Wkedk

Hvordan at slutte fred med herpes

Den virus vil være i din krop for livet, og tro det eller ej, det i høj grad foretrækker at forblive hvilende, ligesom dens fætter - den skoldkopper virus - det er også et medlem af herpes familie af virus og også i din krop for livet.

Steps

Hvordan at slutte fred med herpes. Tillad dig selv til dig selv for at have herpes.
Hvordan at slutte fred med herpes. Tillad dig selv til dig selv for at have herpes.
 1. 1
  Tilgiv den person, der gav dig herpes. Selv hvis du blev snydt og truet uden dit samtykke, holder fast i vrede og bitterhed ikke kun forværrer dit helbred, men også binder dig psykisk at en negativ begivenhed, som du er magtesløs til at ændre sig.
 2. 2
  Tillad dig selv til dig selv for at have herpes. Mange mennesker med herpes føler beskidt, skamfuld, udstødt og kompromitteret ved at have, hvad der er for de fleste mennesker en simpel hud infektion ikke værre end en moderat tilfælde af eksem. Accepter, at du har herpes, og at du sandsynligvis vil have det resten af ​​dit liv, og forstå, at have herpes ikke gør dig mindre moralske, mindre etisk, mindre attraktivt eller mindre værd på nogen måde, end før du blev smittet.
 3. 3
  Kom ud af skabet. De fleste af stigmatisering omkring herpes er selvpålagte af de af os - inklusive mig selv - der har herpes. Fortæl dine nære venner og familiemedlemmer, at du har herpes. Ræk ud for støtte og forståelse på samme måde, som du ville gøre, hvis du havde en ikke-seksuelt overført sygdom. Oftest måde, andre vil reagere på dig, er en afspejling af, hvordan du føler om og projektet selv. Jo mere man er i fred med dine herpes, jo mere sandsynligt vil det være, at du vil finde støtte og forståelse i samfundet omkring dig. Tres procent af den voksne befolkning har herpes 1 eller 2, så du er medlem af flertallet, ikke nogle obskure minoritet.
 4. 4
  Arbejde på din udløser. Herpes kun re-aktiverer sig selv, når du udløser det med stress, for meget sol eksponering, dårlige kostvalg, en Candida gær problem, for lidt søvn, og / eller for meget feste. Herpes er som et frø i en ørken. Det vil forblive i søvn på ubestemt tid, hvis signalet at spire ikke er givet.
 5. 5
  Slut fred med virus. Enten gennem bøn, kreative visualiseringer, meditationer, bekræftelser eller enhver kombination af ovenstående, lave en fredelig indkvartering med virus. Giv slip på vrede og bitterhed og angst. Hvis du opretholde balance og fred i dit sind og krop, vil herpes blive en relativ non-faktor i dit liv.

Tips

 • Ræk ud efter fødevarer rige på omega fedtsyrer såsom hamp og hørfrø, laks, tun, sardiner og makrel, avocado og oliven. Spise økologisk yoghurt dagligt med mindst 2,5% mælkefedt. Spis masser af hvidløg eller tage en hvidløg supplement. Spis ølgær eller tage en selen supplement.
 • Meditation, eller progressiv afslapning, kan berolige nerverne.
 • Hvis du har genital herpes, stoppe med at bruge skyllemiddel.
 • Perikon er en anden effektiv urt for herpes. Anvend som te og topisk i lotion, balsam og cremer. Undgå for meget sol eksponering i løbet af næste dag, men nogle solen rent faktisk synes at hjælpe perikon være mere effektiv.
 • For kosten, undgå koffein i enhver form, herunder chokolade, kaffe, grøn te og sort te. Undgå nikotin og overdreven alkoholforbrug. Undgå alle nødder og frø, undtagen for hampefrø og hørfrø. Undgå rosiner, johannesbrødkernemel, og gelatine og korn. Undgå vin og druer i udbrud. Spis en lavt sukkerindhold kost med kun moderate mængder af fuldkornsbrød og fuldkornspasta.
 • Når aminosyren lysin er højere i din kost (mad og drikke poster) end aminosyren Arginin, så herpes har problemer kopiere. Når arginin er højere end lysin, herpes ganger hurtigt.
 • Lysin cremer kan anvendes under alle udbrud, men alternative dage nuværende udbrud med en anden type behandling. For eksempel kan dag One være lysin fløde, kan dag Two være en urt.
 • Lysin / arginin i fødevarer kan findes ved hjælp af regeringens data på NutritionData.com (Klik på linket "fødevarer ved næringsstof")
 • Lysintilskud arbejde stor hvis det tages, så snart du opdager sædvanlige tegn på at nærme udbrud, eller endnu bedre, lige før opleve de sædvanlige udløsere, og dermed lysin kan tages før solen, chokolade og nødder binges, vin osv. Whey protein er en stor kilde til lysin og omfatter andre aminosyrer, og så ville være mere passende når der er behov for en langsigtet regelmæssig brug. Whey protein drikke er lækre. ADVARSEL: Stol ikke på lysin piller som et redskab til at spise mere chokolade, nødder, alkohol, osv., regelmæssigt. En dag, vil din virus har tilpasset og lysin vil ikke længere være meget effektiv. Så stoppe med at bruge lysin piller, når udbruddet er helet. Men du kan drikke en valleprotein dagligt, hvis du vil.
 • Lad aldrig nogen fortælle dig, at herpes skal stoppe dig fra at have sex (med undtagelse af i løbet af udbrud). Det er en mindre hud klage og bør ikke påvirke dit sexliv.
 • Vær sikker på at alternative typer af behandlinger ved hjælp af andre behandlinger for fremtidige udbrud. Hyppige behandling ændringer bidrager til at stoppe herpes fra at tilpasse hurtigt til én type af behandling.
 • Tages op yoga eller tai-chi eller qi-gong. Punch en boksebold eller spille nogle tennis, squash eller squash.
 • Citronmelisse, også kaldet Melissa, er en meget effektiv urt, og er et regelmæssigt ordineret herpes behandling i Tyskland. Drik citronmelisse som en te, og anvende ekstrakter i lotion eller cremer. Du bør skifte denne behandling med en anden type behandling, da herpes også vil tilpasse sig til citronmelisse og du vil finde den anti-herpes effekter af denne urt vil aftage over tid, men det er først og fremmest et problem for dem, der oplever flere udbrud om år.
 • Få nogle perspektiv. Herpes er lægeligt uvæsentlige og det meste af tiden ikke gør noget.
 • Lakridsrod er effektiv for herpes. Drik som en te hverdag under udbrud. Lakridsrod ekstrakt virker fint, når de anvendes i lotion og cremer. ADVARSEL: Lakridsrod er ikke til brug for gravide kvinder.
 • Hvis herpes "bobler" i dit udbrud er fulde og "modnet", kan du finde stor lettelse ved at tage et varmt brusebad, derefter forsigtigt tørre området med toiletpapir, så fold-up mere toiletpapir og knibe, klemme og twist "boblerne". Dup med frisk toiletpapir till tør og anvende creme / balsam og bruge gaze med papir-tape dressing.
 • Valerian urter og Passion Flower urt er fantastisk til beroligende nerver, men citronmelisse og perikon også rolige nerver.
 • I det øjeblik du ser et udbrud eller hud læsion forårsaget af herpes, hurtigt anvende en lille dråbe tea tree olie 3 gange om dagen på læsionen ved hjælp af q-tip. Vær omhyggelig med ikke at tabe olie direkte til læsionen, da det er en potent olie og kan forårsage forbrænding, hvis for meget er anvendt. Din læsion vil være væk inden for en dag eller to.
 • Anti-inflammatoriske medikamenter og urter, såsom ibuprofen har vist sig at nedsætte ømhed forbundet med virus i følsomme områder, herunder anus og vaginale område. Mens dette normalt ikke fører til et fald i symptomerne, det hjælper med smerten.

Advarsler

 • Bo fra internettet. Googling "herpes" vil enten opdrage uuddannede vrøvl, eller deprimerende råb om hjælp diagnosticeret nyligt, hvilket kun vil gøre du føler dig værre. Gå til at støtte grupper eller ring hjælpelinjer, hvis du har brug for - disse vil tilbyde mere præcise oplysninger og bedre støtte.
 • Gør din forskning, før du prøver afhjælpe protokoller såsom dmso og hydrogenperoxid. Undgå nonoxynol-9. Nonoxynol-9 (sæddræbende creme) har vist sig at øge dine chancer for at overføre en STD.