Wkedk

Sådan undgår ben / fod kramper i sengen

Et ben krampe er en smerte, der kommer fra en muskel i benet. Det skyldes en muskelspasme der er, når en muskel kontraherer for hårdt. Det sker normalt i en af ​​de lægmuskler, under og bag et knæ, men smertefulde spasmer kan forekomme i ankler, skinneben, og quads (de store muskler i låret). De små muskler i fødderne er undertiden ramt, normalt startende med curling tæerne mod din hæl. Disse trin kan bidrage til at afhjælpe denne smertefulde tilstand.

Steps

Sådan undgår ben / fod kramper i sengen. Tænk på din almene tilstand.
Sådan undgår ben / fod kramper i sengen. Tænk på din almene tilstand.
 1. 1
  Tænk på din almene tilstand. Har du har en tilstand, som fibromyalgi eller neuropati, som kan gøre dig mere tilbøjelige til at kramper? Tager du nogen medicin? Nogle kan forårsage kramper, eller gøre dem værre.
 2. 2
  Vær sikker på at du bliver behandlet ordentligt for enhver tilstand, du måtte have. Natlige lægkramper bliver hyppigere som en aldre, men de kan også fremskyndet af et væld af sygdomme som diabetes, hypertension og fibromyalgi. At få den rette behandling og medicin til disse kan afhjælpe nogle af de tendens til at have spasmer.
 3. 3
  Fortæl din læge om dine kramper og se ud over eventuelle recepter du tager sammen. Nogle medicin kan være årsag til kramper i benene, eller gøre dem gentage sig oftere. Alternativ medicin kan være til rådighed. Også, hvis du har andre symptomer, bortset fra kramper, se din læge, som kan undersøge dig eller gøre nogle kontroller for at udelukke en sekundær årsag til kramper.
 4. 4
  Prøv at strækøvelser. Strækøvelser er almindeligt anbefales. Nogle læger sværger ved disse øvelser til at lindre natlige kramper, andre er ikke solgt. Uanset hvad, vil strække ikke såre dig, så hvis du prøver dem og finde de hjælpe dig, det er en god ting. Stræk dine hamstrings, inderlåret muskler og quadriceps, men strække blidt og ikke overdrive. Der er masser af instruktioner med billeder tilgængelige på internettet for hver øvelse.
 5. 5
  Positionering dine ben er stærkt anbefales. Positioner, som forhindrer lægmusklen fra afkortning, når du sover, kan hjælpe. Følgende er ikke dokumenteret behandlinger (fra forskningsundersøgelser), men nogle eksperter mener, at de bidrager til at forebygge kramper.
 6. 6
  Tag kalium, calcium og / eller magnesium kosttilskud. Disse er tilgængelige på de fleste apoteker eller helsekost butikker. Vær forsigtig med ikke at tage for meget - spørg din læge hvad den rette mængde er for dig, såvel som den rigtige form (f.eks magnesiumcitrat versus magnesiumgluconat). Mangel på nogen af ​​disse mineraler kan forårsage kramper i benene.
 7. 7
  Holde varmen. Kolde muskler er langt mere tilbøjelige til at krampe. Selv om det er en varm aften, når du sover, du bliver mere følsom over for seje træk. Et lys, vil det hjælpe afspejle nogle af dine kropsvarme tilbage til dig, og varm muskler er langt mindre tilbøjelige til at krampe.
 8. 8
  Tal med din læge om muskelrelaksantia. Der er mange receptpligtig medicin, der er tilgængelige, der hjælper slappe spændte muskler og holde dem fra at gå ind i smertefulde spasmer. Vær opmærksom på at nogle forårsage afhængighed, og spørg din læge, hvordan man undgår at blive hooked.
 9. 9
  Brug ikke kinin. Alvorlige betænkeligheder angående sikkerheden, herunder dødelige, der er forbundet med kinin er veldokumenterede. Kinin kan forårsage tinnitus, svimmelhed, desorientering, kvalme, synsforstyrrelser og auditive underskud. Der er også tegn på, at kinin forårsager alvorlige hjertearytmier. Alvorlige bivirkninger forbundet med kinin bruger også svære hudreaktioner, trombocytopeni (et fald i blodplader, som kan forårsage blødning eller koagulation problemer) og andre alvorlige hæmatologiske hændelser, permanente visuelle og høre forstyrrelser, hypoglykæmi, nyresvigt og generaliseret anafylaksi.

Tips

 • Hvis du får en stå op og gå rundt. Det løsner musklerne i benet og dermed aflaste krampe.
 • Hvis du fornemmer en overhængende krampe, så prøv at sætte dine sko på, før du går i seng. Det lyder underligt, og du vil vågne op med ømme hæle på grund af den ukendte pres. Alligevel vil dine sko holde dine tæer krøller under, hvilket ofte er den måde, en krampe starter - som musklerne på bunden af ​​dine fødder kontrakt, gør din fod ned, hvilket igen får musklerne på din kalv til at forkorte, hvilket resulterer i en smertefuld Charley hest. Iført dine sko ikke er hyggelige og comfy, men det er bedre end et ben krampe.
 • Sommetider et varmt brusebad hjælper.
 • Positionering dine fødder er faktisk nyttigt. Hvis du kan "fange" tæerne mod dine ark, kan den holde din fod fra at dreje ned og lade dine lægmuskler til at gribe.
 • Andre lægemidler og kosttilskud er blevet foreslået som mulige behandlinger for lægkramper. Heriblandt: Quellitall, naftidrofuryl, vitamin E, verapamil, diltiazem, methocarbamol, Flexeril, smertestillende, aspirin, orphenadrin, magnesium, calcium, og natriumchlorid. Tiere maskiner er også blevet foreslået som en mulig behandling. Nogle af disse behandlinger virker bedre end andre. Din læge kan hjælpe dig med at beslutte, om man er det rigtige for dig.
 • Må ikke bekymre dig, hvis du har kramper i benene. De er smertefulde og kan forlade dig ømme dage, men normalt er de ikke skadelige på nogen stor måde. De gør ondt, men det er ikke som et hjerteanfald.

Advarsler

 • Må ikke overanstrenger dig selv. Lidt til ingen aktivitet vil medføre, at du har kramper, hvis du er tilbøjelig til dem, men alt for meget aktivitet kan udløse dem, også. Hold motion blid og moderat - ikke for meget, ikke for lidt.