Wkedk

Hvordan til at vågne op sent og stadig gør det til tiden

Alle har et sted at være på et bestemt tidspunkt. Og i sidste ende, vil du vågne op sent. Læs videre for at lære nogle vigtige tips til at gøre det til tiden!

Steps

Hvordan til at vågne op sent og stadig gør det til tiden. Må ikke være optimist.
Hvordan til at vågne op sent og stadig gør det til tiden. Må ikke være optimist.
 1. 1
  Må ikke være optimist. Det centrale her er ikke at undervurdere, hvor lang tid bestemte opgaver vil tage dig. De normalt tage længere tid end du opfatter.
 2. 2
  Tag en hurtig, koldt brusebad. Det kolde vand vil opfordre dig til at haste. Hvis det overhovedet er muligt, springe vask dit hår. Pege bruser hoved ned, så den peger på dit bryst. Arbejdet op en hurtig skummer og skyl. De eneste steder, der faktisk har brug for sæbe er armene og skridtet område. Dette bør tage dig ikke mere end 5 minutter.
 3. 3
  Få klædt så hurtigt som muligt. Spild ikke tiden dyrbar. Bare vælg et almindeligt tøj, rette op et par sekunder i spejlet, og komme videre til næste trin. Det bør ikke tage mere end 10 minutter. Eller prøv picking dit outfit aftenen før, så få klædt tager 2 minutter.
 4. 4
  Kort fortalt har en tendens til dit hår. Tag den enkleste rute, du kan. Hvis du har langt hår, børste det op i en hestehale (især fordi du ikke vaske det). Prøv at bruge ikke mere end 3 minutter på denne. På din vej ud af badeværelset, tag din tandbørste og tandpasta til at tage med dig. Du kan børste dine tænder efter du kommer til hvor du skal hen.
  • Grib din makeup, også. Hvis dukke op frisk-faced er uacceptabelt dog holde sig til de meget grundlæggende: pulver og mascara. Alt andet kan gå i samme pose som din tandbørste.
  • Anvend din deodorant hurtigt eller smide det i tasken så godt.
 5. 5
  Drik et glas vand eller mælk (noget, der ikke kræver forberedelse) og Grib noget du kan spise, mens du går rundt. En granola eller energi bar er ideel, men i en snæver vending, vil et par cookies gøre. På dette tidspunkt, er det bedre at sætte en lille smule af noget ikke-så-sunde i maven end ikke at spise noget overhovedet. Plus, vil spise hjælpe slippe af morgen ånde, indtil du kan børste. Af alle disse valg, vil et æble vække dig, rense dine tænder, friske din ånde, og give dig meget tiltrængt frugtsukker at få din motor kører, indtil du kan få fat i noget mere omfattende.
 6. 6
  Grib de ting, du har brug for. Det omfatter normalt nøgler, tegnebog, telefon, og kan også indeholde bøger, en mappe, en bærbar computer, osv. Så gå!

Tips

 • Uanset hvor sent du er, så sørg for at tjekke dig selv i spejlet for at sikre, at du ser semi-præsentabel.
 • Bære en trøje eller fleece over en rynket skjorte. Det eneste, der vil vise, er kraven alligevel.
 • Hvis du virkelig ønsker at sove i, organisere dit tøj, taske (eller hvad), og dine morgen værktøjer (kam, shampoo, osv.), før du går i seng.
 • Holde et par tidlige morgentimer fornødenheder - en dags medicin, en Granola bar, ekstra deodorant, tandbørste og en stikprøve-størrelse tandpasta mv i en lille kurv i din bil (eller i en taske i nærheden af ​​din dør), hvis du har tendens til at oversleep. Vær sikker på at genopfriske noget, der har en udløbsdato (medicin & fødevarer for eksempel) på en regelmæssig basis.
 • Hvis du er virkelig sent, overveje at kalde sig syge. Eller bare indrømme sandheden, ringe til at sige, at du sov og tage din tid på at komme i.

Advarsler

 • Må ikke barbere eller anvende makeup i bilen.
 • Sørg altid for at have alt hvad du behøver, hvor du ved, hvor det er, hvis du glemmer noget vigtigt, kan du ende med at gå hjem og blive sent.
 • Må ikke komme i med en dårlig holdning, fordi du var for sent. Det er ikke deres skyld, at du ikke høre alarmen.
 • Forsøg ikke at blive en NASCAR føreren på motorvej i et forsøg på at gøre det til kontoret til tiden. Over en ti kilometer lange tur forskellen mellem at køre ved 50 miles i timen og 70 miles i timen er omkring tre og et halvt minut. Det er ikke værd at langt øget risiko for en lang forsinkelse ved at blive stoppet af politiet, der forårsager en ulykke, eller er en selvoptaget trussel på vejen.