Wkedk

Hvordan at slippe af med hvid tunge

En hvid tunge er noget, som ingen ønsker at have. Ikke alene en belagt tunge ser unormal, men hvis det er venstre ubehandlet, er det en stærk indikation af dårlig ånde. Folk, der har den tilstand kendt som geografisk tunge er klart mere tilbøjelige til at opleve en hvid tunge. Geografisk tunge betyder simpelthen en tunge, der har masser af riller og sprækker i det, og disse riller og sprækker gøre en fremragende grobund for de anaerobe bakterier, der forårsager dårlig ånde og en hvid tunge. Den måde omgå dette problem er simpelthen at sikre, at din tunge holdes så rene som muligt. Men ikke alle tungen rengøring skabt lige....

Tongue rengøring (eller tunge skrabning) er en proces, som de fleste mennesker i Europa ikke gøre på daglig basis. Det er en af ​​de vigtigste skridt du kan tage for at holde din ånde ren og frisk!

Det er ikke svært at gøre, og det er ikke engang, at tidskrævende. Det ekstra minut eller to om dagen kan høste store gevinster at forebygge dårlig ånde, for at forhindre hvid tunge og returnere det til sin normale farve.

Steps

Hvordan at slippe af med hvid tunge. Start ved meget bunden af din tunge, placere tungen renere flugter din tunge overflade og gøre langsomme fejende strøg fra back-to-front.
Hvordan at slippe af med hvid tunge. Start ved meget bunden af din tunge, placere tungen renere flugter din tunge overflade og gøre langsomme fejende strøg fra back-to-front.
 1. 1
  Start ved meget bunden af din tunge, placere tungen renere flugter din tunge overflade og gøre langsomme fejende strøg fra back-to-front. Start på begge side (venstre eller højre) og arbejde dig vej til den anden. Afhængig af tungen renere, du bruger, skal du måske til at gøre 3-4 forskellige "skår" på tværs af din tunge.
 2. 2
  Anvend oxygenating tandpasta. Når overfladen snavs fra din tunge er blevet fjernet, anvende en lille perle af ilte tandpasta til lederen af ​​tungen renere.
 3. 3
  Forsigtigt belægge overfladen af tungen (så langt tilbage som muligt, uden mundkurv) med tandpasta. Dette gør det muligt at trænge ind under overfladen af ​​tungen til at neutralisere disse svovl-producerende anaerobe bakterier! Der er flere bakterier i den bageste del af tungen end i fronten.
 4. 4
  Når tungen er belagt, tillade tandpasta at forblive på overfladen af tungen, så længe du kan, op til 90 sekunder er ideel. Hvis du begynder at hoste, eller din gag refleks spark i, det er i orden at spytte det ud, når du har brug for.
  • Ideelt set er det bedst at lade tandpasta på overfladen af ​​tungen, mens du børster tænder normally.You måske stadig har dårlig breath.Just børste dine tænder to gange om dagen og tandtråd dagligt.

Tips

 • Tongue rengøring ikke dræber de bakterier, der forårsager dårlig ånde, der yngler under overfladen af ​​en geografisk tunge. Det er simpelthen fjerner gunk på overfladen af ​​tungen (slim og madrester), som er en fødekilde for de anaerobe bakterier. For at slippe af med de anaerobe bakterier (som er ansvarlige for hvid tunge), skal du bruge en oxygenating tandpasta, som kan trænge under din tunger overflade.
 • Tongue rengøring alene ikke forhindrer dårlig ånde
 • En hvid tunge kan være et symptom på.

Advarsler

 • Det er ikke nødvendigt at skrabe hårdt! Generelt betyder trykke hårdere ikke fjerne flere bakterier. Du er simpelthen nødt til at trykke hårdt nok, så tungen renere kontakter din tunge, skylle hen over rengøringen overflade. Prøv ikke at efterlade nogen huller.

Ting du behøver

 • Det er ikke nødvendigt at bruge en af ​​disse komplekse, dyre dimser med held rense din tunge
 • Alt du behøver er en forholdsvis stiv instrument, som du nemt kan lave flugter med det største mulige beløb af tungen overfladeareal. De elektroniske tunge rengøringsmidler, du ser kan være nyttigt, hvis du har gigt, problemer med koordinering, eller generelt har en hård tid at udføre de handlinger, der er anført nedenfor.