Wkedk

Sådan laver du en revisionstidsplanen

Da vi nærmer eksamen sæsonen, er det stadig ikke for sent at begynde at revidere. Her er et par tips til at gøre en effektiv revisionstidsplanen, der vil hjælpe dig med at få de kvaliteter, du fortjener.

Steps

Sådan laver du en revisionstidsplanen. Få nogle papir og nogle forskellige farvede penne.
Sådan laver du en revisionstidsplanen. Få nogle papir og nogle forskellige farvede penne.
 1. 1
  Få nogle papir og nogle forskellige farvede penne. En lineal kan hjælpe, også, hvis du ønsker at lave en tabel snarere end en liste.
 2. 2
  List alle de emner, du gør, og opdele dem i underkategorier. Engelsk litteratur, for eksempel, kan opdeles i de forskellige bøger, du studerer, og derefter yderligere i kapitler / temaer / citater osv. Highlight eller cirkel de forskellige fag ved hjælp af forskellige farver.
 3. 3
  Bland dine motiver op. Må ikke lægge alle dine mareridt fag på én dag, og dem, du gerne på en anden dag.
 4. 4
  Beslut, hvilke opgaver, du skal kun bruge korte byger af tid på, og som du bør måske bruge en hel dag på at komme ud af vejen. Den anden skal være forbeholdt store projekter, som du ikke vil blive træt med.
 5. 5
  Afsætte dage for de store projekter. Må denne første, holde i tankerne, kan du nødt til at gå tilbage og ændre tingene på et senere tidspunkt, så der er tid til dette.
 6. 6
  Ud af de resterende dage, så sørg for du skriver ned nogen andre forpligtelser, du har e. G. et job, undervisning, et møde eller sociale arrangementer.
 7. 7
  Beslut hvad gange du arbejder bedst og sætte de opgaver, der kræver mere energi eller koncentration under din optimale tidspunkter.
 8. 8
  Når du lægger resten af din revision i din dagbog / table, lægge gange ned og sørg for at starte hver dag med rimelighed tidligt.
 9. 9
  Start din dag med noget, du ved, du kan udrette. Dette vil give dig mere motivation for resten af ​​dagen. Sørg for, at næste slot er noget tungere, så at du ikke udskyde din værste fag indtil slutningen.
 10. 10
  Det er blevet sagt, at den optimale koncentration tiden er 32 minutter, så holde dette i tankerne, når de beslutter, hvor længe hver session skal vare.
 11. 11
  Giv dig selv regelmæssige pauser. Hvis når du laver dit revision du er på en roll, kan du altid vælge at holde ud.
 12. 12
  Kryds ting ud som du gør dem, fordi det vil give dig en følelse af realisering.
 13. 13
  Det vigtigste - ikke panik. Og sørg for at få masser af søvn før eksamen dagen.

Tips

 • Vær realistisk omkring, hvad du kan opnå, men husk det handler om trial and error. Selv om det går galt, kan du altid justere din tidsplan.
 • Gør dig selv en meget detaljeret tidsplan aftenen før - især hvis det er en weekend. For eksempel 09:30 - Stå op, tage et brusebad. 10:00 - spiser morgenmad, Grib nogle kaffe osv. 10:30 - Revidere den russiske revolution... og så videre! Du vil blive overrasket over, hvor meget mere sandsynligt du er til at få arbejde, hvis du har alt planlagt ud nøjagtigt.
 • Må ikke bruge aldre gør din tidsplan ser smuk. Hvis du er en perfektionist og har en rodet tidsplan vil unnerve dig, med alle midler gøre det ser rent og ryddeligt, men ikke bruge kostbar revision tid på tegning smukke billeder eller farvestoffer tingene i.
 • Studere med en ven kan være produktiv og sjov. Du kan ændre fag, du både gøre og teste hinanden på ting, du har lært. Selv hvis du ikke gør de samme emner, kan du motivere hinanden til at arbejde og hjælpe hinanden stick til dine revision planer.
 • Når du tegner din tidsplan, tegne en med bare de emner, du er nødt til at revidere (fx matematik, kemi), og derefter tegne et andet med hvilke emner inden for hvert emne til at revidere (f.eks vinkler, periodisk tabel). På denne måde har du en hurtig tabel og også en, der er mere præcise, detaljerede og fokuseret!

Ting du behøver

 • Papir eller en dagbog
 • En Pen
 • Farvede penne
 • Lineal