Wkedk

Hvordan til at nyde livet

Nyder livet er ofte menes at være en tankegang, resultatet af refleksion, handling og taknemmelighed. Og mens de fleste af os mangler tilstrækkelig fri tid til at flygte til nogle bjergtop tempel til at følge vores lyksalighed, den bedste måde at finde lykken er at gøre praktiske, dagligdags ændringer. Kombineret med bevidste valg at værdsætte de mennesker i dit liv og gøre plads til at gøre de ting, du er bedst til, små ændringer i dit liv hurtigt tilføje op til en større nydelse i livet.

Steps

Hvordan til at nyde livet. Start dagen med et smil.
Hvordan til at nyde livet. Start dagen med et smil.

Følelsesmæssige trivsel

 1. 1
  Få et kæledyr. At eje et kæledyr giver kærlighed, kammeratskab og timevis af underholdning. Pet ejerskab har sundhedsmæssige fordele også, såsom at reducere dit blodtryk og risikoen for hjertesygdomme, øge din følelse af velvære og forbundethed, og lære dig lektioner i empati og pleje. For ekstra varme og fuzzy følelser, overveje redde et kæledyr fra din lokale husly.
 2. 2
  Kom i musikken. Lytte til musik vandhaner ind i din hjerne fantasi og følelse af selv-identitet, øger dit selvværd og mindsker følelser af isolation. Lytte til musik føles bemyndigelse. Sæt på din favorit album - eller at en, du holder mening at dykke ned i, skru op for lyden, og skære alle andre distraktioner, så du virkelig kan opleve musikken.
  • I nogle tilfælde har musikken vist sig at hjælpe folk med at håndtere demens, hvilket giver dem en større følelse af empowerment.
 3. 3
  Start dagen med et smil. Dit ansigtsudtryk er traditionelt tænkt som et vindue i, hvordan du føler, men det er også troede, at dit ansigtsudtryk kan påvirke dit humør. Derfor skal du sørge for at smile frit, for at sikre, at dit humør er optimistisk. Du kan selv ønsker at hilse dig selv i spejlet med et smil første ting om morgenen - det glade ansigt kan være lige nok til at holde at stemningen flyder hele dagen lang.
 4. 4
  Tag en pause. En anstændig pause betyder ikke zoneinddeling ud til TV eller gå ned på internettet kaninhullet. Det betyder indstilling lidt tid afsat og gøre den speciel. Som en tak til dig selv, selv giver en ferie eller "staycation" en ændring af natur - også selvom det bare betyder at have en picnic i din baghave eller bygge et fort med dine børn i stuen. Tager en pause, der er forskellig fra den almindelige og lader dig "hænge løst" kan gøre underværker for din følelse af sjov, flugt, og tilfredsstillelse.
 5. 5
  Tilbring tid med interessante mennesker. Det er velkendt, at mennesker med en bred kreds af venner tendens til at leve longer.Of selvfølgelig fugle af en fjer flok sammen, og det er også blevet påvist, at dine venners adfærd rent faktisk kan have en stor indvirkning på yours.Make sikker på at du hænger rundt med positive, interessante mennesker til at inspirere dig til at leve et rigere liv.
  • Sætte off komme i kontakt med en gammel ven? Foretag denne opfordring i dag! Hvis du ikke kan nå den person via telefon, skal du indstille lidt tid afsat til at skrive en lang e-mail.
  • Blive trukket ned af en usund venskab? Aktivering din vens dårlig opførsel ikke gør nogen af jer noget godt. Har nogle selvransagelse og beslutte, om at løse tingene med et hjerte-til-hjerte eller blot afslutte forholdet.
  • Har problemer med at møde nye mennesker? Få uden for din komfort zone ved at gå til nye steder, slående op samtaler med fremmede, tage på en ny hobby, eller endda deltage i en social aktivitet gruppe på noget som Meetup.com.

Psykisk velvære

 1. 1
  Reducere stress. Du behøver ikke en kliniker til at fortælle dig, at stress er ikke sjovt, men vidste du, at selv en mild stress-induceret stemning lidelse som sub-klinisk depression kan hærge dit immunforsvar? Faktisk har varigheden af ​​en stressende periode større effekt på immunitet end severity.To kampen stress, først anerkende den og holde op med at kæmpe alene. Finde måder at jorde dig selv og at afreagere konstruktivt. Sport, motion, en hobby og tilbringe tid sammen med venner er alle gode måder at modvirke stress. Du vil måske gerne prøve guidede billedsprog, yoga eller tai-chi, hvis du har en alvorlig stemning lidelse, søge rådgivning og / eller medicin.
  • Fjern stress eller håndtere det bedre. Kan du ændre årsagen til stress? Så gør det. I mange tilfælde selv, stress links tilbage til dit job. I usikre tider, kan skifte job være svært, i hvilket tilfælde, skal du finde måder at håndtere det bedre. Dette omfatter at blive mere selvsikker om dine behov og grænser, arbejde smartere ikke hårdere og bruge arbejdspladsens ressourcer til at modvirke skadelige praksis, der påvirker dit helbred og velbefindende.
 2. 2
  Lære nye ting. At få en højere uddannelse kan styrke dit selvværd og interesse i verden. Men det er ikke for alle, og det er ikke den eneste løsning - læsning, rejser, tager sjove klasser, deltage gæsteforelæsninger, og møde mennesker fra andre kulturer, vil gøre det samme. Eller prøv MOOCs - massive online åbne kurser - disse kurser tilbyder meget stimulerende måder at strække din viden og evner i din egen tid. I sidste ende, i stedet for at løbe fra nye erfaringer, deltage i dem - og søge mere når du kan. Efter alt, du kun lever én gang.
 3. 3
  Find en hobby. Uanset om du vælger stempel indsamling eller kickboxing, hobbyer og fritidsaktiviteter er nødvendige i bestræbelserne for at nyde livet. Hårde rutiner er kontraproduktivt at spontanitet og overraskelse - efterlade en lille fleksibilitet i din tidsplan, så det ikke bliver rutine og trummerum. Gør din hobby eller aktivitet, fordi du elsker det, og fordi det får dig "i flow", og ikke af grunde som at holde op med andre mennesker, eller i overensstemmelse med urealistiske sociale standarder.
 4. 4
  Læs en god bog. Sætte fødderne op og se dit yndlingsprogram i slutningen af ​​dagen er absolut en behandler, men da passivt ser en historie ikke gør meget for at stimulere din fantasi, kan det også forlade dig følelsen urolig og zombified. For en ændring af tempo, finder en bog, som du kan tabe dig i et stykke tid. Hvis du ikke anser dig selv meget af en læser, tænke ud af boksen og finde noget, der vedrører dine hobbyer: Hvis du er en baseball fan, afhente Bill Veek selvbiografi, hvis du er en biker, prøv Zen og Art of Motorcycle Maintenance.
  • Hold noter af passager eller ideer, der virkelig genlyd med dig. Hvis du holder en notesbog i din sædvanlige læsning spot, klar til at notere ned disse inspirationer, vil du snart samle en inspirerende samling af ideer, der er vigtige for dig og kan hjælpe direkte din følelse af formål i mange år fremover.

Fysisk velvære

 1. 1
  Bolster dit immunforsvar. Ingen føler glade, når de er syge! Selv gøre noget så simpelt som at tage et vitamin med vitaminer C, E og A, selen og beta-caroten kan bidrage til at øge din immunity.More fordel selv, spise god mad, såsom frugt, grøntsager, korn og animalske fødevarer vil give god næringsstoffer som følge af kompleksiteten af ​​vitamin og mineral interaktioner uforarbejdede fødevarer tilbud. Udøver, sove godt, og tager mentale pauser kan også gøre underværker for din krops naturlige forsvar, og derved øge din energi og velvære.
 2. 2
  Øvelse. Udøver effekter frigivelsen af ​​endorfiner, som sender beskeder til hjernen, omsætte til positive følelser. Regelmæssig motion ikke kun bekæmper depression, angst og følelser af ensomhed, men også styrker dit immunforsvar. Selv gå til motion kan øge din antistof og T-killer celle respons.
 3. 3
  Sov godt. Søvn er stærkt knyttet til en persons helbred, stressniveau, vægt og livskvalitet. Derudover mens du sover, din krop producerer celler, der bekæmper infektion, inflammation og stress, hvilket betyder, at få for lidt søvn gør dig mere tilbøjelige til at få syge og øger den tid, du har brug for at komme sig efter sygdom.
  • Udøver er en af de absolut bedste måder at sove bedre om natten.
 4. 4
  Spil i snavs. Forskere fandt, at venlige bakterier i jorden faktisk udløse hjernen til at producere serotonin (meget gerne, hvordan antidepressiva arbejde). Hvis du har en have, komme ud og grave. Hvis du ikke gør det, overveje at starte en - hvis ikke for blomster, til grøntsager og urter. Selv designe en container haven kan skabe en plet af solskin i dit liv.
  • Det er klart, ikke-så-venlige bakterier er også i din have. Brug handsker for at beskytte hænderne, især hvis du har katte eller tilstødende katte bruger din have som et toilet. Og vask dine hænder grundigt efter at spille i snavs!
 5. 5
  Spis sundt. Det er en no-brainer, at spise godt (friske, uforarbejdede, basale fødevarer) har et stort udvalg af sundhedsmæssige fordele. Derudover giver at tage sig tid til at lave mad friske fødevarer for dig selv, du en følelsesmæssig løft: det lugter godt, det ser godt ud, det smager godt, og når du bliver dygtige til madlavning, kan det endda give en sjov, kreativ pause fra din rutine. Ud over at være en form for selv-forkælelse, er madlavning også godt for din tegnebog. Hvis du er ny til det, start med et par hurtige, idiotsikker opskrifter, der ikke vil slå dig ud madlavning evigt. Jo mindre forarbejdede fødevarer i din kost, jo sundere vil du være, hvilket vil sikre en god del mere lykke for dig.

Tips

 • Worry er en ubrugelig form for energispild. Tag det bekymre energi og gøre noget i stedet for at bekymre. Hvis du er så likvideret, at tanken om at gøre noget skræmmer dig, tage en pause eller et snooze, så kom tilbage og beskæftige sig med det problem, at konfrontere dig. Du vil føle sig meget bedre til at tackle det end ikke.
 • Mens disse retningslinjer har videnskabelige teorier støtter dem om lykke, husk at være i stand til at nyde livet afhænger af personen. Der er ingen videnskabelig måling af lykke, og alles idé om lykke og tilfredsstillelse er anderledes. I en nøddeskal, kan du vælge at være lykkelig - eller ej - og den eneste person med kontrol over det, er dig.

Advarsler

 • Der er ingen "one-size-fits-all"-løsning til lykke. Med alle midler læse hvad selvhjælp guruer og artikler som denne foreslå du forsøger. Men du behøver ikke tage det som evangeliet - om et forslag ikke virker for dig, så skal du ikke slå dig op over det. Find et alternativ, der virker, og holde sig til det i stedet.