Wkedk

Hvordan at slippe af en myg bide

Hvis du nyde udendørs aktiviteter om sommeren, og du bor i en varm, fugtig miljø, så er du næsten bundet til at få bidt af irriterende myg. Følg disse tips til at reducere hævelse, slippe af myggestik så hurtigt som muligt, og finde ud af hvordan man kan forhindre dem helt.

Steps

Hvordan at slippe af en myg bide. Vask dit bid med sæbe og vand, så snart du indser, at en myg har bidt dig.
Hvordan at slippe af en myg bide. Vask dit bid med sæbe og vand, så snart du indser, at en myg har bidt dig.

Første del: behandling myggestik

 1. 1
  Vask dit bid med sæbe og vand, så snart du indser, at en myg har bidt dig. Efter sæbe og vand, ising en lille smule sprit på myggestik, tørre dem ud og hjælpe kløe at stilne af.
 2. 2
  Påfør calamincremen eller hydrocortison creme til bid. Begge disse behandlinger kan reducere kløe. Calamine lotion er en anti-kløende med zinkoxid og ferrioxid, der anvendes verden over til behandling af kløe. OTC hydrocortison har små mængder af steroider (1% af den samlede opløsning), som hjælper lindre kløe. Det er også udbredt.
 3. 3
  Gnid troldhassel eller underarm deodorant på bid. Med sin anti-klør og anti-inflammatoriske egenskaber, er troldhassel en plante, der blev udbredt af Europa indianerne før den blev markedsført som en astringerende.
  • Deodorant indeholder aluminiumchlorid, som er effektive i at stoppe den smerte og hævelse forbundet med myggestik.
 4. 4
  Soak bid i vand og Epsom salte. Epsom salte er lavet af magnesium og sulfat, og tilbyder en go-at afhjælpe for mange sundhedsmæssige lidelser ud over at slappe af sindet. Magnesium hjælper med at regulere aktiviteten af ​​talrige enzymer, samt øge serotonin-niveauet i hjernen. Der er flere måder at lindre myggestik med Epsom salte:
  • Tag en Epsom salt bad. Fyld badekar med Epsom salte som anvist på pakken. Soak i 30 minutter til en time.
  • Opret en Epsom salt komprimere ved at blande lige nok Epsom salte vand for at lave en tynd pasta. Påfør pastaen til myggestik. Tag en meget varm vaskeklud (næsten for varmt til at røre), og dække såret stramt i 10 minutter. Gentag om nødvendigt.
 5. 5
  Reducere hævelser. Til specifikt bremse inflammation, skal du bruge følgende tricks:
  • Fyld en baggie eller koldt pack med knust is. Påfør ispose til bid at dæmme op for kløe, smerte og hævelse.
  • Tag en mundtlig eller naturlig antihistamin. Et antihistamin vil bidrage til at mindske hævelse og kløe. Naturlige antihistaminer omfatter:
   • Brændenælde. Nogle læger anbefaler at tage et frysetørret præparat af brændenælde, som er kendt for sin evne til at reducere mængden af ​​histamin kroppen producerer.
   • Coldsfoot kan være effektiv som en naturlig antihistamin. Europæere har en lang tradition for at anvende anlægget til at helbrede hudsygdomme. Bladene kan enten formales til en pasta eller coldsfoot ekstrakt kan indtages i tabletform.
   • Basil kan også virke som en naturlig antihistamin. Varm et par kviste af basilikum blade op under nogle damp og anvende forsigtigt staderne. Basil kan hjælpe med at berolige kroppen, at den udenlandske agent forårsager nældefeber ikke er noget, det skal kæmpe.

Del to: behandle myggestik med hjem retsmidler

 1. 1
  Brug æteriske olier. Æteriske olier kan lindre huden, behandling af inflammation, og endog reducere størrelsen af ​​bid. Vær opmærksom på hvilke æteriske olier arbejde godt sammen med din hud (og hudtype), som lavendel olie, for eksempel arbejder kan underværker i behandling myggestik, men kunne også tiltrækker bier.
  • Tea tree olie er en stor dermatologisk medicin. Ikke alene hjælper det at behandle skæl, fodsvamp og akne, det fungerer også som en anti-inflammatorisk, kløe-reliever og indeholder antivirale egenskaber, der hjælper afværge infektion.
  • Ligesom tea tree olie, kan lavendel olie hjælpe med at behandle hævelse, reducere inflammation og lindre kløe følelse forbundet med myggestik. Lavendel olie, også gerne tea tree olie, afværge kan off andre myg. I modsætning tea tree olie, kan det også tiltrække bier.
 2. 2
  Brug skaller af en banan. Skræl en banan og gem banan til senere. (Du kunne spise det til at holde dig at tænke off bid!) Behandl området først med hånd sanitizer, og hold derefter indersiden (kødsiden) i bananskræl på bid i 5-10 minutter, gnide skræl på huden lejlighedsvis. Bananskræl skal lindre kløe og tør hud hurtigt ud.
 3. 3
  Brug Kødmørning pulver. Bland en spiseskefuld af vand med en spiseskefuld tør Kødmørning pulver til at gøre en masse. Påfør pastaen til de ramte områder.
  • Kødmørning pulver, der indeholder papain eller bromelain, bidrager til at trække ud giften af ​​insektbid, eller i dette tilfælde, ud trække spyt fra myggestik, reducerer kløende fornemmelse.
  • De enzymer, der mør kød, papain eller bromelain, kan også findes i flere naturlige ingredienser: bromelain kan findes i saften og stilken af ananas, mens papain kan findes i papaya og bjerg papaya.
   • Hvis du ikke har Kødmørning handy, men du er udstyret med papaya eller ananas, skåret ud af et stykke af kød fra enten frugt og gælder for huden i en snæver vending.
 4. 4
  Brug klar neglelak. Placer nogle klare neglelak på myggestik og lad tørre i fem minutter. Skræl neglelak off, ansøge om nødvendigt.
 5. 5
  Brug økologisk cider eddike. Æble cider eddike er en stor kløe-reliever af myggestik på grund af syreindholdet. PH-værdien af ​​cider eddike er lidt mindre surt, hjælper det "balancere" pH kløende rød hud. Der er to måder at anvende cider eddike til at bide til at lindre kløe:
  • I en flydende opløsning:
   • Bland lige dele varmt vand og æble cider eddike.
   • Soak et stykke vat i opløsningen og gælder for bid.
   • Hold i et minut eller to, og lad tørre. Genanvende efter behov.
  • I en pasta:
   • Bland lige dele æble cider eddike og majsmel.
   • Påfør pasta til bid og lad det tørre.
   • Vask af med varmt vand.

Del tre: forebygge myggestik

 1. 1
  Prøv en daglig dosis af vitamin b-1. Forskning tyder på, at dette vitamin kan ændre din duft, som vil gøre dig mindre attraktiv for myg.
 2. 2
  Eliminer stående vand omkring dit hjem, så myg har ingen steder at lægge æg. Rense dine tagrender, skifte vandet i soppebassiner eller birdbaths og gemme containere på hovedet, så de ikke hente vand. Også, ikke lade dækkene æglæggende omkring i din værftet.
 3. 3
  Reparer huller eller åbninger i dine vinduer eller dør skærme.
 4. 4
  Brug et insekt frastødende. Få en frastødende, der indeholder DEET, picaridin eller citron eukalyptus olie. Citronella stearinlys kan også tilbyde en vis beskyttelse mod myg.
 5. 5
  Bær beskyttelsestøj, når du går udendørs.
  • Sæt på lange ærmer, lange bukser og strømper. Også bære en bredskygget hat eller en baseball cap med en fold-ud hals flap.
  • Bær myggenet over dit ansigt. Du kan også drapere spædbarn sæder og klapvogne med myggenet til at beskytte børn mod bid.

Fjerde del: at gøre myggemidler derhjemme

 1. 1
  Lav en omgivende myggespray. For en omgivende myggespray, der ligner en myg lampe eller stearinlys, samler en tom dåse med låg, en ubrugt parabol svamp, og en eller en kombination af følgende æteriske olier: lavendel, Pennyroyal, eukalyptus, citronella, pebermynte, eller citrongræs.
  • Mætte svampen i en eller en kombination af de æteriske olier.
  • Placer svamp i tin kan, tæt på, og lad det stå i 24 timer.
  • Brug den omgivende frastødende ved at åbne låget på dåsen og lade de æteriske olier svæver ud fra dåsen.
 2. 2
  Lav en myg spray med naturlige olier og eddike. Dette er en meget grundlæggende opskrift, end du kan udvide og uddybe. Denne opskrift opfordrer til eukalyptus olie, men velkommen til at bruge enhver kombination af olier, der er anført ovenfor for bevist relief.
  • I en sprayflaske, blandes sammen:
   • 1/2 kop troldhassel
   • 1/2 kop æble cider eddike
   • 30-50 dråber æteriske olier. Vælg en kombination af citronella, nellike, citrongræs, rosmarin, tea tree, cajeput, eukalyptus, cedertræ, katteurt, lavendel eller mynte.
  • Ryst ingredienserne sammen og sprøjte i løbet af udækkede dele af din krop. Undgå at få afskrækningsmiddel i øjne eller mund.
 3. 3
  Lav en myggebalsam af tørrede eller friske krydderurter. Denne opskrift bruger kogte urter og troldnød som base. Det er effektivt, fordi insekter, især fluer, lide den stærke lugt forbundet med urter.
  • Bring 1 kop vand i kog og tilføje til det 3-4 spiseskefulde af enhver kombination af tørret pebermynte, spearmint, citronella, citrongræs, katteurt, lavendel, eller nelliker. Cover pot.
  • Efter to minutter fjernes gryden fra elementet, og efterlader dækslet på, lad hvile indtil lunken.
  • Strain vand i 1/2 kop troldhassel (eller sprit) og opbevares i en sprayflaske i dit køleskab.
  • Anvendelse på huden efter behov.
 4. 4
  Gnid lavendel eller lavendel olie direkte på huden. Lavendel er en naturlig flue frastødende, og er endda stor på frastødende din kats eller hunds lopper. Daub lidt lavendelolie direkte på dit håndled eller på udsatte områder efter behov.
 5. 5
  Gnid mynte olie eller medlemmer af mint familien direkte på huden. Mint er en anden naturlig flyve frastødende, og det har den klassiske, søde mynte duft. Pebermynte, spearmint, katteurt, pennyroyal er fantastisk på puffe væk uønskede fluer og holde dig lugte godt.
 6. 6
  Gnid basilikum eller basilikum olie direkte på huden. Basil er en anden stærkt lugtende urt, der flyver generelt ikke kan lide, og grundlæggende er især nyttigt mod møl.
 7. 7
  Gnid hvidløg direkte på huden. Denne ene er lidt mindre populært, men kun fordi hvidløg efterlader en meget tydelig lugt. Men hvis du er helt på wit udgang, og du kun har hvidløg at bruge som en frastødende, hvile forsikrer, at en lille smule hvidløg gnides på åben hud vil holde fluerne væk.

Tips

 • Når du bruger neglelak, så sørg for bid er ikke brudt åben, ellers infektion og smerte vil forekomme.
 • Undgå at ridse din myggestik. Du vil bryde huden, hvilket betyder en længere helbredende tid, og en invitation til en infektion.

Advarsler

 • Hvis du bemærker andre symptomer med din bid herunder feber, svær body ømhed, kvalme eller opkastning, så konsultere en læge. Myg spreder sygdomme, herunder West Nile virus, malaria og denguefeber, som kræver lægelig behandling.
 • Du kan opleve en alvorlig allergisk reaktion på en bid. Alvorlige nældefeber, hvæsende vejrtrækning og en opsvulmet hals kræver øjeblikkelig lægehjælp.