Wkedk

Sådan får motiveret

Motivation er kernen i al handling. Om en person lykkes, fejler eller fører afhænger denne variabel. Kom til at kende snørklede af din egen motivation kan have varige virkninger. Ved at forstå og handle på de ting, der motiverer dig en begynder at forstå, hvad det betyder at leve et sundt og lykkeligt liv. Dette koncept vil blive undersøgt i nedenstående trin.

Steps

Sådan får motiveret. Få den support, du har brug for.
Sådan får motiveret. Få den support, du har brug for.
 1. 1
  Være lykkelig. En stor del af motivationen kommer af at forstå ens tilstand af lykke. Men lykke, ligesom de fleste andre åh-så-vigtige begreber i livet, er en glat begreb. Hvordan ville man gå om at ændre, hvor glade de er? Meget enkelt sagt, lykke og kontrol er kausal, hvilket betyder, at når du tager væk nogens kontrol, er de mindre lykkelige. Logik ville således indikere, at ved at give dig selv en vis kontrol, du er generelt gladere og mere motiverede til at gøre noget. Det er grunden til at der er kontrol freaks i verden, og det er grunden til videospil er blevet så populære. Nogle kontrol-baserede aktiviteter er:
  • Video Games
  • Vandring (primært alene)
  • Spille skak
  • Læsning
  • Skrivning
 2. 2
  Vær mere energisk. Mange mennesker undervurderer betydningen af ​​deres egen energi niveau, og desværre, de kun huske, når de trækker, at all-nighter. Det er ikke en mangel på motivation, per se, men snarere en mangel på opfattet energi. Der er flere faktorer, der påvirker ens niveau af energi:
  • Kost: Forstå, at din krop har brug for også, og hvis man ignorerer dem har brug for din krop vil fortælle dig. Kort sagt, forstår, hvad din krop fortæller dig.
  • Når du har en hovedpine, før du Grib de piller i din medicin kabinet, så prøv at sætte noget vand ind i dit system. Drik et glas eller to, vent i femten minutter, og se om hovedpinen er væk.
  • En god lektie at lære, er, at koffein faktisk ikke hjælpe dig med at få energi, det bare mindsker effekten af ​​at være træt. Overvej at udskifte dit koffein med vitamin B6 og B12. Vitamin B er sundere, mere bekvem og billigere.
  • Hvis du har brug for energi, søger det, fordi det vil være ekstremt svært at holde sig motiveret uden det.
  • Søvn er naturens nedetid. Sørg for at du får nok af det, og en høj nok kvalitet af det.
   • Sørg for at dit soveværelse er helt mørkt om natten.
   • Sørg for at der ikke er nogen lyde holder dig vågen.
   • Sørg for at dit soveværelse er koldt om natten, ideelt 65 grader (18 grader Celsius).
   • Forsøg på at få ikke otte, men ni timers søvn hver nat.
 3. 3
  Være effektiv. Effektivitet er yderst vigtigt. Uden effektiviteten en person vil have nul motivation til at gøre noget. Effektivitet er den tillid man har i deres egne personlige evner. Uden denne tillid kan man let give i immobilitet. Måder at lette effektivitet er diskuteret nedenfor.
  • Styrke: Er du god til noget? Så vær ikke bange for at gøre det. Er du gennemsnitligt på noget? Så husk, at øvelse gør mester. Spærring en slags mærkelige neurologiske tilstand, er den gode fyr talent altid nås ved at arbejde på det. Husk historien om Abraham Lincoln, og hvordan han blev født i en bjælkehytte og gjort hans vej til Det Hvide Hus.
  • Konkurrer: Så meget af effektivitet stammer fra reference, for en høj selvværd man skal trække det fra et referencepunkt eller en anden person. Med andre ord, tage det gode fyr som en venlig rival! Konkurrencen er en kraftfuld muse, min ven.
  • Tog: Find tid til at træne og opdage nye færdigheder, som du har. For eksempel er at lære at bruge begge hænder eller hvordan man korrekt skrive på et tastatur både nås talenter og begge er vel værd at den tid brugt.
 4. 4
  Få den support, du har brug for. Din støtte er grundlaget for din personlighed og dine værdier. Support kan opdeles i to områder, interne og eksterne:
  • Internt: Dine interne støtter er de små erkendelser, der nærer dit potentiale. Gode ​​erkendelser har ikke altid at være sandt, og sande erkendelser behøver ikke altid at være god. For eksempel tænker, at da tiden er så kort, at noget ikke er værd at gøre, er en sand-men-lidet intern støtte. Så meget af motivationen ikke kommer fra anerkende, hvad der er sandt, men at tro på, hvad der er værd at tro i. Andre gode interne understøtninger er listet nedenfor:
   • Sublimation er alt, Drej alle dine fejl rundt til noget produktivt og beundringsværdig. Aggression i ambition, Arrogance i effektivitet, immobilitet i tålmodighed.
   • Beslutninger er alt, Sørg for at du sætter pris på og give en stor opmærksomhed på dine beslutninger, er det den eneste reelle kontrol, du har.
  • Ekstern Understøtter: Eksterne støtter er mennesker, steder eller ting, der nærer dit potentiale. Eksterne støtter varierer, men det er altid vigtigt at have dem. Gode ​​understøtninger vil blive anført nedenfor:
   • Good Friends: Hold dig i godt selskab. Husk "Ladder Scenario": Hvis du klatring en stige, og din ven holder banke dig ned, når du endelig begynde at komme til toppen, så gør dig selv en tjeneste næste gang: holde din fod på stigen, og da han går til at sparke dig ned, fat i hans ben og smide ham ned, og med det, ud af dit liv.
   • Godt Familie: Desværre, du kan ikke rigtig vælge din familie, spærring desperate foranstaltninger. Men hvis de er folk på toppen af ​​stigen, måske er det bedre at finde en anden stigen at klatre, skal det til en forsøgt og sand, eller et nyt og hidtil uset.
 5. 5
  Føl opfyldt. Opfyldelse er en meget afgørende del af opholder sig motiveret. Vel vidende, at du gør de ting du ønsker at gøre, kan skubbe dig fremad mere end nogen anden variabel.
  • Tag dig tid til at læne sig tilbage og beundre, hvad du har gjort. Se, hvor langt du er kommet giver dig en følelse af formål.
  • Må ikke være flov over at tage æren i, hvad du har gjort. Du ved, du har arbejdet hårdt, og at få ros fra andre mennesker kan styrke din beslutsomhed i at skubbe på.

Tips

 • Aldrig give op på livet.
 • Udvikle en ikke-defaitistisk holdning til livet, begynde at kigge på dit liv som du har styr på det hele, uanset hvor ude af kontrol dit liv virkelig, foregive, det er helt op til dig, brug din fantasi... ingen er styre din skæbne du laver din egen skæbne, du er føreren af ​​dit liv, og alt afhænger af dig at rose eller skylden. Det er meget almindeligt, at folk ubevidst at udvikle en opgivende holdning til livet og give op eller sige ting som "det er alle i Guds hænder", eller det er genetik eller det skæbne, karma osv. eller at have været nedgjort af andre til at tro, Der er ting, man ikke kan gøre, er det lettere at antage en opgivende holdning baseret på dårlige, uheldige, eller unøjagtige erfaringer og ubevidst og automatisk antage at vi kan gøre noget, så hvorfor prøve i fremtiden, det er en god måde at spare unødvendige indsats, vi ville opfatte at være spildt baseret på vores erfaringer, det er at lære, og det sparer tid og energi, hvis det er holdningen, man ønsker.
 • Pas på sappers, eller folk der ikke kan lide at se andre komme foran. De er de mennesker, der kommer rundt i et forsøg på at hævde kontrollen over dig under en af ​​disse aktiviteter. For eksempel, lad os sige, at nogen ser jer, der læser, og derefter beder dig om at slå græsset. De fleste mennesker, for at undgå argument, bare gå ud og gøre, hvad de får at vide, Der er tidspunkter, men når der er en dårlig præcedens for at indstille. Den siger, at når din opgave er nydelse, alle kan komme rundt og tilsidesætte denne opgave. Ikke alene kan det føre til vrede, men det er også begyndelsen på sædvanlige ulykkelighed.

* Genkende hvad der gør dig ulykkelig og forsøge at finde ud af hvorfor.

 • "Tro på dig selv", kan hele bøger sammenfattes i disse ord... Den "magt tro" eller "bønnens magt" eller "placebo-effekt" er alle ord, der har den samme generelle betydning, og alle kan videnskabeligt bevist at have en reel effekt (positiv eller negativ) på folks liv. Dybest set er det ved hjælp af en fantasi til at manipulere sig selv eller verden omkring dem, og jo længere og mere man mener noget til at være sandt jo større effekt og eller sandsynlighed. Og tror også på andre en lille, tillade andre at være fri kan undertiden befri sig selv.

Advarsler

 • Må ikke komme i vane med leve livet på bekostning af din lykke.
 • Må ikke forveksle fremgang for lykke, da de er to forskellige ting.