Wkedk

Hvordan at tabe 20 pounds i 2 uger

Tyve pounds er meget at tabe i to korte uger. Mens kirurgi og vægttab piller er blandt de muligheder, mange mennesker bruger til at droppe en så stor del af vægten så hurtigt, at foretage ændringer i din kost og livsstil kan hjælpe lige så meget. Det er vigtigt at bemærke, at en kost, der falder så meget vægt er meget utraditionel, selv om, og du bør snakke dine planer over med en læge, før du fortsætter videre.

Steps

Hvordan at tabe 20 pounds i 2 uger. Spise alle dine måltider.
Hvordan at tabe 20 pounds i 2 uger. Spise alle dine måltider.

Kost ændringer

 1. 1
  Spise alle dine måltider. Mens du kan føle fristet til at springe morgenmaden eller tilbringe en dag fastende, skal du modstå trangen til at gøre det. Langvarig fastende kan forårsage muskel tab og andre helbredsproblemer, men det kan også gøre det sværere for kroppen at tabe sig. Når den menneskelige krop ikke får nok næring, starter den automatisk bevare kalorier ved at brænde dem i et langsommere tempo. Du kan opleve betydeligt vægttab efter de første par dage, men i slutningen af ​​de to uger, vil du sandsynligvis få en god del af det tilbage.
 2. 2
  Skær junk food fra din kost. Skær den helt ud. Nogen efter en standard kost kan som regel råd til at falde af junk food vogn én eller to gange uden at lide store konsekvenser. For mere ekstreme, kortvarige vægttab mål, men må junk food helt undgås. Hold dig væk fra fedtet, fed mad, såvel som dem med et højt sukkerindhold.
 3. 3
  Gnaske på "negative kalorieindhold" fødevarer. Hvorvidt negative kalorieindhold fødevarer er virkelig negative er op til debat. Som teorien går, nogle fødevarer tager så meget energi at fordøje, at spise dem faktisk forbrænder flere kalorier end de fødevarer indeholder. Selv hvis du ikke brænder kalorier spiser disse fødevarer, men vil du ikke få mange kalorier fra dem, enten.
  • I vejen for grøntsager, spise mere asparges, rødbede, broccoli, kål, gulerødder, blomkål, selleri, hot chili, agurk, hvidløg, grønne bønner, salat, løg, radise, spinat, majroe, og zucchini.
  • Som for frugt, hælde mod æbler, blåbær, cantaloupe, tranebær, grapefrugt, honningdug, citroner, limefrugter, appelsiner, mango, papaya, ferskner, ananas, hindbær, jordbær, tomater, mandariner og vandmelon.
 4. 4
  Drik mere vand. Vand skyller ud dit system, fjerne overskydende salt og medvirken i vægttab proces. Desuden, vand er gratis kalorier, hvilket gør det til et meget bedre valg end sukkerholdige drikkevarer. I virkeligheden, hvis du kan begrænse dig til kun vand, vil dine odds for at tabe vægt stige. Hvis du har brug for noget aromatiseret fra tid til anden, skal du vælge en kost sodavand eller, endnu bedre, usødet te.
 5. 5
  Hold dig til den mad pyramide. I modsætning til populær tro, vil "FAD" kostvaner, der kræver, at du kun spiser en bestemt type mad forlade din krop underernærede. En underernæret krop kan ikke fungere ordentligt, hvilket gør det svært at tabe kalorier. For at opretholde et sundt niveau af ernæring, bør du følge madpyramide proportioner. Du kan stadig tabe ved at følge disse proportioner, så længe du bruger kalorielette fødevarer til at opfylde kravene.
 6. 6
  Vælg slankere proteiner. I stedet for okse-og svinekød, vælger slankere kød som kylling eller fisk. Tidskrævende fisk er især nyttigt, fordi fedtsyrerne i fisk give din krop de gavnlige olier, den behøver, og kan hjælpe undertrykke trangen til at forbruge fedtet eller opfedning fødevarer.
 7. 7
  Kun spiser fuldkorn. Helt skære kulhydrater fra din kost vil forlade dig ernæringsmæssigt ubalanceret. I stedet spiser fiber fuldkorn i stedet for beriget hvidt brød, pasta eller ris. Den fiber indeholdt i fuldkorn kan hjælpe dig skylle ud af dit fordøjelsessystem, og dermed reducere vægten du bærer i din tarm fra ufordøjet eller delvist fordøjet mad.
 8. 8
  Tæl dine kalorier. I løbet af disse to uger er det vigtigt, at du overvåger dig kalorier nøje. Kun ved at bemærke, hvor mange kalorier du indtager, vil du være i stand til at bestemme, hvor mange kalorier du har brug for at brænde for at tabe sig.

Livsstilsændringer

 1. 1
  Foretag en forpligtelse. Det lyder indlysende, men en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for at garantere vægttab succes er at forpligte sig til dit mål. Dette er især vigtigt for en kortsigtet kost som denne. Du kan ikke råd til at have en "off" dag, når du slap på din kost eller motion regiment. Når du beslutter at gå denne vej, skal du være indstillet på at se det igennem.
 2. 2
  Få flere timers moderat til kraftig motion hver dag. Den bedste måde at forbrænde kalorier, er gennem øvelse. Hvis din krop er allerede bekendt med moderat fysisk aktivitet, kan du være i stand til at tage tingene op et hak ved skiftevis moderat og kraftig aktivitet hele din dag. På den anden side, hvis du er vant til meget fysisk aktivitet bør du kun holde til moderat motion. Enten måde, så sørg for at tage masser af pauser og til at re-hydrat dig selv med masser af vand.
  • Kraftig aktivitet brænder mellem 400 og 600 kalorier i timen, og eksempler omfatter løb, cykling, svømning, aerobic, basketball, og tunge vægtløftning eller havearbejde.
  • Moderat aktivitet brænder mellem 200 og 400 kalorier i timen og omfatter vandreture, lys værftet arbejde, dans, golf, langsom cykling og langsom gang.
 3. 3
  Balance de kalorier du forbrænder med de kalorier du indtager. Vægttab opstår, når du forbrænder flere kalorier end du indtager. I gennemsnit har brug for en person til at forbrænde 3.500 kalorier mere, end han eller hun forbruger at miste £ 1 (450 g). At tabe 20 pounds (9 kg) i to uger, vil du nødt til at miste lidt under 1,5 lbs (675 g) hver dag. Det betyder, at brænde lidt over 5.000 kalorier mere end du indtager hver dag.
 4. 4
  Få en hel nats søvn. Den menneskelige krop kan ikke fungere ordentligt uden søvn. Søvn giver kroppen en chance for at hvile, genoprette det til peak driftsbetingelser og dermed gøre det lettere for kroppen at forbrænde kalorier og tabe vægt. For at tabe en masse vægt i en kort tid, bør du sørge for at få mellem syv og otte timers søvn hver nat.

Tips

 • Tal med en læge eller personlig træner for yderligere ideer om, hvordan man tabe så meget vægt på så kort tid. Der er forskellige kosttilskud på markedet, og et vægttab professionel vil være i stand til at fortælle dig, hvis du kunne drage fordel af sådanne kosttilskud, eller hvis en bestemt klagemulighed er endda effektiv på alle.

Advarsler

 • Læger anbefaler generelt at miste mellem 1 og 2 lbs (450-900 g) vægt pr uge. Før implementeringen af ​​en ekstrem vægttab regiment, som vil få dig til at falde meget mere end det, skal du tale med en sundhedsplejerske for at finde ud af, om en sådan regiment vil være sundt for dig, og hvad de involverede risici er.