Wkedk

Hvordan at slippe af med en kold naturligt hurtigt

Ingen kan lide en lang kold og et faktum er, at når du tager medicin, er du kun sænke dit immunsystem gør dig selv mere tilbøjelige til en forkølelse. Hvis du ikke ønsker at lide af forkølelse i lang tid og ønsker at gøre dit immunforsvar stærkere på samme tid! Tjek denne artikel.

Der er 4 stadier af en forkølelse.. Begyndelsen, uprise, undergang, efter symptomerne. Jeg vil lære dig, hvordan man behandler hver etape ordentligt.

Steps

Hvordan at slippe af med en kold naturligt hurtigt. Gøre dagligt hals og åndedrætsøvelser, der hjælper med at holde næse fra at blive blokeret.
Hvordan at slippe af med en kold naturligt hurtigt. Gøre dagligt hals og åndedrætsøvelser, der hjælper med at holde næse fra at blive blokeret.
 1. 1
  Stage 0: Undgå starten en kold angreb. Hvis ikke helt forhindre en kold, disse følgende trin hjælpe med at reducere hyppigheden af ​​angreb, og holde intensiteten af ​​angrebene på et minimum (fx hvis du fange en kold, kan du blive skånet tortur af en udstoppet næse).
 2. 2
  Gøre dagligt hals og åndedrætsøvelser, der hjælper med at holde næse fra at blive blokeret. Find ud af, hvad disse er ved at surfe på internettet, men at lære teknikken med at gøre disse øvelser KUN fra en uddannet sundhedsperson.
 3. 3
  Kost: Hvis du oplever hyppige forkølelser, overveje muligheden for, at din kost er mangelfuld i vitamin C. Hvis ja, bevidst øge andelen af frisk frugt og grøntsager i din kost. Glem ikke den mængde vand du drikker dagligt (2,5 til 3,0 liter om dagen). Drik vand en halv time før måltider, og aldrig mere end en slurk 2 - 3 timer før du går i seng.
 4. 4
  Over en periode på 6 måneder, hvis disse vaner ikke hjælpe med at forhindre forkølelse, følg derefter nedenstående trin:
 5. 5
  BEGYNDELSEN. I starten af ​​dit kolde, vil du opleve mindre symptomer såsom løbende næse, kradse i halsen, og mindre træthed. At behandle disse symptomer jeg vil fortælle dig, hvordan du holder disse symptomer fra forløber til "Uprise" scenen.
  • For løbende næse først få en pot, håndklæde, komfur og vand og derefter koge vandet i gryden. Når kogende lægge låg på det og lad det koge i 5 minutter. Efter 5 minutter fjernes låget. Placer dit hoved over damp og derefter drapere et håndklæde over hovedet og puljen, så dampen bliver, hvor du ønsker det. Breath dybt og ånde forsigtigt ud. Gør dette for omkring 15 minutter hver dag omkring 7 gange om dagen, og også omfatte mindst 2 brusere. 1 for formiddag og 1 for nætter.
 6. 6
  Hvis det er muligt gør dette ved hjælp af en inhalator. Det er en simpel elektrisk kedel til kogende vand, med et hul i låget, således at damp kan indåndes mens vandet koger. Det er sikrere end bøjet over et komfur, hovedet dækket med et håndklæde. Holde håndklædet væk fra flammen (hvis du bruger et gaskomfur), kan være en udfordring, hvis du er fokuseret på indånding.
  • For kradse i halsen købe nogle club soda (også kendt som mousserende vand) og drikke så meget som du kan. Også gurgle med saltvand 2 til 3 gange om dagen (anbefales at dens gargled med efter hvert måltid på dagen)
  • For den mindre træthed forsøge at få mindst 12 timers søvn for natten og drikker sort te. Sort te er den te, der normalt har det mest koffein er det stadig let selv og dets stadig sundt for dig. Det har ikke så meget som kaffe.
  • også hvis sort te er tilgængelig drikke grøn te. Også prøve at drikke noget varmt væske i almindelighed samt drikke en masse appelsinjuice og selvfølgelig tons vand.
 7. 7
  Uprise. Den uprise er aldrig sjovt. For et par dage symptomerne kan øge gøre livet crap. Følg trinene til at behandle Uprise symptomer. Hvis du har fulgt behandlingen påbegyndes korrekt dine symptomer bør være: træthed, tab af stemmen, svimmelhed. Hvis du ikke følger dem korrekt dine symptomer bør være: træthed, tab af stemmen, svimmelhed, feber, svaghed, hoste. Hvis du behandlet dem korrekt og dine symptomer er lidt ligesom det viste eksempel for den korrekte behandling, så spring til undergang. Hvis ikke holde læsning.
  • For træthed tage lur og bare gå med strømmen. Hvis du tvinger det, kan du gøre de kolde værste. Prøv at bare sove en masse og drikke te og tons vand.
  • For tab af stemmen tager hostebolsjer eller hvis du ønsker at gøre det på den gammeldags måde. Tag ren citronsaft og vand og hæld det i en (mikrobølgeovn cup) og mikroovn. For bedre at hjælpe tilsæt honning til blandingen. Du kan også holde drikke club soda! Den fizziness af drikken hjælper din stemme kommer tilbage til dig.
  • For svimmelhed: der er ingen bevist måde at slippe af svimmelhed, i virkeligheden du normalt kun blive svimmel fra et koldt, når du enten har en meget dårlig feber eller du presser den. For at hjælpe svimmelhed holde afslappende og undgå computeren. Appelsinjuice kan hjælpe, fordi citronsyre, men overdosis af C-vitamin er unødvendigt og kan ikke hjælpe.
  • For feber lå i sengen og sætte en spand iskoldt vand ved siden af. Tag en klud og dyp det i iskoldt vand, ringe det, og placere den på din pande. Så få ICE koldt vand og holde drikke TONSVIS af det med feber mindst drikke 2 pints mindst og drikke 4 på det mest.
  • For svaghed holde aktiv (men ikke for aktiv) til det punkt, var du kan holde det ud. Når vi er syge vi er normalt på computeren eller i sengen det meste af tiden, og det gør os til at føle svag og inaktiv. For at forhindre den følelse, bare holde bevæger sig rundt i ny og næ. Foreslå rengøring dit værelse!
  • For hoste gør alt sagt i "tab af stemmen afsnittet"
 8. 8
  Downfall. Endelig kulden går væk, men hvordan kan du undgå at få det tilbage? Nå, holde gentage trin fra "uprise" sektionen og opretholde en god personlig hygiejne. Dette betyder at holde en flaske desinfektionsmiddel handy og vask dine hænder på hvert øjeblik, du får. Og altid, uanset hvad tid på året åbner dit vindue i ny og næ at lade dine fanget bakterier komme ud. Brug en ren vaskeklud, brug en ny tandbørste til at børste dine tænder og tage brusere ofte.
 9. 9
  Efter symptomer. De efter-symptomer er mærkeligt. Kulden er forbi, men der kan være noget dvælende. Efter symptomer kan omfatte træthed, tab af interesse, øreinfektioner, eller en sygdom i en anden del af kroppen, såsom mave sygdom.
 10. 10
  Kan du læse tippene til vigtig information, på at varetage dit kolde naturligt og hurtigt.

Tips

 • Prøv at spise appelsiner ikke kun saften papirmasse er god for, ikke på grund af C-vitamin, fordi citronsyre hjælper, men
 • Mest vigtige ting at gøre, hvis du har en kold, er at få masser af søvn.
 • Drik masser af vand - omkring 4 eller 8 pints om dagen.
 • Hold en god hygiejne regime ikke kun når symptomerne begynder faldende, men hele tiden under den kolde. Vask din krop, børste tænder med ren tandbørste, holde vinduerne åbne, holde en flaske desinfektionsmiddel handy, og vask hænder ofte.
 • Skift sengetøj hver 2. dag, mens kulden er inden starten, op stiger og undergang etaper. Må ikke bekymre dig om det i løbet af de efter-symptomer.
 • Gurgle partier med Listerine. Denne regel hjælper med grim smag og kradse i halsen følelse og dræber bakterier.
 • En masse af vitaminer og kosttilskud er meget kontroversielt, men nogle mennesker tror, ​​Zink og C-vitamin kan hjælpe, selv om der har været nogen stærke videnskabelige beviser til støtte for denne påstand.
 • appelsinjuice hjælper til, men ikke med ondt i halsen, fordi det gør det endnu mere ondt på grund af citronsyre i det.
 • For halsbetændelse drikke masser af te med honning og husk du er nødt til at drikke det langsomt.

Advarsler

 • Hvis du har influenzalignende symptomer ser straks en læge
 • Betjen ikke ovnen, medmindre du er en voksen eller har en voksen.