Wkedk

Sådan stoppe med at være dovne

At være doven kan være en meget usund måde at leve livet. Måske værst af alt, er det meget nemt at falde ind i et mønster af at være konsekvent dovne og umotiverede. Hvordan du styre din tid og hvad du gør med det nu vil påvirke dig senere i livet, så læs nogle af de tips nedenfor om, hvordan man kan stoppe med at være dovne og begynder at være mere produktive.

Steps

Sådan stoppe med at være dovne. Motion regelmæssigt.
Sådan stoppe med at være dovne. Motion regelmæssigt.

Krop, sind og ånd

Hvis du føler dig doven, kan det have at gøre med, hvordan du tager (eller ikke tager) sig af dig selv. Kig på disse tips til naturligt at give dig selv mere energi.

 1. 1
  Sove. Du bør ideelt set være at få otte timers søvn og forsøger at komme på en regelmæssig søvn cyklus. Uregelmæssig søvn mønstre eller søvnløse nætter kan føre til lavt energiforbrug og dovne tendenser.
 2. 2
  Vask dit ansigt. Så snart du vågner op om morgenen, bare vaske dit ansigt og opfriske. Det er en meget nem måde at vågne dig op lidt mere og starte dagen fra højre.
 3. 3
  Motion regelmæssigt. Selv noget så simpelt som en rask gåtur giver dig naturlig energi og frigiver også endorfiner, der forbedrer din generelle humør, at du føler dig mere tilbøjelige til at gå ud og udrette noget den dag.
 4. 4
  Se din kost. Hvis du ikke får nok grøntsager eller sunde fødevarer i din krop, kan det også påvirke din generelle energi. Prøv at skære overskydende junk food og spiser regelmæssige måltider om dagen.
 5. 5
  Få hjælp. Hvis ingen af ​​de ovennævnte metoder hjælper, kan dine følelser af dovenskab muligvis være knyttet til depression. Det kan være værd at søge professionel hjælp.

Kom i den rette sindsstemning

Følelser af dovenskab eller sløvhed er ofte direkte relateret til, hvordan vi føler om os selv eller livet. Her er et par måder at forbedre dit humør.

 1. 1
  Rens dit hjem og kontor området. Under et miljø fri for rod kan ofte fjerne nogle af de rod fra dit sind, og gøre dig mere motiveret og produktiv.
 2. 2
  Start din dag med positive selvstændige snak. For eksempel, "I dag vil jeg gå efter en løbetur."
 3. 3
  Lyt til energisk musik. Workout sange eller motion syltetøj, der får dig "pumpet op" og følelse aktiv vil hjælpe med at oprette en positiv tone til din dag.
 4. 4
  Skift dit miljø. Forskellige miljøer har forskellige virkninger på vores produktivitet. For eksempel, hvis du forsøger at arbejde på noget i dit soveværelse det gør du ønsker at arbejde eller bare putte og sove? Du ønsker måske at overveje en anden plads, hvis du forsøger at udføre en bestemt opgave.
 5. 5
  Omgiv dig med produktive mennesker. Hvem du omgiver dig med inspirerer din adfærd. Hænge ud med folk, der har succes og motiverede, og deres energi vil sandsynligvis smitte af på dig.
 6. 6
  Fortæl andre om dine mål. Har du altid ønsket et nyt job eller at løbe en maraton? Fortælle folk om det! Når folk ser dig, vil de nu spørge dig om, hvordan det går med disse mål. Det er en fantastisk måde at holde dig til regnskab for dine handlinger.
 7. 7
  Stop over-komplicere tingene. Er du venter på et perfekt tidspunkt til at udrette noget? Der som regel er ikke én. Desværre kan perfektionisme være en af ​​de største årsager til tøven.

Prioriter din tid

Hvis du har en masse at gøre, kan det være så overvældende, at du ender med at gøre noget. Her er nogle måder at maksimere den tid, du har.

 1. 1
  Lav en liste. Hvis du har flere ting at gøre i en given dag, prioritere dem i "har til er", "need to s" og "få-til s". Har de har til er først. Efter ting skrevet på papir ofte gør det nemmere at se, hvad der er vigtigst.
 2. 2
  Gør ikke de værste elementer først. Selvom du ikke har udvidet nogen energi endnu, gør de mest ubehagelige opgaver dag senere. Hvis du fokuserer på de lettere opgaver først, vil du have mere tid til at arbejde på de værste ting senere. Ting, som du ikke kan lide at gøre, vil naturligvis tage længere tid end de sædvanlige. Dette skaber en ekstra barriere i dit sind, som du har andre værker, som du kan lide at gøre, eller kan nemt få gjort med og alligevel ikke gør dem, da du sidder fast med noget, som du ikke kan lide.
 3. 3
  Pick dine projekter omhyggeligt. Igen, behøver du ikke ønsker at overvælde dig selv i apati. Pick en eller to ting at fokusere på og fuldt afsætte dig selv til disse opgaver. Du ønsker ikke at sprede sig for tyndt.
 4. 4
  Break dit arbejde i små skridt. En anden måde at undgå at have arbejdet virke for overvældende er at bryde en opgave ned i de enkelte dele, og derefter fokusere på hver del.
 5. 5
  Opret en detaljeret tidsplan. Hvis du har et projekt, og alt hvad du har givet dig selv er forfaldsdatoen, er det meget nemt at lægge ting ud, indtil det sidste sekund. Lav en tidslinje, der viser alle de trin, du bliver nødt til at tage op til denne forfaldsdatoen og giv dig selv en rimelig tidsramme at udføre dem.

Sætter pris på din tid

Din tid er dyrebar. Her er nogle måder at undgå dovenskab og få mest muligt ud af din dag.

 1. 1
  Lær at gøre noget med din fritid. Tage en ny interesse eller hobby. Livet er mere tilfredsstillende, når du er produktiv.
 2. 2
  Gør alle dine projekter med det samme. Hvis du får en hjemmeopgave, ikke sætte det ud indtil weekenden. Begynd at arbejde på det nu mens alt er frisk i dit sind.
 3. 3
  Fjerne din tøven stopper. Vide, hvad du bruger tid procrastinating med og tage skridt til at fjerne det. Hvis du spilder tid på at surfe på nettet, arbejde i et sted, der ikke har adgang til internettet. Hvis sms'e venner er din vice, flytte telefonen til et andet værelse eller har en ven at holde på det til om eftermiddagen.
 4. 4
  Håndhæv punktlighed. Hvis du siger du vil begynde at arbejde på noget ved middagstid, start kl. Gør det ikke acceptabelt at starte 30 eller 40 minutter senere end hvad du forpligtet til.
 5. 5
  Sæt en tidsplan for arbejde og pauser. Det er naturligt, at du bliver nødt til at tage en pause fra arbejde, men sørg for, at tiden er begrænset. For eksempel kan du forpligte sig til at arbejde for de første 50 minutter af hver time og derefter tage en pause i 10 minutter.
 6. 6
  Bare gør det! Der er ikke nogen kur for at være dovne. Den eneste måde at overvinde dette er ved at sætte dit sind til opgaven og udfylde det. Har selvdisciplin.

Tips

 • Giv dig selv mål.
 • Når du har ting at gøre, ikke sidde og vente en anden time. Få det gjort!
 • Husk, at du er nødt til at arbejde for at nå dit mål, det er ikke kommer til at ske lige med det samme.
 • Giv aldrig op.
 • Tro på dine egne evner.
 • Hvis du keder, læse en bog eller gå udenfor. Må ikke bare sidde og se TV.
 • Prøv at opnå et langsigtet mål.
 • Tænk positivt altid!
 • Bliv involveret i en sport eller aktivitet.
 • Må ikke gå tilbage på dit ord. Også for at holde dig motiveret, så tænk om den store udfald, der vil ske, hvis du holde prøver.

Advarsler

 • Efter et lille stykke tid, kan du føler dig fristet til at falde tilbage i dine gamle vaner. Prøv at undgå dette.
 • At være doven er én ting, og presser dig selv ud over kanten er en anden. Må ikke presse dig selv for hårdt. Denne proces vil ikke ske natten over.