Wkedk

Hvordan at være sjovt uden at fortælle vittigheder

Her er hvordan man kan finde humor i ikke-så-sjove ting. Inden længe vil du have folk griner meget på din præsentation uden at fortælle vittigheder. Nedenfor er nogle måder at få folk til at grine. Ligesom dans uden musik.

Steps

Hvordan at være sjovt uden at fortælle vittigheder. Sætte scenen for latter.
Hvordan at være sjovt uden at fortælle vittigheder. Sætte scenen for latter.
 1. 1
  Sætte scenen for latter. Hvis du ønsker at lysne op dit program, kan du ønsker at lade publikum vide dette, selv før du siger et ord. Projekt nogle muntre visuals som publikum træder ind i lokalet. Spille nogle opløftende musik som de kommer ind. Eller tilføje nogle humor til din præsentation titel eller programbeskrivelse. Din bio, for eksempel, kan have en liste over resultater, legende efterfulgt af "Hans mor er meget stolt."
 2. 2
  Ansigtsudtryk er en stor del. I en sjov situation, hvor alle griner, forsøger hårdt at se blank, som om du ikke kender hvad der sker. Du får griner, og alle øjne er på dig. Må ikke være bange. Nogle mennesker kan lide at stirre på andre mennesker uventet-der revner op griner.
 3. 3
  Grin med dig selv. Igen, selv før du åbner munden, kan du vise publikum, at du ikke tager dig selv alt for alvorligt ved at tilføje nogle legesyge ting om dig i din introduktion. For eksempel har indføringsnålen fortælle publikum, at du er forfatter til syv bøger, der har solgt godt over 3 eksemplarer. Så den person korrigerer deres fejl og siger: "Ups, det er 300.000 eksemplarer." Eller gå vild, sætte det den anden vej rundt.
 4. 4
  Få nogle griner med en prop. Det er blevet sagt, at læring er forbedret med visuelle hjælpemidler. Hvis dette er sandt, så højttalerne nødt til at forbedre deres samtaler med noget visuelt at illustrere, hvad de siger. En afstivning er en fantastisk måde at gøre dette, fordi det ikke kun gør din besked mindeværdige, men det kan også få et godt grin. Brug balloner til at illustrere, hvordan folk kan give slip på deres stress eller en oppustelig globus at illustrere, hvordan vi ofte bære verden rundt på vores skuldre. Alle gør et punkt, og alle får et godt grin.
 5. 5
  Fortæl dine humoristiske historier. Åbn dine humor øjne og ører og se og lyt efter de sjove ting, der sker rundt omkring dig. Familier er en særlig god ressource for at finde humoristiske historier. En sådan historie involverer forfatterens 93-årige mor. Hver gang hun går til lægen, hun hyrer en van tjeneste at tage hende der og tilbage. En sen eftermiddag, var det ikke op til at tage hende hjem. Da lægen havde at lukke kontoret for dagen, foreslog han, at hun venter på van i pizzeria ved siden af. Efter at have ventet i lang tid uden van ankommer, hun gik op til skranken og spurgte: "Har du levere?" Da manden bag disken svarede: "Selvfølgelig gør vi. Vi er en pizza sted." Hun sagde, "Great. Så jeg vil gerne have en pepperoni pizza, og jeg vil gerne gå med det."
 6. 6
  Låne nogle vittige ord. Mens vi venter på dine egne humor-relaterede historier skal vises, kan du ønsker at låne nogle sjove korte citater fra kendte mennesker til at lysne op din samtaler. Citat bøger, tv, aviser og magasiner såsom Readers Digest er store ressourcer til lokalisering store citater. For eksempel, hvis du ofte taler med hospice grupper Woody Allens kommentarer om død og døende er passende (fx "Der er værre ting i livet end døden. Har du nogensinde brugt en aften med en forsikring sælger?") Citater og one- liners fra film og tv-shows ofte arbejder, men sørg for at de ikke er for dramatisk eller velkendt. Studere sitcom karakterer som Chandler Bing fra Friends vil få dig i den mentalitet af en naturligt morsom person.
 7. 7
  Saml publikum anekdoter. Sommetider publikum siger de sjoveste ting. Når de gør det, skriv det ned. Det kunne være en stor griner i din næste præsentation.
 8. 8
  Husk på bundlinjen. For ikke-humorister, kan nogle af de ideer, der præsenteres her synes alt useriøst for dit emne. Ikke desto mindre, er du stadig opfordres til at søge en måde at upping underholdnings værdien af ​​dine samtaler, fordi det også kan øge hvad du kan oplade. Da Steve Allen engang bemærkede: "Folk vil betale mere for at blive underholdt end uddannet."
 9. 9
  Falske historier. Normalt reelle komikere bruger falske historier til at gøre en billig griner. Lidt ligesom Brian Regan bruger "Stupid i skole" joke. Selvom det er en falsk historie, han gjorde det op og publikum grinede stadig på det.
 10. 10
  Gør det relevant. Et sidste ord om at bruge humor i dine præsentationer - sørg for at det er relevant. Morsomt et publikum af hensyn til at få et godt grin kan være ideel til en stand-up komiker eller en efter-middag, humorist, men det er nok ikke godt for de fleste højttalere. Hvis din humor ikke gør et punkt eller har et formål, skal du ikke bruge det.
 11. 11
  Ikke grine på din egen vittighed. Så sjov vittighed kunne være, aldrig grine på din egen vittighed. Det vil gøre dit publikum kede sig.

Tips

 • Må ikke altid forsøge at knække vittigheder, nogle gange kan det bare gøre folk tror, ​​du er irriterende.
 • Sarkasme har en tid og sted. Find det rette øjeblik til at smide det i. Gør grin med venner såvel som dig selv er en god vej at gå.
 • Altid tilføje udtryk til, hvad din siger, være energiske eller spændende kan gøre selv den stalest vittigheder synes sjovt.
 • Må ikke fornærme andre i forsøg på at være morsom.
 • Være original.
 • Lave sjove videoer, hvis du skal.

Advarsler

 • Du behøver ikke at bruge bandeord at være morsom.
 • Race og religion vittigheder er som regel out of bounds - kender din målgruppe! Så du kan gå hjem med et blåt øje, næste gang du laver en racemæssig joke.
 • Vær forsigtig, når du grin med dig selv. Må ikke ødelægge din troværdighed, ellers ingen vil tage resten af ​​din præsentation alvorligt.
 • Det er OK at tage et citat fra et tv-program / film nu og igen, men ikke alt for ofte! Ellers vil folk tror, ​​at du ikke kan tænke på noget sjovt at sige selv. Og hvis du låner en andens tilbud, siger, du har lånt det. Hvis du lader det er en af ​​dine egne, og den person, du siger det til anerkender citat nogen elses, vil du ikke komme ud af denne situation meget godt!
 • Overdrive, men ikke over gøre det. Overdrive, hvad du siger, ikke hvordan du siger det.
 • Vær meget forsigtig, når du bruger aktuelt eller politisk humor. Hvis du ikke ved hvad du laver, er der ingen hurtigere måde helt fremmedgøre dit publikum. Hvis der ingen får det, siger noget lignende, "Tro mig, det ville have været virkelig sjovt, hvis vi var fransk."
 • Må ikke klæde sjovt for en præsentation. Det er en surefire måde for folk til ikke at tage, hvad du siger alvorligt. Du bør være i stand til at gøre folk til at grine og stadig få dit budskab igennem. Hvis du ser ud som en klovn, vil du blive opfattet som en klovn.
 • Må ikke gentage dig selv for mange gange. Det vil virke, som det var det eneste, du kan sige sjovt og du kan endda virke irriterende. Hvis du gentager for mange gange, vil det virke som om du fik det fra en person, og en del af komedie er, at det er dine egne ideer gør andre folk til at grine.