Wkedk

Sådan overlever at blive bidt af en giftig slange

"Når i problemer eller er i tvivl, køre i cirkler, skrige og råbe Gud Herren hjælpe mig hjælpe mig, og du vil være ok)... 'Intet vil få dig død hurtigere end denne adfærd, når der beskæftiger sig med en slange bid fra et medlem af en giftig arter. Nøglen til overlevelse er at bevare roen og tage et par enkle trin til at forhindre den hurtige spredning af toksiner i lymfatisk system.Do ikke forsøge at suge ud giften, det er en almindelig fejl, og kan dræbe dig. Også, bør du ikke anvende årepresse.

Steps

Sådan overlever at blive bidt af en giftig slange. "Når i problemer eller er i tvivl.
Sådan overlever at blive bidt af en giftig slange. "Når i problemer eller er i tvivl.
 1. 1
  Ovenstående er nok det vigtigste stykke livreddende oplysninger, du får brug for. En giftig slange kan forårsage alvorlige skader og permanent skade på kroppen, så sørg for at gå til hospitalet så hurtigt som muligt efter at være blevet bidt. Den enkleste løsning til håndtering fleste giftige slangebid er at roligt gå til bilen, roligt ind i bilen, roligt køre til hospitalet, og uden at vente.
 2. 2
  Bevar roen. Det lyder banalt, men vil redde dit liv. Ved at blive ophidset, slår dit hjerte hurtigere, og du øger blodtilførslen til det ramte område og øge mængden af ​​toksin i stand til at finde sin vej ind i dine væv.
 3. 3
  Ikke alle giftige slangebid sprøjter gift, men du bør aldrig vente på at symptomerne sparke i, før de går til skadestuen. Symptomer på giftslanger varierer. En ubehandlet venomous slangebid, at indsprøjtet gift er en alvorlig medicinsk tilstand, der i sidste ende resulterer i døden. Den naturlige reaktion er at gå i panik, men opholder sig roligt vil holde dig i live meget længere.
 4. 4
  Mange websites anbefaler at dræbe slangen og bringe det med dig. Det koster tid og sætter dig eller en anden i yderligere fare. Modgift disse dage er polyvalent - det er, at de er effektive mod multipel gift. Du bør altid være opmærksom på, hvad de fælles giftige slanger i dit område ser ud. Bare fordi du fik bidt er ikke en god grund til at dræbe en smuk skabning. (Jeg mener det mindste man kunne gøre, er at lade det leve efter det viste dig, som var chef)
 5. 5
  Opkald indsatspersonel (911 i os, 999 i England, 000 i Australien) er normalt ikke nødvendigt, og spilder deres og din tid. Dit liv kan være i fare, men mange giftige slangebid opstår godt inden for rækkevidde af et hospital. I tilfælde af at du er flere timer væk fra det nærmeste hospital, ophold stående, ophold hydreret, bevare roen og bruge en mobiltelefon til at ringe indsatspersonel. Moderne mobiltelefoner har triangulering evner til at finde den, der ringer.
 6. 6
  For lavvandede giftige slangebid sår, lad den indledende såret naturligt bløder ud. Mere blod kommer ud ved første fordi der typisk antikoagulanter i giften. Hvis slangebid er dyb nok til at forårsage sivede blod (dvs. strejken ramte en stor arterie og du taber blod hurtigt), straks lægge pres på såret og kalder akut medicinsk personale.
 7. 7
  For lavvandede giftige sår, vil efter afblødning ud, vaske såret med vand og sæbe hjælpe med at rense området og bidrage til at undgå smitte. Sæbe og vand ikke slippe af giften i kroppen. Du har stadig nødt til at gå til et hospital.
 8. 8
  Gør ikke "x" indsnit over fang skader eller suge giften. Du vil sandsynligvis forårsage overdreven blødning og / eller yderligere nekrose (vævsdød) og / eller yderligere smitte fra bakterier i munden eller omgivende miljø.
 9. 9
  Brug ikke en årepresse. Mens visse medicinske tilstande stadig hjulpet med korrekt anvendelse af en årepresse, disse er få i antal. I de fleste tilfælde vil anvendelse af en årepresse forårsage nekrose og eventuelt eventuate behovet for amputation af det ramte område distalt til hjertet. (En årepresse er en stram omkranser band anvendt omkring en arm eller ben i en nødsituation at standse alvorlige blødninger, fx binde et stykke stof rundt om din arm virkelig stramt)
 10. 10
  Snarere end at bruge en årepresse, en indsnævring bånd, såsom en ACE bandage, kan anvendes. En indsnævring bånd svarer til en årepresse, den primære forskel er mængden af ​​kraft, der påføres til stedet. En indsnævring båndet vil reducere, men ikke helt stoppe strømmen af ​​blod til området distalt til hjertet. Ved anvendelse af båndet, hvis det berørte område bliver koldt eller følelsesløs inden for et par minutter, det er for stramt og skal løsnes lidt. En indsnævring band kan være nyttige for beroligende dem, der er let ophidset eller ængstelig om at gøre noget for såret.
 11. 11
  Nogle hjemmesider anbefaler brugen af en sawyer saftpresser kit. Disse giver ikke tilstrækkeligt sug og kan forårsage yderligere nekrose. Trods ikke fungerer, hvis du føler behov for at bruge en læse retninger og fortrolig med dens brug, før du har brug for det. Sættet er ikke en erstatning for ordentlig lægehjælp.
 12. 12
  Brug ikke en elektrisk stimulus anti-venom kit. Disse virker ikke, og kan faktisk fremskynde udbredelsen af ​​giften.
 13. 13
  Må ikke administreres antivenin (anti-venom) selv. Mange antivenins er afledt fra equin (hest) antistoffer. En hud test er normalt udføres inden administration af antivenin. Mange mennesker er meget allergisk over for heste-baserede antivenin. Indføre disse proteiner i en allergisk person vil forårsage anafylaktisk chok. Hospital medarbejdere er uddannet til at have Adrenalin på hånden til at beskæftige sig med denne meget reel risiko ved administration antivenin til allergiske patienter. Desuden antivenins er vanskeligt at få i første omgang, har en kort holdbarhed, skal være saltvand fortyndet for maksimal effektivitet, og er dyre (375€ -750€ US per hætteglas og kræver normalt 4-10 hætteglas pr giftige slangebid ofret).
 14. 14
  Hvis du ikke er up to date med dine immunologiske skud, vil du sandsynligvis blive administreret en stivkrampevaccination udover at modtage antivenin.
 15. 15
  I sidste ende, er det mest vigtige ting at huske ikke panik. I Europa og Australien især er der kun få slanger, der er utilgiveligt dødbringende. Hold din ro om dig og søge lægehjælp omgående. Du vil være okay, selvom du vil sandsynligvis være i en masse smerte for tiden. Lad ikke den smerte overvinde din grund, du er den kloge, ikke slangens gift.
 16. 16
  Som med alle ulykker, er den bedste behandling forebyggelse. Vide, hvor du skal hen, og hvad du kan forvente at støde på. Slanger, ligesom næsten alle vilde dyr, forsøger at undgå dig. Når du er i skoven, gør nok støj til at advare slangen du kommer. Se, hvor du placerer dine fødder. De fleste slangebid skal underbenene grund gå på eller tæt nok på slangen, at den føler sig truet. Får chancen for at sno sig væk, vil slangen normalt tage at sikreste rute.
 17. 17
  Når du ser en giftig slange, ikke nærme sig og bakke væk meget langsomt. 80% til 95% af alle giftige slangebid opstå på grund af forsætlig tilgang. Der er en vis involveret fascination, men at få i nærheden af en giftig slange uden ordentlig håndteringsudstyr er dumdristigt i bedste fald. Må ikke stikke giftslanger med pinde. Mange slanger kan strække 2-3 gange deres hvilested længde. Hvis du kan nå dem, kan de kontakte dig.
 18. 18
  Den anden mest almindelige skade er at hånden eller underarmen. Nogle referencer på nettet siger, at den mest almindeligt bidt personer i USA er en ung beruset han. Så du skal ikke drikke og lege med vilde slanger!
 19. 19
  Hvis du har adgang til slange kæbe, bør du bruge dem, selvom de er fælt varmt og ubehageligt. Hvis rydde pensel, slid kraftige læderhandsker og prøve at se på det område, du er ved at nå ind (forud for at sætte din hånd der). Brug en vandring stick, da det vil være på forkant med dine fødder, for at give dig nogle advarsel til slanger, som du nærmer, så de kan forlade uden følelse truet. Selvom disse er gode forebyggende foranstaltninger, kan snakebites stadig forekomme.
 20. 20
  Må ikke sætte nogen is eller koldt stof på bid.
 21. 21
  Bind en bandage 2-4 inches over bid (løst nok til at passe en finger i). Dette vil bremse blodgennemstrømningen og forhindrer gift indtaste dit system.

Tips

 • En indsnævring band kan være lavet af næsten alt. Brug et bælte eller et stykke reb. En elastik vil også gøre en god indsnævring band så godt. Hvis du har en rygsæk, kan du skære remmen (ofrer pakke til dit liv, men en værdig handel) og bruge that.Just i tilfælde holde sig væk fra slangen.

Advarsler

 • Brug ikke en årepresse. En tourniquet, i det lange løb, udgør større fare end de fleste slangebid.
 • Gå ikke i panik. Hold hovedet koldt om dig.
 • Må ikke tage det let, undertiden en sen kur kan være dødelig for patienten.
 • Give patienten modgift snarest muligt.