Wkedk

Hvordan til at være munter

Livsglæde og venlighed kommer fra hjertet. Men nogle gange er det svært at være munter og optimistisk over for andre. Her er nogle måder at trække ud af disse vidunderlige kvaliteter.

Steps

Hvordan til at være munter. Hjælpe nogen, der er i nød.
Hvordan til at være munter. Hjælpe nogen, der er i nød.
 1. 1
  Være behageligt i din egen hud. Du er din egen specielle person, med dine egne individuelle træk og stærke sider. Vær stolt af disse evner, og være glad for, hvem du er. Forstå, at selvom du ikke er perfekt, kan du stadig arbejde hen imod til dit fulde potentiale.
 2. 2
  Hjælpe nogen, der er i nød. Ikke alle er så heldige som du er, heller ikke nogle mennesker har så meget kærlighed som du gør. Prøv at hjælpe dem ud ved at donere til velgørende organisationer, der kører en fødevare drev, der supplerer nogen, eller endda tilbyde en simpel smil. Dit engagement vil skinne-og du vil gøre en anden glad undervejs!
 3. 3
  Se på den lyse side, men være ærlig. Hvis du har en dårlig dag, identificerer det! Du skal ikke bare ignorere det faktum. Så efter du har analyseret det faktum, at du oplever en dårlig dag, udtænke måder at gøre det bedre. For eksempel sige, du sidder fast i en forfærdelig regnvejr, og har brug for at komme hjem. Du bør helt sikkert identificere, hvad et problem er. Men du kan minde dig selv, hvor heldig er det, at du er kun 5 minutter væk fra dit hus. Der er altid noget positivt.
 4. 4
  Hør. berolige andre, og lytte til deres tanker. Du kan finde nogle indsigt, eller endda et grin!
 5. 5
  Hold et åbent sind. Lad chips falder, hvor de kan. Noget kan se værre end det faktisk er.
 6. 6
  Prøv at forblive raske. Få masser af søvn og spise godt. Du har brug for din energi og styrke til at føle og være din bedste hver dag!
 7. 7
  Må ikke sætte folk ned. I stedet opfordre dem til at stige og nå deres mål. Display optimisme og heppe dem på hver eneste skridt på vejen. Din optimisme bliver smitsom.
 8. 8
  Aldrig dømme for hårdt. Aldrig dømme en person ved fysiske udseende. At stille pige i ryggen af ​​rummet kan se skræmmende, men indeni kan hun lide fodbold ligesom dig! Du ved aldrig, hvis du vil være i den position en dag og har brug for en ven. Være en ven.
 9. 9
  Gør noget! Komme i gang, skal du gå rense dit hus, gøre retterne, fold nogle Tøjvask eller begynde at udøve. Du vil føle du har udrettet noget, og dette kan inspirere dig til at være i stand til at gøre mere!

Tips

 • Lyt til dit sind noget af tiden, og dit hjerte hele tiden.
 • Kom ud af huset. Sommetider være alene er god, men ensomhed kan forbruge dig. Tag en cykeltur i solen eller bede en ven ud til kaffe.
 • Må ikke være negativ, kynisk eller bedragerisk.
 • Sørg altid for at smile. Det vil gøre alle omkring du føler dig godt!
 • Musik har stærke evne til at appellere til folks følelser, visse former for musik kan øge lykke. Lyt til nogle optimistiske sange til at få dit humør op og føle sig mere munter.
 • Sig hej til mennesker, ikke bare de samme mennesker hver dag, men lade andre vide, at du er villig til at være venner med alle.

Advarsler

 • Selvom man altid skal føle sig godt om dig selv, aldrig blive indbildsk. Vi har alle vores negative punkter også-ingen er perfekt, ikke engang dig.
 • Vær forsigtig, med det modsatte køn, kan undertiden venlighed blive misforstået som en kommer på. Sørg for, at dine intentioner er klare, hvis uønsket.
 • Munterhed er ofte forveksles for at være falsk. Må ikke tale lidt højt stemmer og foregive at være perfekt. Du vil bare ende irriterende alle.