Wkedk

Sådan ældes uden at føle gammel


Som du sidder på hospitalet venteværelset, venter for barnet at blive født, du tænker tilbage til den dag, hvor du havde din første barn. Nu, her er, ser frem til din første store-grand barn. Det er forbløffende, hvor tiden flyver forbi, og ser tilbage kan forlade dig følelsen gammel! Men bare fordi du har fået flere årtier bag dig betyder ikke, du er nødt til at føle sig gammel. Her er hvordan at holde sig ung i sind og ånd.

Steps

Sådan ældes uden at føle gammel. Hold alder i perspektiv.
Sådan ældes uden at føle gammel. Hold alder i perspektiv.
 1. 1
  Hold alder i perspektiv. Aldrig tænke på alder som værende noget, men blot et tal. Der er nogle ting i livet, vi ikke har nogen kontrol over, som når vi blev født. Alder er ikke mere end en omstændelig detalje, ligesom farven på dine øjne, eller navnene på dine forældre, den definerer ikke, hvem du er. Der er andre ting, der gør - de ting vi har kontrol over, såsom hvordan vi tænker og hvad vi gør.
 2. 2
  Leve og nyde hver dag. Der er altid noget positivt eller noget at se frem til hver dag. Nyd den skinner på dine planter, eller du kommer til at se. Ser frem til at læse en god bog, eller et møde med venner til frokost. Hvis du føler dig ensom, gå på biblioteket. Det er et godt sted at mødes og tale med folk, der har en lignende interesse. Omgiv dig med, også selvom du måske aldrig se dem igen. Du kan gøre dette ved et supermarked eller endda et stormagasin eller.
 3. 3
  Spild ikke din tid på at tænke, at du er for gammel til at gøre dette eller hint. Så længe du har dit helbred, kan du gøre næsten alt du finder en interesse i at gøre. Hvis du aldrig har brugt en, købe en! Lær at bruge det. Hvis du finder det interessant nok, lære, hvordan de arbejder, og hvordan du løser problemerne, eller at programmere dem! Du vil finde dig har bragt hele verden i dit værelse, og måske nogle viden, der vil spare dig fra at bruge penge og gøre dig føle sig yngre. Bare lære nye ting, du ikke har lært før, ikke bekymre dig, hvis det er for "ung", intet er.
 4. 4
  Pas på din krop. Tage vitaminer og spise sundt. Øvelse enten en gym eller derhjemme. Dans til musikken på en cd, som at flytte din krop er stor. Få en fuldstændig fysisk og besøge din tandlæge mindst en gang om året.
 5. 5
  Øvelsen aspekt er afgørende. Vores krop har brug for at flytte. De skal bruges til at hele deres sortiment og evne hver dag. Tai Chi er en god form for bevægelse, der vil give denne hele kroppen aktivitet, men det er ikke for alle. Udforsk fysiske aktiviteter for at finde en, som du nyder, gør du føler godt efter at have øvet, og at du kan gøre hver dag. Vandreture og svømning er også gode muligheder.
 6. 6
  Må ikke se tilbage. Må ikke bekymre dig om, hvad der er sket i fortiden. Bor lige for i dag. Den ene ting, at ingen kan ændre er fortiden. Hvad der er blevet er overstået. Fremtiden er endnu ikke kommet, så har vi alle er i dag. Så nyd i dag, så lad fortiden farten, og plan for fremtiden.
 7. 7
  Hold dit sind alarm. Må, lære et nyt sprog, eller tage en hobby, du var altid for travlt til. Øvelse et åbent sind. Bliv frivillig editor på hjemmesider. Ved frivilligt tid til en wiki, vil du møde andre bidragydere online og holde din skriftlige evner skarp, og samtidig hjælpe andre modtage gratis viden. Du kan endda dele din viden i forskellige fora.
 8. 8
  Hold dig opdateret med nyheder. Ved at gøre dette, du altid vil være i stand til at konversere med de fleste mennesker. Være up to date på hvad der er nyt i politik, mode, og / eller i computere. Lær om de nye metoder til behandlinger og de nye lægemidler til rådighed, så du kan rådgive dine familiemedlemmer, som måske har brug for oplysningerne.
 9. 9
  Find måder at interagere. Selv med ingen nære venner eller familie omkring, er der mange muligheder for at snakke med nye mennesker. Strejke op en samtale med mennesker, man møder i supermarkedet. Hilse på folk, du passerer på gaden, og spørge dem, hvordan de laver. Du vil blive overrasket over, hvor forfrisket tilbyde et venligt ord til en fremmed vil gøre du føler.
 10. 10
  Være optimistisk. Prøv at undgå at tænke negative tanker, da det vil få dig noget sted undtagen sorg. For eksempel vil forsøge at finde ud af, hvorfor en kammerat døde og efterlod dig alene kun bringe tårer i øjnene. I stedet huske alle de dejlige år du har delt, og hvordan du begge bragte sådanne vidunderlige børn ind i denne verden. Gå ud med et smil på dit ansigt, og nyde resten af ​​dit liv, så godt som du kan. Der kan endda være en ny styrmand i horisonten. Man kan aldrig vide!
 11. 11
  Gør noget andet hver dag. De lokale aviser har normalt en ugeskema af aktiviteter. Find en, du ville nyde og gå efter det! Måske museet eller en blomst show kan kildre dine fancy denne uge.
 12. 12
  Deltag i en gruppe, klub eller frivillig på et bibliotek eller en ældrecenter. Tag dansetimer. Ballroom dans er tilbage, og bare tænke på hvor stor du ville føle danse Cha Cha igen, som du gjorde i din ungdom. Gå til bingo aften på din lokale medborgerhus. Mødes med ligesindede mennesker, og hjælpe de mindre heldige end dig selv. Mest af alt, have det sjovt gør det.
 13. 13
  Følg din drøm. Kig på noget, du altid har ønsket at gøre, eller gjorde på siden og kærlighed gør, spørge, om det kan blive en ny karriere. Mange store malere startede ikke indtil deres tresserne, halvfjerdserne eller firserne. Pensionsindkomst kan blive startkapital for en ny selvstændig virksomhed. Kunsten er en god retning på mange måder, fordi pensionsindkomst kan støtte dig, mens du lære handel, men der er ingen alder involveret diskrimination.

Tips

 • Forskellen mellem en Spry "oldster" og en ikke-Spry "oldster" er fænomenal. Bo fleksibel og livlig ved at gå 20 minutter om dagen og re-tænke, at elevatoren. Trapper er en vidunderlig ting. Så er yoga klasse.
 • Vælg en karaktertræk til at arbejde på for året, for eksempel, overvinde en kort temperament, bliver en bedre lytter, etc.). Så næste år, når man ser tilbage, vil du føler virkelig dygtig, du er ikke den samme person!
 • Fortsæt med at gøre ting, du plejede at gøre - cykling, camping, danser eller kano. Du kan stadig gøre dem!

Advarsler

 • Besøg din tandlæge mindst en gang om året, oftere hvis nødvendigt. Tandkødssygdomme og huller i tænderne kan forårsage fysiske sygdomme, så tage sig af dine tænder, floss dagligt, børste to gange om dagen, skal du bruge en vand pic for stærkere tandkød. Hver ting, du gøre for at gøre dig selv sundere vil tilføje endnu et år med godt helbred til din.
 • Se din læge mindst en gang om året. Hvis du ikke gør det, kan du fortryde det. Forebyggende tests er tilgængelige, men du kan ikke få dem, hvis du ikke besøge din læge for en check-up.

Relateret googles