Wkedk

Hvordan til at udøve et åbent sind

En times øget hjerneaktivitet via nytænkning eller oplever nye stimuli kan gøre dig klogere, mere energiske og mere kreative, mere omgængelig, og mere åbne for nye oplevelser og måder at tænke på. De vigtigste ingredienser er at være åbne for nye oplevelser, og til at foretage ændringer i tidligere måder at tænke disse erfaringer. Her er nogle af de endeløse antal aktiviteter, der kan stimulere din hjerne.

Steps

Hvordan til at udøve et åbent sind. Må ikke tillader dig selv noget dødtid.
Hvordan til at udøve et åbent sind. Må ikke tillader dig selv noget dødtid.
 1. 1
  Må ikke tillader dig selv noget dødtid. Mens vi venter (på linje i banken, en kaffebar, en restaurant, købmand, eller venter på nogen til at samle dig op, eller et show på TV for at starte), overvej tingene, beregner og. Du kan for eksempel (du kan få til 50 i løbet af få timer, 200 i løbet af få uger), så prøv at huske alle dine gymnasielærere navne, huske primtal, få god til at recitere alfabetet baglæns, lære det græske alfabet (frem og tilbage), huske, hvor mange film Tom Cruise har været i, eller prøv fordobling tal (1, 2, 4, 8, 16...), indtil de bliver udfordrende. Du kan endda prøve fordobling tal visuelt som i forestille et enkelt objekt (som en marmor), så to, så fire, og så videre. (En god måde at gøre dette på er at forestille objekter i et gitter eller på en cirkel.)
 2. 2
  Reflektere over din egen tro system. Enhver beslutning, du foretager i livet er baseret på din trossystem. For at åbne dit sind, begynder at liste dine grundlæggende overbevisninger, og for hver man spørge dig selv, hvorfor du mener det. Så spørg dig selv, om du kunne forestille sig at være dig, hvis du ikke ligefrem tro det længere, men mente noget marginalt anderledes. Derefter marginalt forskellig fra. Pick en tro om ugen og arbejder på det. Spørg nogle rigtig gode venner, hvad de mener, og hvordan de erhvervede deres tro. Forstå dette: dit trossystem er helt unik for dig, din vens trossystem er unikt for dem. Et åbent sind er komfortabel med forskelligheder og med hjælp af en række linser til at se et problem.
 3. 3
  Skubbe grænserne for din krop. Ved at bruge din krop på nye måder, kan du lære mere om dig selv og udvide dit sind. Gå baglæns gennem hele dit hus for et helt nyt geografisk perspektiv (pas på ikke at falde over noget eller falder ned ad trappen). Lær at lave en håndstand, backflip eller en kip-up. Tag kampsport klasser. Prøv nogle hip-hop klasser eller lære et breakdance træk. Kan du røre dine tæer? Arbejde på det. Prøv skiløb, snowboarding, jetski, drageflyvning, parasailing, surfing, og alt andet, der skubber grænserne for din komfort zone!
  • Lær at spinde en blyant rundt tommelfingeren, løse en Rubiks terning, eller prøv cup-stabling.]] Ved ikke, hvad noget er? Slå det op!
  • Lær at. En god træning for din hjerne, øjne og reflekser. Er tre bolde for let? Prøv fire, eller bedre endnu, fem. Hvis du får ekstremt god, prøv 10! 20! 50! Synes det er umuligt? Hold et åbent sind. Prøv kontakt jonglering for en anden udfordring.
  • Prøv en ny fysisk fornemmelse. Tag en dukkert i en iskold sø eller en varm foråret.
 4. 4
  Stimulere dine øjne. Gå til en billig eller gratis kunstgalleri. Selv hvis du tror, ​​det er dårlig kunst, kan det stadig være tankevækkende og introducere dig til mennesker med forskellige smag fra din egen. Se film eller shows i genrer, som du ikke normalt udforske. Fordyb dig i cyberpunk, horror, anime, dokumentarfilm stand-up comedy (Eddie Murphy, George Carlin, Louis CK, etc.), eller noget andet, du ikke har fået rundt for at forsøge (og potentielt kærlig).
  • Watch viser, at du diskriminerer. Hader du (eller tror du ville hade) OC? Lav et punkt for at prøve det en gang eller to gange. Gør det samme med en sæbeopera, science fiction eller fantasy show. Se de spanske kanaler, religiøse kanaler, opdagelsen, Rejser, eller Disney Channel, selvom kun for et par dage.
  • Prøv ikke ser nogen TV for to uger. Fyld din nyfundne fritid med nye og spændende aktiviteter.
 5. 5
  Stimulere dine ører. Lyt til musik, du ikke har haft meget eksponering for, så som klassisk, new age, zouk, rap, hip-hop, tromme og bas, dubstep, trance, metal, jazz, exotica, polka, internationalt, mariachi, land eller Afro-blues. Du behøver ikke at kunne lide det i starten, men hvis du holder et åbent sind, kan du stadig finde det interessant. Lyt til en radiostation, du typisk ikke lytte til, eller bruge en online musik-afspiller som Pandora, der vil udsætte dig for nye kunstnere baseret på dine foreslåede interesser.
 6. 6
  Lær om forskellige mennesker og livsstile. En stor gateway til dette er Wikipedia, hvor du kan læse artikler om en bred vifte af metoder, såsom BDSM, Wicca, kristendommen, den grønne parti, konservatisme, anarkisme, discordianism, og Amish. Overvej hvor mange medlemmer de har på verdensplan. med en organisation, der arbejder med et fællesskab af mennesker, du ikke er bekendt med.
 7. 7
  Lære noget nyt. Tag usædvanlige klasser på et Community College eller lokalt baserede undervisningsprogram i nærheden af ​​dig: afhente et katalog og åbne dit sind for at lære ting som kunsthistorie, basket-vævning, førstehjælp uddannelse eller forretningsetik. Din lokale universitet sandsynligvis tilbyder nem undersøgelse kurser med ingen forudsætninger, såsom meteorologi, ernæring eller japansk popkultur. Du kan endda finde uventede emner såsom vampyrer og varulve. Lær forskellige sprog (norsk, Esperanto, japansk, fransk, arabisk, italiensk, finsk, samisk, kinesisk, Navajo, etc.), især dem med rødder er meget forskellige fra din egen. Internettet er et fantastisk sted at finde obskure klasser billigt eller gratis. Kig efter gratis foredrag på YouTube eller KhanAcademy.org.
  • Deltag klubber er baseret på ting, du ikke har kendskab til. En Scrabble klub, investering klub, folkedans klub, etc., vil ikke kun lære dig noget nyt, men også gøre dig nye venner.
  • Byg latterlige ting som radioer, legoklodser, robotter, og trebuchets.
 8. 8
  Forbedre din læse-og regnefærdigheder. Lær at skrive eller tale baglæns. (Leonardo DaVinci, indbegrebet renæssancen mand og en jack-of-all-trades, skrev alle sine notater bagud, så de kun kunne læses med et spejl.) Eller prøv at skrive på hovedet, eller læse baglæns. Ingen af ​​disse er så svært som det kan synes, vil du snart få hænge af det.
  • Lær at læse og skrive alle sprog, som du ikke kender. Her er et par ideer: Norsk, Portugisisk, spansk, tysk, italiensk, arabisk, aramæisk, Mandarin, maltesisk, kantonesisk, russisk, finsk, latin, walisisk og hollandsk.
  • Lær at tælle i en anden tal basis end den, du er vant til (chancerne er du bruger decimal), brug binære (base 2), oktal (base 8), duodecimal (base 12), hexadecimal (base 16), vigesimal (base 20 anvendes i mayaernes tal ) eller et andet talsystem. Når du begynder at få fortrolig med grundlæggende funktioner, kan du prøve at konvertere fra et system til et andet. Dernæst blande forskellige systemer i en enkelt operation. Kast i nogle af dette eller hint, og en dag vil du måske være i stand til at formere sig, kodet hexadecimal med 'ed vigesimal.
  • Lær klassiske cipher ordninger og algoritmer. kode og afkode bruger vigènere cipher, en bibel cipher eller.
 9. 9
  Udforsk andre kulturer og religioner. Start med at prøve nye fødevarer. Har du haft sushi? Hvad vietnamesisk? Middelhavet? Indianer? Native-europæisk? Cajun? Har du nogensinde smagt en Boba? Et skud af wheatgrass? Har du røget en vandpibe eller spises durian eller filippinsk delikatesse, Balut? Mens du er ved det, deltage i kirker, synagoger, moskeer, templer, fagforeninger møder og meditationer.
 10. 10
  Ansigt din frygt. Er du computer-analfabet? Putz rundt på en computer i et stykke tid. Må ikke være bange. Du vil ikke bryde noget. Lær et programmeringssprog. Intet er så hårdt som nogen gør det ud for at være. Byg din egen computer. Synes det er hårdt? Du vil aldrig vide, før du rent faktisk gør det. Det er lidt latterligt, hvor mange how-to er der på at bygge en computer.
 11. 11
  Åbn dit sind for andre politiske eller religiøse synspunkter. Du kan finde det svært at maven i starten, men med tiden vil du måske finde et gran af sandhed i, hvad din nemesis har at sige. Selv hvis du ikke gør det, vil du være i stand til at argumentere med en af ​​"dem" langt mere intelligent. Her er en hård, men effektiv metode: Tag et kontroversielt emne, som du har en stærk mening om. Skriv et essay forsvare din mening med så meget bevismateriale og de faktiske citater som muligt. Derefter skrive en anden essay forsvare den anden side, igen med beviser og citater, i betragtning af at side argumenter alvorligt og være nøje ærlig og sætte i så stor indsats som du gjorde første essay.
 12. 12
  Prøv at blokere en af dine sanser. Gør dagligdags ting, som rengøring op på dit værelse eller bruge din mobiltelefon, med en blindfold. Det sætter tingene i perspektiv, når du er tvunget til at "skabe" nye måder at gøre ting, du allerede har figureret hvordan man gør. Du kan også prøve at bruge en anden del af din krop til at gøre ting, som skriver med dine tænder eller type med tæerne.
 13. 13
  Spil strategispil. Strategi er poesi i sindet. Bridge, dam, skak, shogi, og Go er alle gode måder at udøve din mentale fleksibilitet. Doing stiksav og / eller Brainteaser puzzles vil også hjælpe dig ubevidst tænke på ting på nye måder, og du kan overraske dig selv på hvor talentfuld du er på visse typer puslespil!
 14. 14
  Rejser. At blive en outsider virkelig udsætter et sind for nye ting. Du kan endda gøre denne rejse inde i dit land eller stat! Hvor godt kender du din egen by? Har du prøvet at bruge kun en cykel, eller kun bruger dine egne to fødder og offentlig transport? (Nogensinde overvejet, hvad det er ligesom, hvis det var den eneste måde at komme rundt, sige, hvis du var fysisk ude af stand til at køre rundt? Være en fodgænger en gang imellem vil gøre dig til en bedre chauffør.) Gå væk fra den slagne vej!
 15. 15
  Give nogle tanker om de mysterier af verden. Der kom først: hønen eller ægget? Eller tænker steder som Bermuda Triangle: hvorfor så mange mennesker forsvinde? Tjek bøger og sites om disse mærkelige emner.
 16. 16
  Lær at spille et musikinstrument. Piano er meget populær. Eller prøv at lære den afrikanske tromme Djembe. Du behøver ikke at have det bedste instrument til at begynde at lære. Hvis du har en ven, der kan spille en bestemt instrument, han / hun vil helt sikkert hjælpe dig i gang. Hvis du nyder det, kan du deltage i en klasse.
 17. 17
  Tal med nogen, du normalt ikke ville tale med. Chat din buschauffør, en demonstrant, nogen på hans eller hendes frokostpause, en hjemløs, eller nogen anden, du måske ellers ikke ville give mange tanker til. Alle kan lide at fortælle historien om deres liv.
 18. 18
  Tilbring en hel dag uden nogensinde at kontrollere, hvad tid det er. Vågn op, når du vågner op og gå i seng, når du er træt. Du vil se, at en dag er en del længere tid end du troede, og at solen stadig bevæger sig uden de små tal tikkende. Hvad adskiller det virkelige og det kunstige?
 19. 19
  Lær at tegne og male fra livet. Life tegning vil ændre den måde, du ser verden. Praksis er den bedste måde at få god til det. Kig efter gratis online kunst lektioner og bøger, herunder en serie af Andrew Loomis. Lokale grupper sommetider få sammen offline for Sketch Crawl eller andre "plain luft" ture. Forkæl dig selv med en lomme skitsebog, skitsering sæt og en god pen eller bare improvisere med gratis ballpoints eller blyanter og ryggen af ​​gamle udskrifter.
 20. 20
  Gennemse noget, som du ikke er bekendt med internettet. Læs tilfældige emner på Wikipedia. Skrive i et tilfældigt ord i en søgemaskine og se hvad der sker. Prøv steder såsom Stumbleupon og Digg til at finde forskellige ting på nettet. Gennemse eBay. Kig op opskrifter.

Tips

 • Husk, at den "perfekte studerende er der altid snubler, men aldrig falder." Giv ikke op! Rubiks Cube formentlig ser noget umuligt, indtil du har løst det hvide kors.
 • Blive mere som et nysgerrigt barn. Prøv at se alt, som om det er første gang, og prøv at tænke over det på nye måder. Tror du, du ved, hvad en mursten er? Virkelig? Hvad er de lavet af, helt præcist? Hvor tung er den gennemsnitlige mursten? Hvor mange forskellige typer af om en mur er der? Er det muligt at lægge en ost mur, ved hjælp cheddar til mursten, og flødeost for mørtel?!
 • Være sparsommelig. Yeah, bygge en trebuchet er en 150€ + projekt, så gå til Lego stedet Build-a-lego-Trebuchet. Hvis universitetet er 300€ pr kredit, prøv en mindre kollegium eller community-baseret program, hvor færre penge opkræves for en tilsvarende oplevelse. Hvis du ønsker at tage en klasse, men behøver ikke den officielle kredit for det, vil mange gymnasier og universiteter lade dig sidde i om klasser for færre penge. Du kan vælge at gøre eksamen, men du vil ikke blive givet en officiel kredit for det.

Advarsler

 • Være sikker. Kend dine grænser og skub dem forsigtigt.
 • Udøver en "åben" sind og "stimulere" dit sind er forskellige. Nogle af disse øvelser kan meget vel bidrage til at skærpe dit sind, din koordination, eller dine evner, men vil ikke nødvendigvis resultere i en mere "åben" sind. At have et åbent sind, skal du acceptere på et meget grundlæggende niveau, at dine fordomme kan være forkert. Ting, som du har accepteret som sande fra en meget tidlig alder kan ikke være rigtigt - eller måske ikke være sandt for andre. Vi kan lære noget af alle.