Wkedk

Hvordan kommer godt hurtigt

Så du sidder hjemme syge med intet at gøre og ønsker at komme godt hurtigt. Her er nogle fænomenale tips til at få dig tilbage på dine fødder.

Steps

Hvordan kommer godt hurtigt. Resten er afgørende.
Hvordan kommer godt hurtigt. Resten er afgørende.
 1. 1
  Resten er afgørende. Blive i sengen og hvile en masse. Stå op hver gang i et stykke tid at strække dine muskler, så du ikke får alt for stiv. Prøv at få et par lure i hver dag. Søvn bidrager til at gøre du føler dig bedre, og jo mere søvn du får, jo hurtigere vil du komme sig. Hvis du ikke kan falde i søvn bare ligge i sengen og hvile dine øjne.
 2. 2
  Tag din medicin. Hvis du har en recept fra lægen, bruge det. Må ikke springe en dosis selvom det måske smager dårligt. Må ikke gå over grænsen enten. Brug kun for mængden af ​​tid, du er meningen at bruge det. Hvis lægen har ordineret det, kan det gøre en enorm forskel for dig.
 3. 3
  Få masser af C-vitamin. Appelsiner, æbler, kiwi, og alle andre high-citrusfrugter er fantastisk til at komme godt hurtigt. Også frugt og grøntsager i almindelighed er gode at spise, mens du er syg, da næringsstofferne i dem, vil hjælpe med at få dig tilbage på dine fødder hurtigere end forarbejdede fødevarer, der er fyldt med sukker.
 4. 4
  Kom ud i solen. Hvis det er en dejlig solrig dag, tage en stol og sidde ude i indkørslen for en stund med en bog eller et blad. Slikke solen. Sollys giver mulighed for kroppen til at producere D-vitamin, som er godt for dine knogler. Desuden er varmen fra sollyset trøstende og lidt frisk luft aldrig skadet nogen! Tja, hvis det er koldt, og ingen solen skinner, vil det ikke være en meget god idé at gå udenfor.
 5. 5
  Tage regelmæssige brusere / bade. Dette vil bidrage til at vaske eventuelle bakterier på din hud, holde dig ren, og dampen fra det varme vand vil hjælpe med at rydde din næse / hals passager, hvis de er lidt indelukket fra din sygdom. Og hvis du tager et brusebad det hjælper med at holde bakterier fra din krop
 6. 6
  Giv din krop tid til at komme sig. Vent, indtil du er helt bedre, før du begynder at gå på arbejde / skole eller laver anstrengende ting igen. Hvis du begynder at arbejde hårdt igen uden at give din krop den nødvendige tid til at komme sig helt, kan du bare få endnu mere syge.

Tips

 • For en halsbetændelse, drikke saftevand, æblejuice, eller honning og citron te til at slappe af din hals.
 • Hydrate selv. Drik masser af vand.
 • Må ikke over gøre det tage din tid.
 • Hvis du kaster op alt, hvad du spiser, de bedste ting at spise er kedelig mad.
 • Hvis du har en forkølelse eller ondt i halsen, holde hovedet over en skål med dampende vand. Lægge et håndklæde over hovedet og skål. Træk vejret.
 • Sms'e dine venner er en god måde at tale med folk uden at sprede bakterier og få dem syge også. Det vil også hjælpe dig ikke være kede mens du bor hjemme hele dagen.
 • Hvis du har et ømt / kradse i halsen, så prøv at drikke varmt saltvand.

Advarsler

 • Få forældrenes tilladelse, hvis du ønsker at tage nogen medicinske præparater.
 • Se din læge, hvis du er konstant syg.
 • Følg instruktionerne på bagsiden af ​​medicinflasker og pakker.