Wkedk

Hvordan du løser hele dit liv


Har du nogensinde følt, at du var kørt fast, som om livet er blevet så forudsigelig, optaget og kedelige, at du bare ikke kan leve det længere? Hader du hele din eksistens? Her er praktiske skridt du kan tage at starte op fra bunden og fastsættelse af alting, så livet endelig vil være godt for dig igen.

Steps

Hvordan du løser hele dit liv. Identificer problemer.
Hvordan du løser hele dit liv. Identificer problemer.
 1. 1
  Identificer problemer. Det er vigtigt at have en konkret forståelse af, hvad problemerne er. Få en pen og noget papir og nedskrive de fem ting, du ikke kan lide ved dit liv. Det kunne være, at du hader dit job, skole, eller at du ikke har noget at se frem til (en mangel på retning eller formål), eller at forholdet lider. Uanset hvad det er, at identificere det. Det er den første nøgle til at løse det.
 2. 2
  Brainstorm nogle ideer om, hvordan man løser dem. Du kan gøre dette alene i første omgang. Dine ideer behøver ikke at være realistisk - hvis du føler keder du kunne skrive "Flyt til Antarktis" - uanset hvad. Lige så længe idéer flyder, er du på vej til løsninger. Lad din fantasi løbe vild. Hvis du føler du har problemer med at komme i gang, så spørg en eller flere venner eller familiemedlemmer til at hjælpe dig udtænke måder, du kan ændre tingene til det bedre.
 3. 3
  Komme i gang! Løse disse problemer. Tage positive skridt i retning af disse reparationer nu. Må ikke lægge det ud, og sige, at du vil starte dem i morgen, eller næste dag. Du skal gøre det nu. Det bedste tidspunkt at starte er i dag.
 4. 4
  Skriv en liste over ti ting, du elsker over noget andet. Ikke nødvendigvis materielle ting - det kunne være regn eller vinter, eller et varmt brusebad eller en person eller kæledyr. Bare skriv dem ned. Og tænker over det omhyggeligt - du kan kun vælge ti.
 5. 5
  Vær proaktiv. Må ikke vente på at der sker noget - gå ud og gøre noget ske. Nu, at du afslører de ting, der gør dig ulykkelig, kan du gøre de ting, eller forsøge at skabe de ting, der gør dig glad. Selvfølgelig skal ting som vejr og årstider behandles og nogle ting kan være nødvendigt at vente, men andre ting, som kaffe og besøger tante kan gøres nu. Hvad venter du på?
 6. 6
  Ændre dig selv fysisk. Elsker du den måde, du ser? Chancerne er, at vil være et nej, men det behøver ikke at være på denne måde! Har du altid elsket lige, kort brunt hår? Hvad holder dig tilbage fra at skære det hele ud, dø den brun og købe et fladjern? Piger: Køb nogle makeup - god makeup, huske dette er at gøre dig føle sig godt om dig selv - livsnødvendigheder som mascara, blush, lip gloss, base, eyeliner. Må ikke købe mørk og tung - det er lyset, frisk udseende vi går efter.
  • Guys: Få en klipning. Barbering. Bruge ekstra tid på personlig pleje. # * Begge: Hvis du vil have noget dramatisk, købe farvede kontakter. De kan virkelig forbedre dit ansigt og gøre dine øjne glød. Mens du er ved det, lave en liste over tøj, du altid har ønsket, og gå ud og købe dem - en ny pose, nye sko, posh bukser, søde top, diamant besat manchet, røde Converses, uanset! Du behøver ikke at følge et bestemt udseende eller en tendens. Men hvis du elsker det, go for it.
   • Det er tid til at prøve nye ting, ting, du måske ikke har følt sikker nok, før at prøve. Efterhånden som du modtager komplimenter på dit nye look, vil du få selvtillid og styrkelse, at hvad du forestiller dig kan være en stor realitet. Din tillid til den nye du vil være indlysende for alle, og du vil føle fantastisk.
 7. 7
  Udvid din cirkel. Der er så mange mennesker i verden, der ikke kender dig, og er potentielt gode venner, alt hvad du behøver at gøre er at få bolden op. Det er så simpelt som at tale med nogen, du ikke kender - om noget. En god måde at gøre folk tror, ​​at de er vigtige for dig er simpelthen at lytte til dem. Lyt aktivt, stille spørgsmål og omformulere de ting, de har sagt, så de ved, du har hørt dem. Deltag i en klub, skal du starte en ny hobby, være venligere til folk på skolen eller på arbejdet. Det handler om at sætte dig selv derude i det bedste lys og virkelig oprigtigt ønsker at være venner med alle slags mennesker.
 8. 8
  Lav en holdning justering. Hvis hver morgen du vågner op og tror, ​​at din, så vil du tro det. Hvis der er noget virkelig generer dig, skal du oprette et mantra, men ikke gør det negative. For eksempel, "Jeg hader ikke skole" er ikke godt. "Skolen vil hjælpe mig lykkes" er bedre. Chant det under dit åndedræt, indtil du tror helt ærligt det. Altid se på - 99% af tiden, de ting, du bekymring og stress omkring ikke engang ske - du spilder tid og liv ved at bekymre sig over "hvad-hvis'er". Da du har skåret ud nogle ting, som var gør dig ulykkelig, vil en positiv og glad holdning ikke være så svært. Altid smile!
 9. 9
  Forblive raske. Hvis du ikke føler dig godt, så det kan være svært at nyde livet. Det er blevet sagt til døden, at otte timers søvn, en masse vand, sund mad og mindst en halv time dagligt på motion virker underværker for nogen. Hvis du føler dig sløv, tage en vitaminpille. Hvis du ønsker en hamburger, gå få en sub i stedet. Det vil stadig smage lækre, men uden alt det ekstra fedt, træsko din krop. Og stoppe med at ryge og drikke - hvis du gør, så gør det med måde. Du behøver ikke medicin for at have en god tid.
 10. 10
  Indret dit hjem og soveværelse. Tag ned disse deprimerende malerier, stoppe med at lytte til sange, der forherliger lidelse og elendighed. Erstat dem med mere upbeat sange, du vil - du behøver ikke at være op til minut med hver enkelt ting, og desuden, det er ikke original alligevel. Overveje at gøre dine egne malerier. Fyld dem med dine yndlingsfarver. Partilederen dine omgivelser til at passe den nye dig, og du vil opdage, at dine omgivelser hjælpe løfte humøret til at passe dem.
 11. 11
  Være høflig og husk dine manerer. Det er overset, men gode manerer og være høflig, er en vigtig del af at have et bedre liv! Hvis du er uhøflig og forteelser for alle, vil du bare komme tilbage, hvad du giver ud. Dette betyder ikke, du er nødt til at stole på folk, bare respektere og behandle dem med høflighed.
 12. 12
  Find et fællesskab. Uanset hvad det måtte være, finde et community, som du holder af og tilbringe tid sammen med mennesker. Deltag nogle type klub, frivillig, sportshold, osv. Der er noget derude for alle.
 13. 13
  Lad fortiden bag dig, og hold ikke fortrudt. Fremtiden er din for at træffe, og så tager det! Lev i nuet, ikke i fortiden. Tag aktivt hånd i at skabe din egen lykke.

Tips

 • Tænk på dette som et storslået eventyr. Koncentrer dig om at opleve turen og destinationen vises af sig selv.
 • Tænk på, hvad du kan gøre, hvis du vidste, du ikke kunne fejle. Når man tror det endelige resultat af alt, hvad du prøver, vil blive en succes, vil du være villig til at prøve flere ting. Nærme hver ny udfordring med disse udsigter, og du vil nå ud til prøve ting, du måske aldrig har forventet!
 • Overvej, hvad du ville gøre, hvis du var inde i filmen "Groundhog Day". Med al den tid i verden, ville du lære at isen forme, spille klaver, blive læge, perfekt offentlige taler, være en skak mester, lære tennis? Pluk de ting du drømmer om at gøre og forfølge det. "Hvis man finder et job, du elsker, vil du aldrig arbejde en dag i dit liv." Confucious
 • Fokus på de små ting - små, midlertidige mål, du kan udrette hurtigt. Du vil føle en følelse af realisering med hver enkelt af disse mål, og din momentum vil bygge.
 • Lær meditation og afslapning strategier. Være til stede i hvert øjeblik. Bliv organiseret, fjerne rod og husk at trække vejret.

Advarsler

 • Det vil være svært, men du er nødt til at tro, at hejse dig ud fra et hul i stjernelys vil være det bedste, du nogensinde har gjort.
 • Chancerne er, at hvis du har været slags negativ, har du også omgivet dig selv med venner, der er negative. De positive ændringer, du foretager, kan være svært for dem at acceptere og tilpasse sig. Giv dem tid, og forsøge at bringe dem rundt til din nye, mere positiv tankegang. Hvis de ikke vil acceptere dine ændringer eller forsøge at bringe dig ned, kan du nødt til at overveje at gøre nye venner og forlader disse dem, ligesom de andre negative ting i dit liv, bag dig.

Ting du behøver

 • Pen og papir
 • Penge
 • Støttende familie og venner