Wkedk

Hvordan til at vokse medicinsk marihuana

Flere og flere lande tillader brug og dyrkning af marihuana til medicinske formål. Mange medicinske organisationer støtter brugen af ​​medicinsk marihuana, som er ordineret af en læge, som den europæiske College of Physicians. Der er mange steder i verden, hvor brugen af ​​medicinsk marihuana er legalt (f.eks Nederlandene) og semi-juridiske (f.eks US - lovlig på statsligt niveau i nogle stater, men ulovligt på føderalt niveau). Hvis du har en recept på medicinsk marihuana, men kan ikke finde en kilde, og dyrkning af medicinsk marihuana er lovligt i dit land og lokalitet, skal du måske til at dyrke din egen.

Steps

Hvordan til at vokse medicinsk marihuana. Få en recept fra en læge.
Hvordan til at vokse medicinsk marihuana. Få en recept fra en læge.
 1. 1
  Få en recept fra en læge.
 2. 2
  Vælg frø ifølge den medicinske tilstand, der behandles. Den Indica stamme er en afslappende, typisk til at lindre symptomerne på multipel sklerose, muskelkramper, rysten, mobilitet, og smertebehandling. Den Sativa stammen er mere af et nydelsesmiddel, mere passende for appetit stimulation, migræne, smerter, kvalme og almindeligt anvendt af hiv / aids og cancer patienter og tager for evigt at modnes. Så virkelig gå til hybrider og få det bedste fra begge verdener.
 3. 3
  Find et sted med nok lys. Hvis udendørs eller i et drivhus, er mindst 6 timer af sollys nødvendig. Hvis indendørs sørg for, at planter blade er alle stærkt belyst og får nok lys. Du vil kræve et højt tryk natrium pære til den indledende vækst, og en anderledes varighed af lys cyklus: 18/6 for vegetationen og 12/12 for de blomstrende faser.
 4. 4
  Spire frøene. Der er mange metoder til at gøre dette. En måde er at fylde en kop op med varmt vand og slippe frøene i det. Opbevar dem på et mørkt sted for omkring 1 til 3 dage. Når du ser en hvid rod stolene ud af frøet, er det tid at plante. En anden måde er at fugte et stykke køkkenrulle og læg frøene i køkkenrulle og fold det og gemme det i et mørkt sted for omkring 1 til 3 dage. Eller bedste måde er bare at bruge Grodan cudes. Du behøver ikke at spire frøene, men hvis du gør, det øger chancerne for at du har en plante spire.
 5. 5
  Beslutte, om marihuana skal dyrkes økologisk eller ved hjælp af kunstgødning. Anlægget vil blive røget, og det kan derfor være sundere at bruge naturlige ingredienser. Kemikalier kan give knop en uønsket kemisk smag, men kan være billigere og lettere at dosere nøjagtigt.
 6. 6
  Plante frø i starteren jorden i en lille gryde. Frø normalt bør spirede i starteren jord eller ugødet jord, da gødet jord kan skade den unge plante. Frø bære med dem deres egen forsyning af næringsstoffer til den indledende vækst. Pure spagnum eller meget let gødet sphagnum kan bruges. Bland i nogle perlite således at jorden forbliver fluffy og er godt luftet, som rødderne kræver ilt og kan blive kvalt af tætte jord. Vand den forberedte jorden godt, så gør et hul omkring 1/2 tommer i jorden og slippe dine frø i hullet med roden nedad. Dæk frøene og holde jorden fugtig indtil barnet planten vises og begynder at vokse. Lad planten vokser i denne pulje for omkring to uger. Give anlægget med 18 til 24 timers lys om dagen. Hvis du bruger kunstigt lys, brug fluorescerende lys. Brug ikke mere kraftfulde typer vokse lyser. Lad ikke planten bliver for varmt eller for koldt, 70 til 75F skulle være godt. Sørg for tilstrækkelig frisk, bevægende luft med en lille fan.
 7. 7
  Forbered gødet jord i en større potte. Tag en 5 gallon plante pot og rengør det grundigt. En nem metode indebærer først fylde bunden af ​​potten med tørvemos til omkring en tomme. Du kan finde dette på dit lokale havecenter (k-mart, Wal-Mart). Dette hjælper spildevand at anlægget afgiver, at dræne meget godt. Derefter fylde potten til toppen med nogle fine pottemuld. Brug en organisk jord blanding, såsom VermiT ild. Hold dig væk fra Miracle Grow produkter. Mere komplekse metoder, der kan give højere kvalitet fabrikker indebærer blande jord medier og gødning i en separat beholder, og derefter tilføje dette til de fem gallon potter. Organiske jord blandinger kan bestå af 1 del perlit, 1 del wormcastings, og 1 del tørv. Også blande i små, afmålte mængder gødning, såsom bat guano. Brug en høj kvælstofgødning i første omgang, da det understøtter vegetativ vækst. Vær sikker på at læse gødning vejledningen og ikke tilføje for meget gødning, da dette vil dræbe planten.
 8. 8
  Overfør den unge plante. Grav et hul i den store forberedte gryde og fjern forsigtigt den unge plante fra lille gryde. Dette indebærer at vende mindre anlæg i sin pot, mens du holder hånden over det øverste område af jorden, derefter lade planten og jord falder i din hånd. Jorden vil blive holdt sammen af ​​plantens rodsystem. Forsigtigt placere denne i hullet og forsigtigt udfylde hullet, være omhyggelig med ikke at overdrevent komprimere jorden. Vand jorden, men ikke over vand.
 9. 9
  Se det vokse. Anlægget bør få mindst 3 timers direkte sollys om dagen og skal vandes, når jorden føles tør. Den bedste vækst opstår, når planten får 16 til 20 timers lys om dagen. Aldrig give 24 timers lys. Anlægget aldrig har tid til at hvile inden næste vækstperiode. Når dette mange timers lys er tilvejebragt, er planten siges at være i vegetativ vækst, og det vil ikke blomst (så vil ikke producere røg-stand knop) indtil omkring tolv eller færre timers lys leveres pr. Blomstring vil forekomme naturligt, når planten dyrkes udenfor. Men hvis planten blev startet sent på sæsonen, vil det ikke have tid nok til at producere tilstrækkeligt eller kvalitet opløbet.
 10. 10
  Fremkalde blomstringen hvis det ønskes. Men sex planter tilsvarende. Kvindelige planter vil poppe ud et hår i mellemkrigstiden node og hannen vil producere en bold. Hvis dit ikke sikker vente et par dage, det tager et par uger for pollen, der skal produceres. Hvis vokser med kunstigt lys, inducere blomstring ved at begrænse timers lys modtaget til omkring 12 timer om dagen. Under de øvrige 12 timer om dagen, skal anlægget være i fuldstændig mørke for hele tiden. En lav kvælstof, høj fosfor gødning anvendes under blomstringen.
 11. 11
  Studér lufttemperaturer og holde planterne omkring 67 °. Outdoors du gør dette ved at studere dine sæsoner. Indendørs dette gøres ved at læse temperaturen og styre ventilation. Tilføjelse af en timeløn brag af Co2 fra en elektronisk regulator & tanken producerer flotte resultater i de blomstrende faser. Endnu bedre, hvis du kører det i løbet af overgange fasen. (Første 2 uger af lys bliver sat på 12/12) 3. uge af 12/12 er den første uge af blomstring ikke får det forkert!
 12. 12
  Sex anlægget. Du kan fortælle om din plante er en mand eller kvinde. En mandlig ikke producerer knop, en kvindelig gør. Du kan fortælle, hvis planten er en mandlig, hvis der er pollen sække (bold) danner omkring hvor hovedstammen forbinder til grenene. En kvindelig har hvide hår (et hår) kommer ud på det sted. Et forstørrelsesglas kan bruges til at lede efter de karakteristiske hvide hår, hvis din halv blind. Bortskaffe de mandlige planter, som de ikke er værdifulde kilder til medicinsk vigtige bestanddele, men kan anvendes til selektivt at bestøve en enkelt blomst i en baggie over blomsten. Dette giver dig fremtidige frø, der har tilpasset til din jord og vilkår.
 13. 13
  Høste planten. I omkring 8-16 uger efter overgang bør dit anlæg være klar til at høste, når de fleste af hårene vende sig fra hvid til rød. NOTE; for apotek kvalitet cut når halvdelen af ​​tricomes er mælket. For stor røg cut når 10-25 øjeblikket er rav og resten mælket. For høj CBD røg skæres, når alle trichomes er rav. Undersøg dem med en 30-60X forstørrelsesglas eller loop. Skær den modne plante på hovedstammen over jorden, skæres alle solen efterlader nogen efterlader andre derefter blomsterblade, og hænge det på hovedet på en tørresnor i ca 6-7 dage ved 65-70'f og 50-55% luftfugtighed. Når stænglen er ikke længere fugtigt og kan brydes bare skære de knopper fra stilken og starte hærdeprocessen hjælp kalkun poser langsomt færdig tørring. Jeg fjernede de dårlige retninger herfra fortæller dig at sætte i på papirposer, da dette vil medføre, at klorofyl at blive hængende i planten tørrer for hurtigt. Google Ed Rosenthal, han lærte mig og resten af ​​os potheads!

Tips

 • Må ikke skære dit anlæg på alle under blomstringen, det understreger anlægget og tager længere tid at høste.
 • Modenhed af anlægget, angives af farven på harpiksholdige krystaller (trichomes) på knopperne, kan have stor indflydelse på medicinske værdi af anlægget. En moden, lægeligt værdifuldt anlæg skal have en god mængde af rav eller rødlige trichomes.
 • Placer nogle mariehøns på dit anlæg for at beskytte det mod skadedyr.
 • Stammer, der er højt cannabidiol kan reducere angst, mens pletter, der er høj i tetrahydrocannabinol (THC) kan øge angst. De fleste stammer er høj i THC endnu lavt i cannabidiol.
 • Kun trimme den store fan blade, der blokerer lys fra andre knopper og overlade resten.
 • Må ikke overwater. En tommelfingerregel er, lift puljen, når det føles meget let, så vand, aldrig vand, når plantageejer føles tung.
 • Med blomster saks, off trim bruning eller døde blade, hvis bladet er halvdød snit af den del, der er kun død, vil dette bidrage til at give flere næringsstoffer og accelerere væksten af ​​planten.
 • Gødning bør kun anvendes efter omkring en måned voksende. Derefter kan du gradvist tilføje gødning til din jord.
 • husk at bruge en naturlig fertaliser, hvis du bruger mirakel Gro eller noget, du vil vokse et dårligt produkt. Brug fertalisers som komøg eller andre naturlige fertalisers.
 • Under blomstring, kan du skære fan blade off af anlægget, så de diagonale grene kan forbruge mere sollys til at vokse opløbet. Den opløbet vil vokse på de diagonale grene. Men planten har brug for lidt fan blade til at absorbere energi og vokse.

Advarsler

 • Selv om brugen af ​​medicinsk marihuana er lovligt, må vokser det ikke være. Kontroller den lokale lovgivning.
 • Lad det gøre sin egen ting. Prøv ikke at røre ved det for meget. Rør kun det, når du er nødt til.