Wkedk

Hvordan at undgå pletter på prævention

Uregelmæssig og pletblødning er normal, når du først begynder at tage en p-piller, men stadig irriterende. Vid, at du ikke er alene. Uregelmæssig og pletblødning vil forekomme til næsten enhver kvinde på et tidspunkt. Det tager omkring 6 måneder for kroppen at vænne sig til hormoner niveauer, men der er nogle ting, du kan prøve i mellemtiden for at undgå pletter på prævention.

Steps

Hvordan at undgå pletter på prævention. Tag din p-pille på samme tidspunkt hver dag.
Hvordan at undgå pletter på prævention. Tag din p-pille på samme tidspunkt hver dag.
 1. 1
  Tag din p-pille på samme tidspunkt hver dag. Tage p-piller mere end 4 timer forsinket kan give pletter.
  • Hvis du rejser til en anden tidszone, efter at du begynder at tage p-piller, så prøv at tage det så tæt på dine pre-rejse gange som muligt for at forblive på den samme tidsplan.
 2. 2
  Følg anvisningerne på din prævention recept til at håndtere mangler en pille. Mangler en pille kan smide dine hormoner i modvind og næsten altid forårsager spotting. Det kan tage et stykke tid at udjævne igen.
 3. 3
  Rygestop eller reducere antallet af cigaretter du ryger hver dag.
 4. 4
  Spørg din læge, hvis din medicin kan være synderen. Antibiotika og endda kosttilskud kan ændre den måde din krop metabolizes visse hormoner.
 5. 5
  Tag din pille om natten, så det er ikke konkurrerer med andre fødevarer til at arbejde gennem din krop.
 6. 6
  Forbruge 1.000 milligram C-vitamin i løbet af din spotting eller op til en uge. C-vitamin øger kroppens evne til at absorbere østrogen.
 7. 7
  Undgå stress, som frigiver cortisol i din krop. Cortisol direkte påvirker kroppens hormonbalance. Motion, meditation, yoga og dyb vejrtrækning teknikker er blot nogle af de måder, du kan reducere dit stress-niveau.
 8. 8
  Stop med at tage aspirin, hvilket kan forlænge varigheden af blødningen.
 9. 9
  Opretholde en sund vægt og spise en kost rig på frugt og grøntsager. Vægtøgning eller vægttab kan påvirke kroppens hormonbalance, samt dårlig ernæring.
 10. 10
  Undgå eller reducere dit forbrug af koffein.
 11. 11
  Få regelmæssige celleprøve og livmoderhalskræft eksamener af din sundhedspleje professionel. Blødning kan være et symptom på alvorlige sundhedsmæssige forhold, såsom livmoderhalskræft eller endda en seksuelt overført sygdom.
 12. 12
  Undgå maveinfluenza. Diarré flytter din p-pille gennem dit system for hurtigt og opkastning garanterer du vil ikke fordøje det. Hvis du bliver syg, kan du begynde at spotte, men fortsætte med at tage din prævention som anvist.
 13. 13
  Kontakt din læge, hvis spotting mellem perioder sidste i mere end 6 måneder, eller hvis de spotting bliver til kraftig blødning med kramper.
  • Hun kan udføre en eksamen for at udelukke en infektion eller anden årsag til unormal blødning. Din læge kan beslutte, at en anden dosis af prævention hormoner, et andet mærke piller, eller endda en anden præventionsform kan være i orden.

Tips

 • Hold en dagbog relateret til din spotting og notere ned, hvad der skete den dag. Dette kan hjælpe med indikere nogle udløser relateret til den spotting.