjekket ud af en god naturlig medicin læge. De hormonelle forandringer på dette tidspunkt kan give problemer, hvis ikke ordentligt behandlet.
 24. 24
  Du må ikke ændre din sengetid. Du bør gå i seng og vågner op på samme tid hver dag, selv i weekenderne. Dette vil hjælpe din krop til at komme ind i en søvnrytme og gøre det lettere at falde i søvn og komme op om morgenen.
  • Sovende sent - selv i weekenderne - er usundt for din krop, som du vil finde, at du vil have en hårdere tid at falde i søvn den nat. Din krop vil allerede have fået al sin nødvendige søvn tidligere og vil nægte at gå på vågeblus.
 25. 25
  Vær sikker på du træner regelmæssigt. Udøver i mindst 30 minutter hver dag kan hjælpe dig falde i søvn. Men ikke udøver for tæt på sengetid, eller det kan holde dig vågen. Undersøgelser viser at udøve om morgenen er det bedst, hvis du kan gøre det.
  • Hvis du ikke kan udøve 30 minutter på én gang, splitte din træning i tre sektioner. Øvelse i ti minutter om morgenen, ti minutter om eftermiddagen, og ti minutter om aftenen.
 26. 26
  Etablere en sengetid rutine. Dette kunne omfatte meditation, dyb vejrtrækning, ved hjælp af aromaterapi eller æteriske olier eller hengive sig til en massage fra din partner. Det centrale er at finde noget, der gør du føler dig afslappet, og derefter gentage det hver nat til at hjælpe dig slippe dagens spændinger.
 27. 27
  Gå til badeværelset lige før sengetid. Dette vil reducere chancerne for, at du vil vågne op til at gå midt om natten, eller ved et uheld tisser din seng.
 28. 28
  Bær en øjenmaske at blokere ud lys. Som nævnt ovenfor, er det meget vigtigt at sove i så tæt på fuldstændig mørke som muligt. Det sagt, er det ikke altid nemt at blokere ud hver strøm af lys ved hjælp af gardiner, persienner eller forhæng, især hvis du bor i et byområde (eller hvis din ægtefælle har en anden tidsplan end du gør). I disse tilfælde kan en øjenmaske hjælpe med at blokere ud de resterende lys.
 29. 29
  Sæt dit arbejde væk mindst en time (men helst to eller flere) før seng. Dette vil give dit sind en chance for at slappe så du kan gå til at sove følelse rolig, ikke hyped op eller bekymrede over morgendagens deadlines.
  • Prøv at fuldføre dit arbejde, før sengetid, ved hjælp af din tid fornuftigt. Undgå opholder sig op sent til at afslutte noget arbejde - og hvis du studerer - afstår fra at proppe. At have en pålidelig tidsplan og bruge din tid fornuftigt, vil bidrage til at forbedre din søvn og sikre, at du er færdig med dit arbejde.