Wkedk

Hvordan at være naturligt sjovt

Har du nogensinde blevet kaldt kedelig af en pige, der kun taler om aber? Er du dating en venezuelansk pige, fordi ingen i Europa er "sofistikeret nok til at få din humor"? Har du konstant flygte dit problem ved at rejse til fjerne lande?

Steps

Hvordan at være naturligt sjovt. Prøv at finde din "sjove" attitude.
Hvordan at være naturligt sjovt. Prøv at finde din "sjove" attitude.
 1. 1
  Prøv at finde din "sjove" attitude. Opret en liste over spørgsmål og besvare dem på en kreativ måde. Det gør tingene sjovt.
 2. 2
  Må ikke gøre nar af folk for morskab. Det vil gøre nogle mennesker som dig, men masser af mennesker vil foragte dig.
 3. 3
  Gør vittigheder på din egen regning. Folk vil finde det lettere at grine af dig end dem selv.
 4. 4
  Hvis nogen er i stand til at le ad sig selv, stikke sjov blidt, ikke uvenligt. Sørg for at du ikke går for vidt, da alle (herunder den person, der lo på), vil sætte pris på det, hvis det kun er en lille smule, men for meget, og du kan overdrive det.
 5. 5
  Overvej, hvad slags mennesker, du er omkring, og hvad der gør dem til at le. Hvis du tilfældigvis til at tænke noget er sjovt, men de andre folk ikke, så skal du ikke påpege det. Bare nyde det stille og roligt ved dig selv.
 6. 6
  Fortælle vittigheder, hvis de er forfærdeligt ikke vil gøre folk til at grine, kun stønne i smerte. Please, please, tøv ikke fortælle corny eller dum vittigheder og derefter grine ad dem alene.
 7. 7
  Overvej dine styrker. Forskellige mennesker har forskellige måder at være sjov: nogle mennesker er afhængige af sarkasme og vittige kommentarer at være morsom, nogle er meget godt med vittigheder, nogle mennesker er sjove på grund af deres ditzy adfærd. Når du ser dit område af humor, bygge! Watch sitcoms hvor karakteren bruger også denne type humor. Kig på hjemmesider for vittigheder. Watch komedier. Øve dit område af humor vil styrke din egen humor.
 8. 8
  Øv din timing. Mange ting er sjovt, hvis du holder pause lige før punchline at bygge drama. Må ikke smile eller grine indtil for et par sekunder efter punchline. På den måde folk kan aldrig være sikker på, hvis du er sjov eller ej. Hvis du siger noget alvorligt, men lidt underligt, at de vil synes, det er en vittighed, og du har en deadpan humor. I løbet af denne periode, stormer hurtigt gennem ting at sige. Prøv at sige det sjoveste muligt.

Tips

 • Se en masse tv-komedie og lære af deres fortolkning, lære den måde, de handler og se, når publikum griner og forsøge at gøre det samme. Derefter tilføje i din egen stil.
 • De vittigste mennesker er ofte de mest ulykkelige-så husk at du ikke kan få det hele.
 • Tag-linjer, såsom "Stupidity er ikke et handicap" er meget morsomme. Nogle mennesker nyder dem meget, men andre mennesker bare gå "huh?" og ikke får det. Igen, overveje din målgruppe.

Advarsler

 • Må ikke gøre nogen dumme vittigheder, som gør ondt ligesom "Jeg vil vædde på, at nørd mor tror, ​​han er også nørdet" eller noget lignende.
 • Må ikke fortælle den samme vittighed to gange inden for ti minutter, eller det bare bliver gamle virkelig hurtigt.
 • Hvis du prøver at være sjov ved at være tilfældig, ikke gør det samme inden for de næste 10 minutter! Det bliver bare dumt, hvis du gør det.
 • Kun være sjovt i passende tidspunkter. Knock knock vittigheder ved en begravelse er No-nr. Det er en begravelse, efter alle! Begravelser er for sorg, ikke fnisende.
 • Må ikke handle dum, fordi du tror, ​​at dens sjove, vil du bare genere dig selv
 • Sommetider din gruppe af venner kan huske en punchline fra en tidligere vittighed, hvor man "skulle være der" for at få det. Disse anses "inside jokes", og få virkelig gamle virkelig hurtigt. Prøv ikke at slå den samme vittighed til døden eller endnu bedre, bare værdsætte joke til hvad det var uden at gentage det igen og igen.
 • Husk, spille på ord som den ovenfor, kan føre til episke øjeblikke i komiske historie eller støn og stønner fra alle, der vidne dem.
 • Naturligvis er nøgleordet i titlen, hvis dette ikke virker, kan du nødt til at acceptere, at du ikke kan være virkelig naturligt sjovt.
 • Må ikke gøre vittigheder om en anden. de kan få rigtig P *** ed off, og du ønsker at få venner, ikke mister dem.
 • Må ikke bære t-shirts med slogans, der formodes at være morsom. Det gør man ser halt og alle vil finde ud af du får dit tøj fra Wal-Mart.
 • Tilfældighed er ikke altid sjovt. Det kan være irriterende og kan gøre dig ser virkelig underligt.
 • Ingen dumme vittigheder!