Wkedk

Hvordan til at gøre dine ønsker gå i opfyldelse

Har du nogensinde ønsket at være i stand til at gøre alt, hvad du nogensinde drømt om eller ønsket? Planlægger at gøre dine ønsker til virkelighed for dig, er en nem og afslørende måde at komme til at kende dig selv bedre.

Steps

Hvordan til at gøre dine ønsker gå i opfyldelse. Gør dine mål din prioritet.
Hvordan til at gøre dine ønsker gå i opfyldelse. Gør dine mål din prioritet.

Visualiser dine ønsker

 1. 1
  Vær kreativ! Hvis du vil være der ønsker og sætte mål, give den alt, hvad du har. Ønsker du at blive en verdensklasse kok? Forestil dig at gøre netop det, så levende som du kan, og føles som en verdensklasse kok. Besøg din foretrukne foodie sted i løbet af dagen, når det er langsom, og tale til kokken. Spørg dem, hvad det er ligesom, og hvis de har forslag til dig. Eller måske du ønsker at få din private pilot certificering. Bryde væk fra din flysimulator software og gå besøge en lufthavn! Lyt til motorerne, måske tale med en instruktør. Må ikke blive overrasket, hvis du finder dig selv på en prøveflyvning!
  • Det centrale er at være kreativ, og sætte dig selv i stand til at realisere dine drømme. Du vil finde de er meget lettere at udføre, jo mere du bevæger dig i den retning. Som de siger, "En rejse på 1.000 miles begynder med det første skridt."
 2. 2
  Tro på dig selv. Mens der sikkert vil være andre, der vil hjælpe med at gøre dine ønsker til virkelighed, er det dine beslutninger og dine handlinger alene, der vil gøre tingene ske. Ved du kan gøre hvad du har lyst til at gøre, selv det umulige!
 3. 3
  Har fastsatte mål. For dine ønsker at komme rigtigt, skal du være i stand til at sætte ord på dem. Dine mål kan være penge, eller kærlighed, eller blot en enkel, lykkeligt liv. Uanset hvad de er, uanset hvad dine ønsker, så disse mål din vision og din mission.
  • Mind dig selv dagligt om dit mål eller mål. Gør dem det første du tænker på, når du vågner op om morgenen, og den sidste ting på dit sind, når du går til at sove om natten.
 4. 4
  Gør dine mål din prioritet. Hvis du virkelig ønsker at udrette noget, dirigere alle dine bestræbelser på at gøre det ske. Hvis der er en beslutning, der skal foretages, og en option bevæger dig tættere på dit mål, og de andre bevæger dig væk fra det, vælge en, der bevæger dig hen imod det.
  • For eksempel, hvis dit mål er økonomisk uafhængighed, og du kommer på tværs af en virkelig stor på en storskærm overveje: Vil en billig TV hjælp du blive økonomisk uafhængige? Vil sætte at mængden af ​​penge i en rentebærende opsparingskonto i stedet være mere i tråd med dit mål? I et år, vil din billige TV være værd 25% af hvad du har betalt for det. Disse penge, der investeres i en opsparingskonto, ville være værd over 100% af, hvad det var, i første omgang. Hvis den oprindelige pris på TV var 750€, du ville være over 560€ tættere på dit mål.
 5. 5
  Hold styr på dine fremskridt. Hold en notesbog, og hver aften, gennemgå dine noter fra dagen før, notere ned, hvad du gjorde for at fremme dit mål i dag, og hvad du planlægger at gøre i morgen.
  • Bemærk de ting, du der bevæger dig mod dit mål. Det er vigtigt, at du giver dig selv kredit for bedrifter store og små.
  • Bemærk også de ting, der flyttede dig væk fra dit mål, og reflektere over dem ærligt. Var det noget, du ikke kunne undgå, ligesom en slægtning i nød, eller gjorde du afviger fra din vej, og "købe TV?" Udvikle en plan for at komme tilbage på sporet.
 6. 6
  Inddrage andre i dine mål. Mens din familie, venner og forretningsforbindelser ikke kan dele de samme ønsker, de kan være værdifulde ressourcer. Tal med dem, dele med dem dine drømme og dine ideer om, hvordan man udrette. De kan have idéer om ting, du kan gøre. De har ideer af deres egne, gel med din.
  • Når du åbner op for andre, være parat til at lytte ærligt til, hvad de har at sige. Det vil ikke altid være, hvad du ønsker at høre, men en alternativ synsvinkel er uvurderlig.
  • Ligesom alt i livet, gøre dine ønsker gå i opfyldelse er meget sværere, når du forsøger at gøre det hele selv.
 7. 7
  Mister fokus nu og da. Nej, det betyder ikke, gå ud og købe et andet TV til soveværelset. Det betyder at gøre noget for dig selv, der gør livet sjovt. Det kan være en tur i parken, en god middag med venner, eller det kan være, at nye film i 3D med OdorVision og subwoofere under sæderne. Uanset hvad det er, at have dine ønsker gå i opfyldelse, men have en tom livet handler om så meningsløst som det bliver.
 8. 8
  Udvikling betyder fremskridt. At få dine ønsker gå i opfyldelse, vil kræve, at du til at træffe foranstaltninger på forskellige punkter langs din vej. Tag dig tid til at udvikle de færdigheder, du bliver nødt til at fremme dine mål.
  • For eksempel, hvis du ønsker at blive velhavende lære ikke bare, hvordan man kan tjene penge, men hvordan de skal håndtere penge.
  • Hvis du ønsker at spille rock guitar, med alle midler, tage lektioner-men også lære at bygge en forstærker eller kender forskellen mellem en dynamisk og kondensator mikrofon.
 9. 9
  Vær forberedt. En del af at have dine ønsker gå i opfyldelse, er at forberede dig til, når de sker. For eksempel, hvis du ønsker at møde nogen speciel, og du er vejen ud af form kan du møde den eneste ene, men de kan ikke være så opsat på dig. Før du er i stand til at få det ønske opfyldt, er du nødt til at gøre jorden arbejde:
  • Komme i form. Ja, det er sandt, kan du ikke bedømme en bog på dens omslag. Så igen, hvis låget er dækket i fransk-yngel fedt og sidesten bits af salat, ingen vil røre det. De vil gå til den rene, ubeskadigede kopi på hylden.
  • Lose bagage fra fortiden. Hvis du har gjort det arbejde, fik i god form, og hun endelig opdager dig-og så kan du ikke lukke op om din ex-alt det arbejde vil være for intet. Forbered dig mentalt for succes ved at lade fortiden, hvor det hører hjemme. I fortiden.
 10. 10
  Mediter regelmæssigt. Fokuser på dine mål og revidere hvis hver af dem for at sikre, at du er på rette vej.
  • Meditation kan være så stille fordybelse, bøn, eller endda spille et musikinstrument. Alt, hvad der lader dit sind åbne op og reflektere ærligt er god.
 11. 11
  Vedholdenhed fremmer. Uanset hvad dit mål, det være sig ophøjede eller simpel, vil der være modgang og vanskeligheder undervejs. Genkende dem for hvad de er, tilpasse enten dit mål eller plan for at løse situationen, og fortsætte med at bevæge sig fremad.
  • For eksempel, hvis dit mål er at nå frem til din destination med bil i 3 timer, og et træ blokerer din vej ikke bare stoppe der. Du har mindst 3 alternativer:
   • Find en alternativ rute
   • Vent til træet er fjernet
   • Gå hjem
  • Selvom du ikke kan gøre din destination i 3 timer, kan du nulstille dit mål blot at gøre det til din destination.
 12. 12
  Vide, hvornår at folde 'em. Time ændrer os, og omstændighederne kan skifte. Klynger sig til et mål, der ikke længere giver mening, vil være kontraproduktivt i bedste fald. For eksempel en skade, hvis dit mål er at være en pro NBA spiller, og gør det umuligt, fortsætter med at fokusere på at gøre dette til virkelighed, vil bringe dig kun frustration eller vrede, hverken som er værdige mål.

Tips

 • Hav tålmodighed. Du er nødt til at holde øve for at få det bedre. Du skal også holde forsøger, selvom du ikke de første par gange.
 • Følg ikke dine drømme-jage dem.
 • Hvis du gennemgår alle de punkter på din liste, tillykke! Du kan nu starte en ny liste med mange nye ønsker. Livet er fyldt med mange muligheder og så meget at byde på.
 • Vide præcis, hvad du ønsker, fordi det, du kunne have ønsket, da du var 10 år gammel er ikke så vigtigt, når man er 15, og hvad der er vigtigt, når man er 15 er meget anderledes, når man er 30..
 • Er du gør dette for dig selv eller til en anden? Dette vil afgøre, om du vil holde os til, hvad du skal gøre for at få, hvad du ønsker.

Advarsler

 • Ønsker gå i opfyldelse gennem hårdt arbejde og vedholdenhed. De er generelt ikke ting, der vil ske med det samme. Vær tålmodig og være vedholdende.
 • Som du laver de opgaver, der kræves for at gøre dit ønske gå i opfyldelse, kan du lære eller indse, at dette ikke er virkelig, hvad du ønsker. Må ikke blive afskrækket, det kan føre til en ny drøm og / eller en bedre forståelse af, hvem du er som person. Manglende og forkert sving er alle en del af livets læring rejse og ofte fortælle os mere om, hvad vi vil, og hvem vi er, end de ting, der er let vundet.
 • Må ikke ønsker urealistiske ting, og du vil blive skuffet, og du ved bedre end at ønske månen. Hold det opnåeligt, og inden for riger af menneskelig virkelighed.
 • Der kan være mere at gøre end hvad du oprindeligt troede, men forstår, at det er en iterativ proces.

Ting du behøver

 • Notebook
 • Pen eller blyant