Wkedk

Hvordan at komme over halsbetændelse hurtigt

Du er kommet ned med et tilfælde af halsbetændelse. Det gør ondt at sluge. Kirtler i nakken er følsomme. Du har en hovedpine og feber begynder at udvikle sig. Medmindre du ønsker at gå glip hvad du planlagt på gør denne uge på grund af det, skal du følge disse trin for at inddrive hurtigt fra denne nasty bakterie, Streptococcus pyogenes.

Steps

Hvordan at komme over halsbetændelse hurtigt. Gå direkte i seng, når du kommer hjem, og prøve at få noget søvn.
Hvordan at komme over halsbetændelse hurtigt. Gå direkte i seng, når du kommer hjem, og prøve at få noget søvn.
 1. 1
  Gå til lægen. Dit helbred behandleren vil være i stand til at give dig en test for Streptococcus bakterier og for at se, hvor alvorligt det er. Din læge kan ordinere antibiotika. Tag din recept til apotek og følge den. Efter 24 timers antibiotika, smider din tandbørste.
  • De fleste ømme struber er virusinfektioner, ikke bakteriel. Halsbetændelse er en bakteriel infektion, hvilket betyder, at du kunne være ordineret antibiotika. Antibiotika er truffet for at forhindre yderligere medicinske problemer, såsom rhematic feber sker. Når du tager antibiotika, så husk at:
   • Undgå indtagelse af alkohol. Kombinationen af ​​alkohol og antibiotika kan have en skadelig virkning på dit helbred.
   • Tag dine antibiotika med mad. Fødevarer hjælper kroppen bedre fordøje antibiotika.
   • Spørg din læge, hvor antibiotika interagerer med p-piller. Nogle læger mener, at prævention bliver mindre effektiv når på antibiotika.
 2. 2
  Gå direkte i seng, når du kommer hjem, og prøve at få noget søvn. Sovende giver dit immunforsvar tid og ressourcer til at bekæmpe bakterier med hjælp af antibiotika.
  • Prøv at sove så meget som muligt, omkring fire til fem timer om dagen, ikke dit regelmæssig søvn tid, hvilket bør være omkring otte og ni timer, når du er syg. Dække op med tæpper og forsøge ikke at have nogen kladder eller overhead-fans på, da disse kan forårsage næseflåd, forværring din halsbetændelse.
 3. 3
  Gurgle flere gange om dagen med en simpel saltvandsopløsning. Saltopløsning er en fancy navn for saltvand. Tilsæt 1 tsk salt til 1 kop varmt vand, omrøring. Tag væsken ind i munden, vippe hovedet tilbage, og gurgle, pas på ikke at sluge saltvand. Gentag dette flere gange om dagen.
 4. 4
  Sutte på naturlægemidler hoste dråber sugetabletter. Må ikke give små børn slik eller sugetabletter, de udgør en betydelig kvælningsfare. Alternativt sprøjte din hals med en OTC hals spray.
  • Brug ikke hals sprays og pastiller i tandem, da det kan beskadige foring af din hals. Brug det ene eller det andet, vent for effekten at bære off - en time er en sikker satsning - og derefter skifte evt.
 5. 5
  Drik masser og masser af væsker. Drik det meste vand, 100% frugtsaft, kylling bouillon og varm grøn te med honning og citron. Honningen hjælper med at lindre din hals, mens C-vitamin i citron galvanizes kroppens antistoffer til at bekæmpe de STREP bakterier.
  • Kolde væsker eller popsicles kan hjælpe med at dulme halsen og yde midlertidig lindring.
 6. 6
  Vask dine hænder med antibakteriel sæbe og varmt vand ofte. Hold en flaske hånd sanitizer med dig på alle tidspunkter. Jo flere bakterier og bakterier du dræber på dine hænder, jo mindre tid du skal bo stick.
  • Tag et bad eller brusebad, før du går i seng hver aften for at hjælpe vaske bakterier. Jo færre bakterier, du bringer med dig i seng, jo kortere din rekreation tid vil være.
 7. 7
  Brug store-købte vandfordampningsapparater eller luftbefugtere til at yde nødhjælp. Varm, tør luft er hårdt på lungerne. Giv din hals en lille smule lindring ved at tænde for luftfugter, tilføjer fugt til luften.
  • Hvis du ikke har en vaporizer eller luftfugter, kan du lave dine egne i en snæver vending. Medbring to eller tre kopper vand til en byld. Fjern fra brænderen. Sæt gryden med dampende vand på en varme-safe bakke og sætte det i uanset rum du ønsker at være i. Gentag om nødvendigt.
  • Overdriv ikke luftfugtigheden i dit værelse. Mens din hals sikkert gavn af at have en lille smule fugt i luften, er det sandsynligvis ikke drage fordel af at være i et varmt og fugtigt junglen. Må ikke holde din luftfugter på bare af hensyn til det at være på.
 8. 8
  Prøv OTC smertestillende medicin såsom acetaminophen. Steroide anti-inflammatoriske lægemidler, eller NSAID, kan hjælpe med at lindre smerter og kan anvendes sammen med antibiotika i de relevante doser. Må dog ikke giver børn under 18 år enhver aspirin. Aspirin brug hos børn har været knyttet til en sygdom kaldet Reyes syndrom, som er potentielt dødelige.
 9. 9
  Overvåg din situation. Med hjælp af antibiotika, finder de fleste patienter med halsbetændelse at symptomer og smerter er væk efter et par dage. Fortsæt med at tage din antibiotika som anvist, selv efter du mener, du har sparket STREP fra dit system.
  • I sjældne tilfælde kan halsbetændelse føre til andre medicinske tilstande. Hvis du ikke føler sig bedre efter fem dages behandling, eller du udvikler nogen af ​​følgende betingelser, se en læge så hurtigt som muligt:
   • Øreinfektion
   • Gigtfeber
   • Skarlagensfeber
   • Bihulebetændelse

Tips

 • En liste over let at spise fødevarer omfatter: Pudding, jello, supper, toast, brød, frugt, kogte grøntsager og babymad. Babymad er stor, fordi det er lavet med tilsatte vitaminer og mineraler, der bekæmper streptokokker (STREP) særdeles godt.

Advarsler

 • Må ikke tilberede mad til andre mennesker eller håndterer andre folks mad.
 • Hold dig væk fra andre mennesker! Hvis du skal gå på arbejde, bære hånd sanitizer og ikke kysse, kramme eller røre andres kropsdele.