Wkedk

Sådan finder sikkert antianxiety medicin mens du er gravid


Selv om mange medikamenter er kontraindiceret under graviditet på grund af de potentielle konsekvenser for udviklingslandene baby, der er nogle muligheder for behandling af angst sikkert under graviditet. Følg nedenstående trin for at finde et sikkert antianxiety medicin at bruge, når gravid.

Steps

Sådan finder sikkert antianxiety medicin mens du er gravid. Spørge, om det er sikkert at fortsætte med at bruge dit nuværende medicin.
Sådan finder sikkert antianxiety medicin mens du er gravid. Spørge, om det er sikkert at fortsætte med at bruge dit nuværende medicin.

Kontakt en sundhedsperson for medicin rådgivning

 1. 1
  Spørge, om det er sikkert at fortsætte med at bruge dit nuværende medicin. Mange antianxiety medicin er ikke anbefalet til brug i første trimester af graviditeten på grund af deres evne til at krydse placenta til fosteret, hvilket kan forårsage fosterskader, udviklingsmæssige forsinkelser eller narkotikamisbrug.
  • Benzodiazepiner (BZD), tricykliske antidepressiva, fluoxetin, paroxetin, og visse andre antidepressive eller antianxiety medicin kan forårsage fosterskader eller komplikationer, når de anvendes under graviditet og bør undgås, når det er muligt.
 2. 2
  Spørg om videnskabelig forskning indikerer sikkerhed under graviditet for enhver antianxiety medicin, du får ordineret. Selvom yderligere forskning er nødvendig, det laveste nyttige dosis af mange selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI) og mange antidepressiva kan ofte effektivt at behandle angst under graviditeten uden betydelige stigninger i risikoen for fosterskader eller postpartum spædbarn komplikationer.
 3. 3
  Nogle tyder på, at risikoen for fosterskader stiger med varigheden og dosering af anvendte stof, så bede om den laveste effektive dosis, hvis medicinen skønnes nødvendigt efter en konsultation med en sundhedsfaglig uddannelse.
  • Hvis det er muligt, bør SSRI brug reduceres eller begrænses i tredje trimester at undgå problemer med afhængighed og lavt aktivitetsniveau hos den nyfødte.
  • Hvis du har en alvorlig psykisk tilstand, vil de fleste sundhedsprofessionelle anbefale fortsat medicinsk behandling på trods af en potentiel risiko for barnet. Graviditetsudfald tendens til at være værre for kvinder med svære betingelser som afbryder medicin under graviditeten.
 4. 4
  Diskuter sikkerheden af angstdæmpende recepter med dit apotek. Informer apoteket din graviditet og spørge om sikkerheden på din ordinerede angstdæmpende medicin.
  • Farmaceuter har ofte fremragende viden om narkotika kontraindikationer og forskning for sikker receptpligtig stofbrug.
  • Spørg om information om bivirkninger, der kan forårsage problemer for barnet (såsom ændringer i blodtrykket), eller at indikere et behov for at stoppe brugen.
  • Også spørge om potentielle interaktioner af din antianxiety medicin med mad, drikkevarer og andre medikamenter til at forhindre farlige komplikationer.
 5. 5
  Være opmærksom på eventuelle bivirkninger af angstdæmpende medicin under graviditeten. De hormonelle ændringer forårsaget af graviditeten kan påvirke de farmakokinetik af angstdæmpende medicin, ændre den måde, de arbejder i dit system.
  • Hvis medicinen forårsager synsforstyrrelser, åndedrætsbesvær, svimmelhed, betydelige maveonde eller andre bekymrende symptomer, konsultere en sundhedsprofessionel straks og spørge om at ændre medicin eller dosering.
 6. 6
  Spørg om at reducere din dosis eller fravænning dig ud af angstdæmpende medicin, hvis det er muligt. Hvis du er bekymret over den potentielle effekt af angstdæmpende medicin på dit ufødte barn, eller hvis antianxiety medicin, der er sikkert for gravide kvinder ikke hjælper dine symptomer, kan du være i stand til at reducere eller stoppe brugen af ​​medicin bare for varigheden af ​​dit graviditet.
  • I nogle tilfælde kan gravide kvinder reducere doseringen af ​​angstdæmpende medicin uden at opleve mærkbare stigninger i angst-relaterede symptomer.
  • Nogle kvinder kan også være i stand til gradvist at ophøre med at anvende antianxiety medicin under graviditet eller amning ved at skalere tilbage på dosering over tid (for at undgå abstinenssymptomer).
  • Arbejd altid med en læge til sikkert afbryde eller mindske medicin, som nogle angstdæmpende medicin skaber afhængighed.
 7. 7
  Spørg om professionel samtaleterapi. Mange kvinder kan med held styre angst med rådgivning og tale terapi sessioner under graviditeten. Støttegrupper og regelmæssige rådgivning sessioner kan lære kvinder med visse angstlidelser strategier til håndtering symptomer uden lægemidler. Disse kan ikke være i stand til at erstatte medicin terapi for kvinder med alvorlige angstlidelser.

Overvej naturlige antianxiety behandlinger

 1. 1
  Lær at meditere eller prøv afslapning terapi. Nogle personer med diagnosticeret angst kan lære at styre angst og forebygge panikanfald med meditation, afslapning terapi og forebyggende sessioner af bøn eller personlig refleksion.
  • Overveje at deltage i en meditation klasse eller følge simple online instruktioner om, hvordan at meditere.
  • Det er vigtigt at meditere eller udføre afspændingsteknikker på regelmæssig basis for at høste fordelene af denne mentale beroligende proces.
 2. 2
  Tag en prænatal yoga klasse. Motion kan være en sikker og effektiv måde at reducere angst under graviditeten, og yoga er anerkendt for sin evne til at berolige sindet og giver en følelse af ro og fred.
  • De hormonelle effekter af blid motion - især når de kombineres med meditative mentale øvelser - kan bidrage til at afhjælpe stress og angst uden medicin.
  • Fysisk aktivitet udgivelser feel-good hormoner, så regelmæssig motion er afgørende for at holde en stabil dosis af disse kemikalier, der leverer antianxiety effekter i hjernen.
 3. 3
  Brug aromaterapi. Visse dufte, såsom bergamot og sandeltræ, kan lette mentale spændinger og reducere angst. Overvej at købe æteriske olier af et par beroligende dufte og bruge dem med lotion, i et badekar eller i en oliebrænder at skabe en afslappet atmosfære og forebygge angst.
 4. 4
  Spørg om akupunktur eller massage terapi. Aromaterapi er ofte brugt som en alternativ behandlingsmulighed for angst og smerte.
  • Nogle allopatiske behandlere anbefaler ikke akupunktur i visse områder af kroppen for gravide kvinder, men teknikken er typisk sikkert og kan være ganske effektiv for angst.
 5. 5
  Spis bestemte fødevarer til at reducere angst. Visse fødevarer indeholder næringsstoffer, der kan foranledige frigivelse af beroligende hormoner eller fremme en følelse af ro og forbedre søvn. Æg, fede fisk, nødder, bananer, kalkun, spinat, mørk chokolade, fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter kan hjælpe dig med at håndtere stress og angst.

Tips

 • Mange naturlige tilgange til behandling af angst kan være meget nyttigt og sikkert for gravide kvinder og fosteret. Selvom du stadig bør konsultere en sundhedsprofessionel, før du forsøger at behandle angst med naturlige metoder, kan mange alternative behandlingsformer tilbyde kvinder frihed fra medicin og forbedringer i humør, energi niveau og fysisk og følelsesmæssig velvære. Undgå urte eller supplere piller og te for angst, medmindre en sundhedsperson har godkendt dem til brug under graviditet, da nogle urter og naturlige piller kan forårsage fosterskader og endda abort.
 • Hvis du oplever klinisk angst eller hvis du har modtaget en diagnose forud for at blive gravid, er det vigtigt at mødes med en sundhedsprofessionel at drøfte dine behandlingsmuligheder under graviditeten. Aktuel forskning mangler for mange specifikke medikamenter til behandling af angst under graviditeten, og ingen farmaceutiske antianxiety medicin er 100% sikker under graviditet. Nogle antianxiety narkotika er meget sikrere end andre, dog, og er meget mere tilbøjelige til at blive ordineret til brug under graviditet.
 • Vær opmærksom på, at mange faktorer bidrager til en sund baby, og at mange over-the-counter medicin anbefales ikke til brug under graviditet, samt stofmisbrug, forbrug af alkohol og rygning. Det er sagt, er det mere farligt for dit barn at leve med uoverskuelig angst eller depression end at få hjælp. En jordemoder eller læge kan hjælpe dig med at veje de mulige omkostninger med fordelene ved behandlingen.

Advarsler

 • Forsøg ikke at selvmedicinering eller bestyrer angst uden hjælp og vejledning fra en sundhedsperson under graviditet.
 • Aldrig antage, at fysiske eller homøopatiske midler bære færre risici end moderne recepter. Altid konsultere din læge om at tage nogen ny medicin eller gå i gang om nye behandling planer. Bare fordi noget forekommer i naturen ikke gør det sikkert.