Wkedk

Hvordan man kan forbedre dig selv

Hvis du er interesseret i at forbedre sig selv, så læs videre.

Steps

Hvordan man kan forbedre dig selv. Forestil dig, hvad du ville være ligesom i din perfekte verden.
Hvordan man kan forbedre dig selv. Forestil dig, hvad du ville være ligesom i din perfekte verden.
 1. 1
  Forestil dig, hvad du ville være ligesom i din perfekte verden. Hvordan har du det anderledes, og hvordan kan du opnå dette?
 2. 2
  Bestem hvad der skal forbedres, og hvad der ikke gør. Identificer dine aktiver (ærlige, hårdtarbejdende, kærlig... osv.), og dine forpligtelser (vred, doven... etc.) Dette gøres bedst med en betroet selvsikker, en elsket, en terapeut, en religiøs leder eller selv en "Sponsor" i en 12 trins gruppe. De fleste mennesker er eksperter i selvbedrag. Under en ekstern part med til at nedbryde nogle af det. Også, vi nogle gange har et problem med at være enten for hårdt eller for blødt på os selv. Vi har brug for et nøjagtigt billede af os selv, hvis vi skal forbedre.
 3. 3
  Opsøge information om, hvordan at forfølge denne ændring. Oplysninger kan indhentes fra bøger, artikler, venner, familie og fagfolk. Det er forbløffende, hvor meget information vil finde dig, når du er klar!
 4. 4
  Pick hvilke forslag du kan anvende på sig selv og at praktisere disse forslag. Hvis et bestemt sæt ikke ud til at fungere, kan du prøve en anden! Intet fungerer for alle. Du er nødt til at finde, hvad der virker for dig!
 5. 5
  Øvelse, øvelse, øvelse! Forandring kommer langsomt for de fleste mennesker og kan være meget ubehageligt. Bare holde ud, indtil din ændring er din nye virkelighed (den ændrede dig).
 6. 6
  Være oprigtig. For yderligere at forbedre dig selv. Hvis du gør gode gerninger (selvom det varierer fra simple ting som at give nogen et smil eller hjælpe din mor) med et oprigtigt hjerte, alt hvad du gør automatisk bliver bedre, og du vil have sand lykke i dit liv. (Gør enhver god gerning betyder ikke, du er nødt til at forvente noget til gengæld)
 7. 7
  Tro på dig selv. Erkend dine styrker, selvom du er nødt til at nævne dem alle ned. Du er nødt til at være din egen bedste ven, så du kan være en god ven eller kæreste til andre.

Tips

 • Giv ikke op, hvis du ikke kan se forbedringer lige med det samme! Klappe dig selv på ryggen for "sejre" og giv dig selv en pause, hvis du igen glide. "Rom blev ikke bygget på en dag!" Bare holde på det, som du er i stand til. Held og lykke og godt for dig!
 • I stedet for at lave store grand mål, start ved at etablere små mål, som opnår den store mål. For eksempel mister 50 pounds er en skræmmende opgave, men noget som ingen chokolade for en uge kan være mere levedygtige
 • Det hjælper også at være generøse og velgørende

Advarsler

 • Brug sund fornuft og ikke går overbord med noget!