Wkedk

Hvordan at være energisk og sjov kærlig

Folk sprængfyldt med energi har tre ting til fælles: de dybt ære og respektere sig selv, de helt acceptere sig selv for, hvem de er, og ikke tager sig selv alt for alvorligt. De ser også udfordringer som muligheder for at være kreativ. De skifter deres negative tanker så hurtigt som de skifter kanaler på deres tv med deres fjernbetjeninger. Fordi de ser livet som et spil at spille og nyde, de udstråler godt helbred. De er sjovt at være omkring og og acceptere folk for hvem de er.

Steps

Hvordan at være energisk og sjov kærlig. Ær dig selv og indse, du er en unik person med din egen skæbne at opfylde.
Hvordan at være energisk og sjov kærlig. Ær dig selv og indse, du er en unik person med din egen skæbne at opfylde.
 1. 1
  Ær dig selv og indse, du er en unik person med din egen skæbne at opfylde. Tro på dig selv, aldrig give sår tvivl, handling overvinder tvivl. Eftergøre det indtil du gør. Lov den måde, du ønsker at være, selvom du ikke føler i øjeblikket. Lyt ikke til de negative bånd i dit hoved, visualisere dine mål og gå videre. Træne og administrere dit sind
 2. 2
  Respektere dig selv. Respekt dig selv for din unikke og forstå, at alle er på deres eget liv rejse. Du er hvem du er, du er den bedste til at være dig selv, og du er en unik person, fuld af muligheder! Acceptere og respektere dig selv, mangler og alle, og du vil opdage, at livet bliver meget mindre af en byrde.
 3. 3
  Glem alt om, hvad andre tænker om dig. Den mest værdsatte udtalelse skal være din alene. Hvis du lever i frygt for hvad andre mennesker vil sige eller tænke på dig, vil det holde dig tilbage fra at realisere dit fulde potentiale og blive den bedste du kan være. Alles anderledes ikke gør, hvad alle andre gør, bare fordi du er bange for at skille sig ud. Lad ikke folk vælge på nogen usikkerhed, indse, at det, de siger og tænker virkelig ligegyldigt.
 4. 4
  Accepter både dine mørke skygger og det skarpe lys, der skinner frem fra din kærlige kvaliteter, derfor acceptere samtlige hvem du er. Det betyder anerkender din "gode" og "dårlige" kvaliteter, dine fejl og dine talenter, dine fejl og dine præstationer. Nyd reflekterende på din fortid og de erfaringer, du har lært, samt lære mere om dig selv og tage alt, hvad du overhovedet kan fra dine erfaringer, gode og dårlige.
 5. 5
  Se din egen dømmekraft og selvkritik. Tro på dig selv. Din rejse i livet er gevind med venner, familie og endeløse begivenheder, men det er også en ensom ting for dig - du er nødt til at være din hårdeste kritiker, men på samme tid, selv din største fan. Må ikke nogensinde lade dig blive store ledes, men aldrig rive dig ned. Accepter og elske dig selv, og hvis noget om dig, ikke føles rigtigt, ikke slå dig op, arbejde på det.
 6. 6
  Tag noget personligt. Uanset hvad folk gør eller siger, ligegyldigt hvordan tingene vise sig, lære at acceptere det, gå videre og se tilbage og grine. Må ikke være for følsom eller også bekymret over den måde, tingene er; få mest muligt ud af disse erfaringer, selv om de ikke er helt behageligt.
 7. 7
  Tilgiv dig selv og andre, når skrue ups ske, det letter dit hjerte og tilføjer enorm energi til dit liv. Husk, at alle laver fejl, inklusive dig selv, og lære ikke at lade denne vrede eller ked dig ud over det punkt, tilgivelse.
 8. 8
  Tænke kreativt, når udfordringer op, som de vil gøre, indtil den dag, du forlader denne jord flyet.
 9. 9
  Være taknemmelige for alle de gaver, du har, og tage sig af din krop, sind og ånd, som ingen andre ved, hvordan man mere end du gør, selv når de synes at.
 10. 10
  Lev i nuet: fortiden er død (ligesom en annulleret check) og fremtiden er et gældsbevis, kan den muligvis ikke ankommer. Du vil føle så meget mere glæde, når du rent faktisk kan bruge de muligheder, du har optjent.
 11. 11
  Tag op energi arbejde som qigong, yoga og EFT. Det hjælper til at bringe energi og til dit liv.

Tips

 • Bare gå med strømmen og forsøge ikke at bekymre sig om ting.
 • Leve så meget som muligt i den nuværende, glemmer og tilgivende din fortid og ikke fantasere for meget om fremtiden. Sætte mål og have drømme er reel, men følge op med visualisering, højre tænkning og handlinger.
 • Livet er for kort til at være elendige!
 • Se dig selv som en kærlig barn i en venlig univers. Husk, at du får at vælge, hvordan du ser verden, ingen tvinger dig til at tænke på en bestemt måde.
 • Det er alt en sindstilstand, så før du begynder, glemmer alle de ting, der kan gøre dig ked af det og dyster.
 • Intet er umuligt, når du er fast besluttet!
 • Gør du gør hvad du gør, fordi du kan lide det, ikke fordi nogen fortæller dig.
 • Livet vil banke os ned nogle gange, men vi kan vælge, om ikke at komme op igen.

Advarsler

 • Må ikke kukkelure rundt slå dig op om fortiden, uanset fejl eller beklager du har følt dig forladt der, bør ikke være så vigtigt for dig, at du holder den mod dig selv, og hvordan du kan spare fejlen / beklagelse ved at forbedre det i fremtiden.
 • Vær forsigtig med andre, især dem tættest på dig, fortæller dig, hvordan du lever dit liv. Du vælger, hvordan at forfølge din lykke og frihed, som giver energi hele dit væsen og gør dig sjovt at være omkring.
 • Se hvordan du taler til dig selv. Dagligt du har mellem 50.000 til 70.000 tanker. Når dine tanker er optimistiske, håbefuld, tilfreds, inspirerende, taknemmelig og glad, du udstråler energi, og du er naturligt og ubesværet en sjov kærlig, energisk person folk elsker at være tæt sammen med.
 • Må ikke ønsker, hvis du kun kunne gå tilbage i tiden og løse et problem, fordi du først og fremmest kan-ikke - fortiden er død, det er uddøde, og hvad ville være det punkt, hvis vi alle kunne gå tilbage i tiden og bare ordne det? Hvilken lektie som mennesker oplever vi virkelig lære at undgå og gemme os fra dette spørgsmål.
 • Hvis du ikke fortryde at gøre noget som afsked farvel, eller måske en eller anden måde kunne du have reddet din ven eller far fra at dø, tilgiv dig selv, fordi af omsorgsfulde så meget, du allerede har bevist sig selv nok til at vide, at du gjorde kærlighed, person, et dyr eller selv insekt. Dette viser, at hvis denne person eller kæledyr havde været i live, og de ​​så, hvor meget du elskede dem, ville de vil have dig til at græde det ud, men ikke bliver deprimeret over det længere, end du burde.
 • Fremtiden er som en baby. Hvis du ville have det til at være godt og glad, ville du ikke ryger, tager stoffer, gamble eller true det sådan. Tage sig af det godt.