Wkedk

Hvordan man kan reducere feber og krop ache

Virale sygdomme er typisk hvad forårsage feber og krop ømhed, sammen med andre symptomer såsom ondt i halsen, hoste, løbende næse og kvalme. Influenzavirus er den mest almindelige form for viral sygdom og er berygtet for feber og krop ømhed. Bakterielle sygdomme kan også forårsage feber og krop ømhed og påvirke organsystemer i kroppen, såsom det centrale nervesystem, åndedrætssystemet, mave-tarmsystemet eller kredsløbssygdomme. Influenzavirus eller almindelig forkølelse ikke har en kur, men symptomerne kan reduceres og styres. Bakterielle sygdomme kræver receptpligtig medicin fra din læge for at helbrede.

Steps

Hvordan man kan reducere feber og krop ache. Tag ibuprofen eller paracetamol ifølge pakke retninger.
Hvordan man kan reducere feber og krop ache. Tag ibuprofen eller paracetamol ifølge pakke retninger.
 1. 1
  Besøg din læge. Hvis du viser tegn på feber, og oplever krop ømhed, skal du kontakte din læge. Han vil være i stand til at bestemme den underliggende årsag og administrere bedste behandlingsforløb for dig.
 2. 2
  Tag ibuprofen eller paracetamol ifølge pakke retninger. Begge typer af over-the-counter medicin til at reducere feber og lindre krop ømhed. Ibuprofen virker ved at stoppe hypothalamus fra at hæve din krops temperatur, mens modvirke smerter. Acetaminophen vil også forhindre kroppen i at øge sin temperatur og medvirke til at reducere prostaglandiner, hormoner, som forårsager følelsen af ​​smerte.
  • Alternativ som over-the-counter medicin, du tager, og det kan hjælpe med at forhindre bivirkninger fra at tage for meget af én type. Ibuprofen og acetaminophen hver arbejdsplads forskelligt og skiftevis dem, kan være mere effektiv til at reducere feber og krop ømhed.
  • Tage en kombination af acetaminophen og ibuprofen, der kan være nødvendig for at hjælpe effektivt at reducere feber. Må ikke dobbelt dosis, men stadig følg anvisningerne på pakkerne.
 3. 3
  Tage antibiotika, hvis din læge har bestemt den feber og krop ømhed skyldes en bakteriel infektion. Den slags antibiotika er afhængig af den type af bakteriel infektion, du måtte have.
 4. 4
  Hvile og tage det roligt. Din krop bliver nødt til at kæmpe off the virus, der forårsager din feber og krop ømhed. Mens du kan hjælpe med at lindre symptomerne, din krop har brug for hvile for at forblive stærk til at bekæmpe virus.
 5. 5
  Tag et køligt bad eller bruge køligt håndklæder til at sænke feber. Den kølige vand vil hjælpe med at køle din krop ned. Dette anbefales ikke, men hvis du oplever kulderystelser, vil som køle din krop fremmer kuldegysninger, hvilket resulterer i din krop øge sin temperatur.
 6. 6
  Drik kølige væske for at hjælpe hydrat og køle ned din krop. En feber kan få kroppen til at dehydrere, så drikke masser af væske kan hjælpe med at forhindre dette.

Advarsler

 • Undgå at ryge og drikke alkohol, mens du har en feber og krop ømhed.
 • Ibuprofen kan give bivirkninger såsom kvalme og opkastning.
 • Aspirin anbefales ikke til at reducere feber, bivirkninger af aspirin omfatter maveproblemer.

Ting du behøver

 • Læge Udnævnelse
 • Ibuprofen
 • Acetaminophen
 • Væsker
 • Antibiotika
 • Håndklæder