Wkedk

Hvordan at være Peppy

Her er nogle ideer til at hjælpe dig til at elske, hvem du er, og til at være mere peppy og boblende. En Peppy og boblende personlighed er nogen, der er altid sjovt at være omkring, der lysner atmosfære med en venlig, happy-go-lucky sans for humor og hvem bekymrer sig om alle i hans eller hendes nærhed.

Steps

Hvordan at være Peppy. Prøv at lytte til upbeat musik.
Hvordan at være Peppy. Prøv at lytte til upbeat musik.
 1. 1
  Prøv at lytte til upbeat musik. Hold dig væk fra deprimerende eller downbeat musik. Du sigter efter toppen i optimisme!
 2. 2
  Smil! Undersøgelser viser, at smile en masse opbygger dit humør som endorfiner frigivelse og lykke bliver en normal tilstand af væren for dig. Prøv det på for størrelse og begynder at blive vant til det. Det vil hjælpe til at fremhæve din positive image, og det vil sætte fut stemninger af alle omkring dig. Hold dem pearly hvidvinene rene, så du har et smukt smil.
 3. 3
  Splash ind på en sjov og glad måde. Gør noget dumt, men sødt på lejligheder, tilsyneladende uden grund. Du har måske i toppen af ​​din stemme, så andre kan høre dig, eller begynder at danse en boppie lille nummer, mens man venter ved busstoppestedet. Ikke blot vil dette gøre du har det sjovt og grine, vil det få andre til at grine så godt, især hvis du er virkelig dårlig til disse ting og få en komedie effekt går.
 4. 4
  Harness en tæt gruppe af venner til dig. Være, og tilfredse med dem og være kilde til interessant samtale, fra tilfældige godbidder til forbavsende dyb indsigt i, hvor meget du værdsætter deres venskab. Dette vil gøre dig føle super speciel, vil det gøre dine venner føler sig værdsat, og du vil blive den cement, lim din lille gruppe af gode venner sammen.
 5. 5
  Be til alle omkring dig. Hjælpe folk får på en bus, bære poser til dem i nød, åbne en dør og lad andre gennem først. Små stykker af venlighed, der vil gøre din karma evigt godt, når det bounces tilbage på din måde.

Tips

 • Husk, at selv de mest boblende og optimistiske mennesker vil have ned dage. Selvom du ikke skal kukkelure om, skal du stadig være i stand til at udtrykke dine følelser til dine tættere venner. Og husk ikke at snappe efter folk på grund af dit humør, der vil få folk til at holde sig væk fra dig og bare synes, du er en falsk.
 • Prøv at tænke på sjove ting. Det vil gøre dig til at smile.
 • Iført ting, der lugter godt vil gøre dig gladere.
 • Prøv at gøre masser af venner. Start en samtale med mindst en (nyhed!) person, en dag. Start med en person i en af ​​dine klasser. Hvis du ikke kan beslutte, tegne én ud af en hat!
 • Attain forskellige udseender til forskellige spændende / glade lejligheder. En lille wide-eyed, munden åben look for spændende nyheder er et must!

Advarsler

 • Husk - ikke alle specielt bekymrer sig for glade og Peppy mennesker. Nogle mennesker kan finde dette irriterende. Men holder du hovedet op og holde søde.