Wkedk

Sådan får energi, hvis du er træt

En god nats søvn er altid den bedste løsning for at genvinde energi. Men ikke alle har tid til en søvn. Så når du er oppe proppe til, at store test, her er nogle måder at hjælpe dig med at holde opmærksom og vågen.

Steps

Sådan får energi, hvis du er træt. Spis mad, der frigiver energi over en længere tidsperiode som en banan.
Sådan får energi, hvis du er træt. Spis mad, der frigiver energi over en længere tidsperiode som en banan.
 1. 1
  Bliv aktiv. Hvis du ikke har fået nok søvn, vil du mangle en hel masse energi. I stedet for slogging gennem dagen, spille basketball med dine børn, spise, gå efter en cykel-ride, eller bare komme op og danse! Og uanset hvad du gør, ikke ligge ned på noget behageligt.
 2. 2
  Drik vand. Vand holder dig hydreret, som giver dig energi.
 3. 3
  Træk vejret dybt. Dette vil give din krop til at genvinde bevidstheden og give dig en chance for at blive følelsesmæssigt godt.
 4. 4
  Har nogle yoga. Hvis du har brugt en masse energi, du kan gøre yoga for at genvinde det hurtigere.
 5. 5
  Spis mad, der frigiver energi over en længere tidsperiode som en banan. Når du bliver sulten mellem måltiderne, spise sunde snacks (i stedet for junk food) eller fødevarer, der indeholder protein.
 6. 6
  Hæld koldt vand over hvert håndled. Dette får dit blod cirkulerer.
 7. 7
  Hvis du ikke har en masse tid, så prøv at gå på vågeblus tidligt og vågne op og gøre det i morgen. Bare husk at sætte din alarm!
 8. 8
  Drik en kop is eller hæld det ned ad ryggen / bukser. Den kolde vil vække dig op og chokket vil få dig til at hoppe som i energi, og som tidligere nævnt, vand holder dig hydreret, som giver dig energi.
 9. 9
  Gør små opgaver først. Dette vil spare din energi for de store ting senere.
 10. 10
  Må ikke trække tiden ud! Sætte off opgaver vil nedbryder dig af tid og motivation, få arbejdet gjort, og så have det sjovt.
 11. 11
  Vask koldt vand over dit ansigt. Den kolde vil vække dig op og chokket dit ansigt og et chok for din sensoriske neuron, der sender nerver til relæet, der sender den til motorneuronerne.
 12. 12
  Gå en tur (dette vil slappe af dig, og køle dig ned)

Tips

 • Splash koldt vand på dit ansigt.
 • Vask dit ansigt. Mens dette ikke kommer til at give dig mere energi, det vil gøre du føler dig mere vågen.
 • Lyt til nogle optimistiske musik.
 • Tag en powernap.
 • Spis et æble. Har mere energi end kaffe!
 • Gå efter en 5 min.-10 min. gå, jogge eller løbe.
 • Lykke også normalt hjælper folk med at få energi.
 • Komme op og ned ad trappen 10, 20, 30 etc. gange
 • Spis ikke inden for 2-3 timer for at gå til at sove / seng.

Advarsler

 • Gør det ikke. Disse er ikke godt for din krop, og kun når du brænder kalorier ved at dyrke sport. Det er sagt, kun drikkevarer såsom Gatorade er gode, mens du dyrker sport. "Energidrikke" som Red Bull har forårsaget hjerteproblemer, når det tages med motion. Når du mangler energi fra søvnmangel vil energidrikke kun bringe dig op midlertidigt. I en kort tid, vil du "gå ned" fra den store mængde af sukker, du indtages.
 • Junkfood er dårligt for dit helbred og giver ikke megen nyttige næringsstoffer. Undgå at spise det.
 • Fødevarer med højt indhold af kulhydrater eneste årsag, at "synkende følelse 'som din krop er allerede træt og har at arbejde en lille smule mere, når afbrænding af mad, især hvis du står stille og ikke konstant på farten.
 • Undgå overdosering på tv. Det kan være vanedannende og udmattende.
 • Søvnmangel er ikke en god vane at komme ind. Med mangel på søvn, er du mere tilbøjelige til at fange virus og blive syge.