Wkedk

Hvordan at undgå at blive bange natten

Har du problemer med at sove på grund af frygten for mørke og usikkerhed? Følg disse tips og du vil være i stand til at slumre fredeligt, selv i de mørkeste af værelser.

Steps

Hvordan at undgå at blive bange natten. Identificer årsagen til frygt og undgå at gøre det.
Hvordan at undgå at blive bange natten. Identificer årsagen til frygt og undgå at gøre det.
 1. 1
  Identificer årsagen til frygt og undgå at gøre det. Hvis det er fra skræmmende film, stoppe med at se dem helt, og lad dine minder af dem langsomt forsvinde i løbet af de år, aldrig sætte i nye billeder.
 2. 2
  Tænk up billeder af din favorit dessert, din seneste års fødselsdag, eller nogle at omgive dig med store puder og tæpper, kramme en og træk resten omkring dig til at føle sig trygge.
 3. 3
  Brug den tid, når du ligger i sengen for at udøve dine kreative muskler. Tror du høre noget? Vend det til en historie (ikke skræmmende) i dit sind, og gøre dig selv hovedpersonen.
 4. 4
  Må ikke gå i seng med et hoved fuld af bekymringer: Er du bange for monstre i skabet, eller er du tænker på alt det, der skal gøres i morgen? Hvis det er sidstnævnte, så prøv at lave en liste over hvad der skal gøres den følgende dag. Gennemgå din liste, før sengetid, så glem alt om det! Dette vil tilføje struktur til dit liv og lette nogle af bekymring. I morgen er en anden dag!
 5. 5
  Få en cd, du virkelig gerne, eller brænde en off en afspilningsliste. Spil det på "gentag alle", og det skulle hjælpe dig en masse.
 6. 6
  Brug en aften lys. Bruge en, der er forklædt (hvis du er ældre). Hvis du bruger en, der er så cool, som en lava lampe, vil folk blive for distraheret til at bemærke det er en nat lys. Eller bare tage ud natten lys efter du vågner.
 7. 7
  Hvis du har et kæledyr, kan det trøste dig en masse. En kat til at putte omkring dine fødder, en kæmpe hund for at beskytte dig, eller endda de beroligende lyde af en fisk filter eller en hamster hjulet.
 8. 8
  Du kan blive vant til at stirre på et bestemt skræmmende plet i dit værelse, e. G. ud af døren og ind i det mørke entre, søge til det i monstre. Flyt din seng, så kigger ud af døren er umulig, eller lukke døren. Dette kan synes som det ville gøre dig mere ængstelig om, hvad der er derude, men faktisk er det simpelthen fjerner den skræmmende stimulus, så du ikke selv tænke over det.
 9. 9
  Prøv at tale med dig selv. Det uhyggelige raslende støj er kun bladene blæser i den varme, fredelig vind udenfor. Alle de glade små skabninger udenfor er enten sover eller dyneløfterier i snavs, på udkig efter små nødder eller frø til at gnaske. Hvis det hjælper, holde en tung bog eller hård genstand noget nær dig. Overbevis dig selv, at hvis en ubuden gæst ind i dit værelse, kan du bruge objektet som selvforsvar. Hvis ulige skygger, former og silhuetter, der er problemet, bruge logik til at identificere dem som det, de virkelig er.
 10. 10
  Hvis du hører lyde, i stedet for at tænke på ubudne gæster kommer ind, forestille sig, at alle dine venner og kære er tiptoeing rundt for at gøre dit hjem smukt! De bevæger sig rundt for at beskytte dig. De ville aldrig gøre dig fortræd. Og husk, at knirkende lyde sandsynligvis er forårsaget af ekspanderende og kontraherende trægulve.
 11. 11
  Luk dine øjne. Det er ofte den bedste måde at stoppe koncentrere sig om de ulige figurer på dine vægge. Og hvis du skal, ørepropper brug for at overdøve lydene.
 12. 12
  Hvis du bor i en lejlighed, kan du også tilskrive alle de mystiske, uhyggelige lyde til de andre personer i din bygning. Knirkende gulv lyde, dæmpede thuds osv. er sikkert bare naboer rundt. Også minde dig selv, at disse mennesker lever i umiddelbar nærhed, og er i nærheden, hvis noget sker. De ville høre dig. Disse tanker er især nyttig, hvis du er venligt med dine nærmeste naboer.
 13. 13
  Sommetider føler isoleret fra resten af verden om natten er, hvad øger de skræmmende følelser. (For nogle mennesker er dette grunden til at forlade TV eller radio på som de falder i søvn, er nyttigt.) Prøv at lade din mobiltelefon tændt og inden for tæt rækkevidde for tryghed, "just in case". Har antallet af en ven, der forbliver op sent eller slet ikke noget imod at vågne op for at tale til dig, indtil du er rolig.
 14. 14
  Prøv at tilføje en kort session med meditation, strække eller yoga til din sengetid-forberedelse rutine. Du kan finde gratis guidet meditation podcasts og afslappende yoga rutiner online. Selv noget så simpelt som at trække vejret dybt, mens du lytter til beroligende musik kan hjælpe med at sætte dit sind mere tryg ved. Stress bygger op i løbet af dine daglige aktiviteter, og det kan kun øge problemet med en fantasi, der får overaktiv natten.
 15. 15
  Igen, glade, beroligende tanker er det første forsvar mod de trænger, skræmmende dem, så find en kilde af disse. Sites som Cute Overload Kan jeg Har Cheezburger? Og Daily Puppy arbejde vidundere.
 16. 16
  Start en tumblr blog og fylde det med glade og inspirerende ting, der vil berolige dig ned. Billeder, musik, videoer, citater og historier, som du kan lide kan hjælpe, som du falder i søvn.
 17. 17
  Hvis du får super bange spørge dine forældre, hvis du kunne sove i deres seng. Hvis de nægter måske bede om at sove på deres etage. (Ikke hvis du er gammel nok til at gøre det pinligt!)
 18. 18
  Hvis du har et tv på dit værelse, se det, indtil du bare falder i søvn. Sørg for at sætte en timer på tv, så når du falder i søvn, vil fjernsynet slukke af sig selv.
 19. 19
  Det hjælper, hvis du har et par bofæller, der ikke har noget imod opholder sig sent. Spørg dem, hvis de kan holde op, indtil du blunde.
 20. 20
  Prøv at få et værelse på anden sal, hvis du bor i et hus. Sovende ud for et vindue med en visning af noget (f.eks Havet, en bakke), og ud af den direkte af døren kan hjælpe også.

Tips

 • Lyt til en af ​​dine yndlingssange og forestil du er sanger med dine tilbedende fans på scenen.
 • Tænk over dette. Hvis der ikke har været ubudne gæster eller monstre på alle de andre nætter, hvorfor skulle der være nogen nu?
 • Distrahere dig selv ikke kun med glade tanker, men teknologi! Når du ser en film (naturligvis ikke en skræmmende eller trist én) du er meget mere positive, og film samt iPhone spil, online videoer og hjemmesider tilbyder stor eskapisme. I sidste ende, kan du styre teknologi til bestemte omfang, og vi føle sig sikrere, når vi er i enten en position for at blive beskyttet, eller en position at være i kontrol.
 • Bede. Spørg Gud, Maria og alle de hellige til at hjælpe dig til at glemme din frygt. De er formentlig ikke reel, men at vide, at du har fået Gud på din side er en stor hjælp!
 • Tænk glade ting i fremtiden som wheres din næste ferie, eller hvad vil du få til din fødselsdag, hvis din fødselsdag er nær.
 • - Hvis du så en skræmmende karakter i filmen, video etc. prøv at forestil dig, at tegn og derefter "forskønne det" - hvilket gør det i dit daglige menneske (hvilket gør det til en berømthed, du kan lide hjælper også).
 • Syng en glad sang og husk en glad tanke.
 • Brug din sunde fornuft. Husk, at monstre, spøgelser og dæmoner ikke er ægte! Men hvis du virkelig er stadig bange for de tanker og vide, at det ikke er realistisk, snak med din familie og fortælle dem, at du er bange. De vil tilbyde support. Hvis du stadig er bange bede om at gå til den lokale læge.
 • Spil en blød melodi med hovedtelefoner eller ørepropper. Dette kan hjælpe med at holde ud støj og hjælpe dig falde i søvn hurtigere.
 • Må ikke tænke på det. Få et udstoppet dyr, en flok puder, eller tale med dig selv. Noget at tage dit sind ud af det. Bare tænk på glade tanker, og derefter tænke på, hvor umuligt frygten er (for eksempel hvis det er en skræmmende film).
 • Holde fortæller dig selv, at det er bare en film eller skræmmende historie. Hvis du bor i et hus, som du har sovet i før, er der ingen forskel, det er bare normal aften!
 • Husk, hvis du bor i et højhus, kunne alle disse lyde bare være dine naboer gør al den støj, ikke et spøgelse eller monster eller endda en ubuden gæst!
 • Bare husk, at du bare kunne blive bearbejdet op, måske du vil have noget, og du har problemer med at sove, hvis din et barn og du kan få en belønning, hvis du bare gøre det, så ansigt din frygt og bare gå og tage en chance!

Advarsler

 • Undgå at se skræmmende film umiddelbart før sengetid. Disse vil helt sikkert sætte dig på kanten.
 • Undgå at foretage tilfældige søgninger på Google natten, kan du finde noget, der vil skræmme dig. Det samme gælder for at kigge på tilfældige videoer på Youtube, medmindre du er sikker på deres indhold (nogle videoer kan indeholde screamers).
 • Men hvis du hører mistænkelige lyde gentagne gange i løbet af natten, ikke afskedige dem med "fortvivl ikke, mine venner bare omarrangere mine møbler." Ring 911 (999 i UK). De er der for din hjælp, og det er bedre at lave en fejl end at være i virkelige problemer. Eller hvis du bor sammen med dine forældre, stille og roligt gå til deres værelse. Efter alt, ville både 911 (999 i UK) og din familie hellere have dig sikker end i en rigtig bekymrende situation.
 • Hvis disse tanker er konstant og tilbagevendende, kan du ønsker at se en rådgiver om dem. Spørgsmål som obsessiv-kompulsiv sygdom plager folk med tvangstanker, bekymrende, påtrængende tanker, men fagfolk kan hjælpe med at diagnosticere disse problemer og tilbyde effektive mestringsstrategier.
 • Ser skræmmende film og har et hoved fuld af grimme tanker kan føre dig til at have mareridt.
 • Hvis du bruger en lava lampe til en nat-lys, kan det gøre mærkelige skygger.
 • Hvis du ser en Screamer, slukke computeren imediatley. Forsøg ikke at se noget glad, vil din hjerne blive parinoid. Dit sind vil blande Screamer og glade video sammen om at skabe et mareridt. I stedet, hvis du bor sammen med nogen, tale med dem. eller endda holde op med dem. Eller ringe til en ven, der ikke huske opholder sig op lidt sent at hjælpe dig.
 • Og hvis du ved et uheld gør se skræmmende film, så prøv at vende det rundt, for eksempel sige, hvis du bor i Europa: "Det vil kun ske, hvis du bor i England" eller et andet land, og dermed forhåbentlig gør du føler dig mere afslappet.
 • Hvis du ser en kæde-mail med en (dum, idiotisk, men skræmmende) advarsel, repost det. Det synes barnligt og dumt, men det vil sætte dit sind på lethed.
 • Hvis du er udenfor, eller et sted i dit hus, som du ved, du vil i sidste ende nødt til at flytte fra, ikke lukke øjnene. Det er bare almindelig sund fornuft.