Wkedk

Sådan holder et skarpt sind og god holdning

Vi ønsker alle at holde vores sind skarpe og friske. Ved at arbejde for at holde dit sind skarpe, kan du forbedre din holdning. Intet vred en person mere end ikke at kunne huske vigtige ting eller begivenheder. Ved at have en skarp hjerne, kan du regne situationer mere effektivt og gøre klogere beslutninger. Der er mange måder at holde dit sind skarpe og samtidig holde en god, godt afrundet attitude. Læser denne artikel vil fortælle dig disse måder.

Steps

Sådan holder et skarpt sind og god holdning. Lytte til dette næste sætning.
Sådan holder et skarpt sind og god holdning. Lytte til dette næste sætning.
 1. 1
  Lytte til dette næste sætning: Uanset hvor skarp en mening, du måtte have, kan ingen huske alt. Derfor skal du ikke slå dig op at forsøge. At lære at skrive tingene ned hjælper.
 2. 2
  Find og brug et særligt talent. Alle har en vis form for særligt talent. Vær åben for at prøve forskellige ting. Du kan finde en skjult talent, som du ikke er klar over. Har du lærer af lyd og stemmeleje eller fra billeder?
 3. 3
  Opretholde en regelmæssig motion program. Det vil hjælpe til at lindre spændinger. Lindre spændinger alene kan forbedre dine tankemønstre. Den mindre spænding, at du har skarpere dit sind vil blive. Du vil begynde at udvikle en bedre holdning som tiden går. Du skal finde et program, der virker for dig.
 4. 4
  Skriv gennem selvudfoldelse. Skrive digte kan være afslappende plus det er en fantastisk måde at udtrykke dig. Ikke alle skriver poesi, så find din egen måde selvudfoldelse. Prøv at sy, spille et musikinstrument eller havearbejde. Få en dagbog og udtrykke dine tanker.
 5. 5
  Lad ikke indlæring stoppe, bare fordi du er ude af skolen. Du er aldrig for gammel til at lære. Gå til dit lokale bibliotek for at få mere viden. Det er et fantastisk sted at slappe af, samle tankerne, og fokusere på at studere. Hvis du har nogen fritid, bære en bog over til parken eller stop ved en familie restaurant. Det hele hjælpemidler i opbygningen af ​​et skarpere bedre tanker, og forbedrer din holdning.
 6. 6
  Forkæl dig selv så godt som du behandler andre. Det vil forbedre den måde, du tror. Du vil blive en gladere person med en skarpere sind og bedre holdning. Prøv at købe dig selv en lille gave, mens ude at handle for andre. Det er altid godt at give, og være generøs er rart, men velgørenhed bør begynde derhjemme. Husk også, at generøsitet involverer mere end blot materielle ting og tilfredshed nås ikke ved forbrug.
 7. 7
  Find selv ud af den sande betydning af hvad der er vigtigt i livet. Ved at gøre så du vil bygge en skarpere sind og en bedre holdning. For hvor andre kan have fejlet, og så aldrig kender den sande betydning, kan du lykkes. Søg dybt inde for dit indre selv.
 8. 8
  Prøv at finde nogle sunde fornuft i livet. Du er virkelig velsignet, hvis du har sund fornuft. Der er intet som gode gamle sunde fornuft, for uden det, hvordan kan du overhovedet opnå at have en skarp hjerne?
 9. 9
  Brug dit sind mere i stedet for at bruge en lommeregner eller regnemaskine. Dette er for at sige, især på simple ting, som du nemt kan udgøre op i dit hoved, eller på et stykke papir. Mange mennesker har ikke gjort lang division siden folkeskolen, give det en chance engang.
 10. 10
  Holde fokus på at gøre dine egne beslutninger. Lad ikke andre mennesker forsøger at træffe beslutninger for dig. Stå fast om at tale for dig selv. Og vær ikke bange for at udtrykke din mening. Alle har en mening, og retten til at have en. Hvem ved, måske din mening fange den.
 11. 11
  Gøre ting, som du nyder. Jog eller løbe eller stå på ski eller spille bold, fisk, skrive, have, eller hvad der gør dig glad. Det vil hjælpe dig til at holde dit sind frisk og klar og holde din holdning på det er bedst.
 12. 12
  Lær nogle grundlæggende hukommelse teknikker. Til at starte med, kan du finde nogle bøger skrevet af Tony Buzan (Mind Maps) eller Dominic O'Brien: begge af dem er topfolk i hukommelsen verden.
 13. 13
  Lær af alt, hvad du gør. Ved slåning, regne ud den mest effektive rute, når man læser prøv at læse hurtigere, forsøge at forbedre på alle detaljer, så prøv at skrive pænt, undgå at bruge stavekontrol, og så videre. Hvis du konstant og konsekvent at lære, vil du lykkes i livet, og dermed overgå dine kolleger.
 14. 14
  Lær at forbedre din mentale evne inden for områder som logik, problemløsning, mental orientering og korrigerende tankeproces. Hvis du gør det tillader en at forbedre på deres rationalitet og med øget rationalitet kommer en forbedret holdning til en given situation.

Tips

 • Søvn er meget vigtigt at holde et skarpt øje og god attitude. Men om i sengen vende og tumbling er ikke nogen sjov. Så gør noget for at sikre, at du er træt nok til at sove godt. Et par timers god søvn er bedre end brudt op timers søvn.
 • Lad ikke andre styre dit liv, for det vil gøre dig trist og kedeligt dit sind.
 • Prøv at bruge din modsatte hånd til at gøre dagligdags ting, især skrivning og udskrivning. Sæt dig ned og begynde at skrive på et stykke papir, ved hjælp af din off hånd. Det vil sandsynligvis starte ud som kragetæer, men du vil få bedre kontrol, blive mere bevidst om dine spændte skuldre og krop, og i stand til at bruge begge sider af din hjerne. Denne øvelse er også brugt til epilepsipatienter.
 • Prøv at holde din alkoholforbrug til et minimum, og holde sig væk fra stoffer, fordi de undertrykker din mentale klarhed
 • Negativ tænkning bliver aldrig gjort noget, det er bare indstilling dig op til at mislykkes.
 • Drik masser af vand. Drikke lidt vand hver 30-40 minutter fungerer godt.
 • Tænk på de opgaver, du planlægger at gøre i løbet af dagen og lave en liste og begynde at arbejde. Hvis du gør dette hver dag, vil du helt sikkert få gode resultater.
 • Gør dig selv en særlig mental note at være skarp, er smart.
 • Prøv at forbinde med naturen, når du er anspændt. Naturen kan have en beroligende virkning og fremmer afslapning.
 • Har en stor tid med Google. Det vil hjælpe med at holde en god skarp hjerne og en god positiv holdning. Skrivning er ligesom mad til hjernen.
 • Tænke positivt er ikke kun sundt, men det bygger en stærkere sind med at veltilpasset attitude.
 • Du kan forenkle aritmetiske at gøre beregninger hurtigt og nemt i dit hoved. Lad os sige, at du har brug for at tilføje 433 og 433, godt 33 +33 = 66 og 4 +4 = 8. Så du kommer op med i alt 866.
 • Sæt dig ned og tænke det ud, hvad kan du gøre for at holde et skarpere øje og en bedre holdning? Du vil blive overrasket over, hvad du regne ud for dig selv.
 • Lær at afrunde tal, mens dagligvarer. Prøv ikke at bruge en lommeregner. Selv kan man shoppe på et budget. Hvis noget er.69 cents, blot afrunde det til.70 cents i dit hoved. Jeg kommer altid tæt det nøjagtige beløb (dollar-wise) ved check ud register. Det virker, medmindre du helt undgå at kigge på din indkøbsliste, hvilket ikke anbefales.

Advarsler

 • Må ikke være en folk pleaser, for den forkerte slags mennesker vil drage fordel af dig. Hvis du forbliver skarpe, chancer er det vil ikke ske for dig.
 • Watch out for folk, der forsøger at gøre din tankegang for dig. Men holder dit sind åbent for gode råd. Når du har en skarp hjerne, vil du genkende gode råd.
 • Øve forskellige strategier for at holde dit sind skarpere er god, men sådanne strategier bør anvendes på en afslappet måde. Man skal nyde, mens du gør det, men ikke bør gøre under nogen tvang.